Jump to content
  • 0

3 intrebari


WiDuAlK

Question

Problemă întâlnită (descriere): Salutare Sa-Mp.ro , am venit cu 3 intrebari , nu am venit cu o problema.

Prima intrebare: cum pot afla pozitionarea unui obect fata de masina / player adica de exemplu eu vreau sa ii pun un cos de gunoi unui playerla picioare , in fata sau in spate sau vreau sa il pun in maini , deasupra capului etc...

A doua intrebare:cum pot face ca obiectul sa ii stea ridicat playerului pana apasa enter sau alta tasta ( stiu sa selectez ce tasta voi doar imi spuneti de ce''structura'' ma folosesc

Ultima intrebare: Cum pot pozitiona un SetPlayerRaceCheckpoint cu pozitia semnuluide inainte si celelalte?

Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul: -
Imagini / Video (optional): -
Aţi încercat să rezolvaţi singur?:  M-am uitat pe wiki , dar nam vazut.

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

Primul raspuns.Folosesti MAP EDITOR selectezi skinul(dai la add objects) si dupa ce alegi skinu il pui in pozitia 0.0,0.0,0.0 dupa care selectezi itemul spre exemplu cosul de gunoi care vrei tu sa il pui,dupa care il plasezi pe partea corporala,unde doresti tu.

Al doilea raspuns: Fa exact ca in primul dupa care umbla in fs-ul tau si schimba de acolo chestiile alea(structura de care ziceai) pentru a pozitiona obiectul pe cap.

 

 

Link to comment
Share on other sites

cum modific un  SetPlayerRaceCheckpoint ? sti ca e un checkpoint mai special , si are si o sageata in mijloc. https://www.google.ro/search?q=SetPlayerRaceCheckpoint&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pBDqU_jTJa2a1AXh64CIDg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1360&bih=653#facrc=_&imgdii=_&imgrc=5ujcU05eXLspXM%253A%3B7vlZSmhIHpbAbM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.scoredoom.com%252Fimages%252Fsa-mp-010-1.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fforum.sa-mp.com%252Farchive%252Findex.php%252Ft-277916.html%3B800%3B600  , vreau sa stiu cum il pozitionez... , si la ce public ma duc , si miai dat niste date , dar eu vreau sa stiu cum le aflu poziti fata de corp , mia mai spus cineva sa folosesc  SetPlayerAttachedObject  si RemovePlayerAttachedObject , dar nu mia spus exact , cum le aflu pozitia fata de corp , adica eu le pun dar de exemplu , eu cosu ala de gunoi vreau sa il pun deasupra capului sau in fata mainilor , cum aflu pozitia ca sa fie in fata mainilor sau deasupra capului?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.