WiDuAlK Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Nick: WiDuAlKProblema: Register dini (tutorialul lui Gireada)Erori / warnings: [pawn]D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 035: argument type mismatch (argument 1)D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 039: constant symbol has no sizeD:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 035: argument type mismatch (argument 2)D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : fatal error 107: too many error messages on one lineCompilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase4 Errors.[/pawn]Lini/script: Uitati aici tot ce am facut si unde am ajuns http://pastebin.com/cm46T1vm din mai multe Warning si Error cam 26 am ajuns la 4 ERROR si m-am blocatAi incercat sa rezolvi singur ?: Da dar nu imi iese... @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy47 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Adauga deasuprea liniei 298 :new pw[200]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted May 30, 2014 Author Report Share Posted May 30, 2014 [pawn]D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : warning 219: local variable "pw" shadows a variable at a preceding levelD:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(299) : error 035: argument type mismatch (argument 1)D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(299) : error 035: argument type mismatch (argument 1)D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(299) : error 035: argument type mismatch (argument 2)D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(299) : fatal error 107: too many error messages on one lineCompilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase4 Errors.[/pawn]am pus asta:[pawn]case DIALOG_LOGIN: { if(!response) Kick(playerid); else { incercari[playerid]++; if(incercari[playerid] == 3) return Kick(playerid); new pwlength = strlen(inputtext); if(pwlength > 3) { new pw[200]; format(pw, sizeof(pw), "%s", dini_Get(file, "parola");//stocam parola in variabila pw if(strcmp(inputtext, pw) == 0) { format(P_Data[MAX_PLAYERS][oras], 30, dini_Get(file, "oras"); P_Data[playerid][varsta] = dini_Get(file, "varsta"); format(P_Data[MAX_PLAYERS][sex], 20, dini_Get(file, "sex"); P_Data[playerid][logged] = 1; SpawnPlayer(playerid); } else { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Login", "Parola Gresita!", "OK", "Cancel"); } } else { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Login", "Trebuie sa introduci o parola", "OK", "Cancel"); } } }}[/pawn] @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Up @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 T/C m-a ajutat andy pe mass @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
WiDuAlK
Nick: WiDuAlK
Problema: Register dini (tutorialul lui Gireada)
Erori / warnings: [pawn]D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 039: constant symbol has no size
D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
D:\BlackFlash\gamemodes\GM.pwn(298) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase
4 Errors.[/pawn]
Lini/script: Uitati aici tot ce am facut si unde am ajuns http://pastebin.com/cm46T1vm din mai multe Warning si Error cam 26 am ajuns la 4 ERROR si m-am blocat
Ai incercat sa rezolvi singur ?: Da dar nu imi iese...
@WiDuAlK Tutorial`s:
PAWN pentru SA:MP in Notepad++
Tutorial Register-Login MYSQL R39
Tutorial etape de register
Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2
Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)
Functii folositoare din NEW.PWN
Tutorial Engine Vehicle
Optimizare simplitate si stil
Foreach inlocuieste loop-ul
SSCANF si ZCMD
Cum sa creezi o poarta miscatoare
Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server
Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI
Documentatie* Despre hack-uri
Servicii:
Servicii Scripting & Mapping
Produse:
Farmer Job Realistic
Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
4 answers to this question
Recommended Posts