StrikerM Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 @hanako Un sfat bun, arata coduri din sisteme precum before and after de optimizare, o sa te ajute mai mult si lumea o sa inteleaga diferenta de ce au nevoie de ajutorul tau. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
hanako Posted May 13, 2022 Author Posted May 13, 2022 UP! Am revenit. Pentru oferte, astept mesaj pe discord - hanako#5798
Flaviushz Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 nu te cunosc dar ai potențial și lucrezi frumos +rep Doamne ajuta!
DanielSy Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 (edited) - Edited December 2, 2022 by DanielSy
hanako Posted December 1, 2022 Author Posted December 1, 2022 up baieti, hanako#5798 - contact discord. 1
hanako Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 Am vazut cateva topicuri despre mine, baiatul care a deschis topic-ul, daca mai esti pe forumul asta. Lasa-mi in privat discordul tau, pentru ca discordul meu nu mai e decat pt clientii mei, nu am un discord public sau ceva. (sau numarul de telefon pentru a te contacta mai repede). N-am mai lucrat pe jocul asta de ceva vreme, habar nu am cine esti sau ce probleme ai tu, dar eu stiu sigur ca n-ai vorbit cu mine.
MotioN Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 +rep @hanako Ba voi haterii astia ca nu stiti sa scriptati, intrati si dati -rep la Hanako ca da teapa, lucreaza la mine de 2 luni si a fost consistent si a lucrat foarte bine, app scripter-ul nu e de vanzare e al meu acm ceaw va pup
DanielSy Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 53 minutes ago, MotioN said: +rep @hanako Ba voi haterii astia ca nu stiti sa scriptati, intrati si dati -rep la Hanako ca da teapa, lucreaza la mine de 2 luni si a fost consistent si a lucrat foarte bine, app scripter-ul nu e de vanzare e al meu acm ceaw va pup vz ca hanako asta a revenit acu o sapt xD
MotioN Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 On 1/21/2023 at 8:53 PM, DanielSy said: vz ca hanako asta a revenit acu o sapt xD Adica gen tu imi zici mie ca eu lucram 2 luni cu o fantoma?:))
MotioN Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 On 1/21/2023 at 8:13 PM, max said: Cont creat acum 10 minute Si tot esti o pizda pe un forum Antony.#2202 sa iti rup umpica falcile, grasul dreq
DanielSy Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 4 hours ago, MotioN said: Adica gen tu imi zici mie ca eu lucram 2 luni cu o fantoma?:)) snt tov bun cu hanako si cand s a intamplat, el chiar atunci a revenit in "industria" asta. don't talk shit's bro.
Versace Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 up "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
K3NthooL Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 On 1/26/2022 at 2:48 PM, hanako said: Ofer servicii scripting calitative, la un pret accesibil. Serviciile pe care le pot oferi: - optimizare cod - creare orice sistem (in limita samp-ului) - rezolvarea bug-urilor In funcție de dificultatea sistemului cerut, realizarea acestuia poate dura de la câteva ore, la 3-4 zile. Plata se face la finalizarea sistemului, oferind dovadă cu funcționalitatea si testarea acestuia. Prețul diferă în funcție de complexitate, plata se poate face per sistem, sau lunar. Lunar înseamnă că mă voi ocupa de serverul vostru in calitate de ”scripter”. Modalități de plată: - paysafecard - paypal - card bancar Contact: discord: hanako#5798 whatsapp: privat Câteva gamemode-uri postate de mine, sisteme etc.: Register Textdraw Login textdraw +rep, recomand cu incredere, băiatul e chiar foarte bun si se pricepe, gg fra
Recommended Posts