andy47

Membru
 • Număr conținut

  447
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

andy47 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 18 2015

andy47 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

10 Neutru

3 Urmăritori

Despre andy47

 • Rang
  Membru senior
 • Dată Naștere 12.12.1970

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Locaţie
  Suceava
 • Nume de joc
  .ANdy47.
 • Nivel de cunoştinţe
  Începător

Contact Methods

 • Skype
  andy47ish

Vizitatori Recenți Profil

488 citiri profil
 1. La baza de date e posibil sa fie niste erori, cand o importezi in phpmyadmin.
 2. Cred ca au mai fost peste 100 de persoane ca tine, cu aceleasi ganduri marete . Iti zic de pe acum ca mai bine nu-ti pierde timpul cu asa ceva.
 3. Eu zic ca e gresit scriptul, posteaza totul ce are legatura cu asta.
 4. Normal ca nu merge dupa logica mea de copilas mic. Tu ai pus acolo sa verifice ca daca masina are 1000.0 viata ( adica daca e perfecta ) sa se execute codurile de mai jos, modifica if(health == 1000.0) cu if(health < 1000.0)
 5. Ciudat ca nu s-a ocupat niciun moderator de tine inca. Sectiune gresita.
 6. Salutare la toata lumea! Caut un scripter care sa fie co-scripter, suna cam ciudat. Am nevoie de o persoana care sa se priceapa cat de cat, nu cer multa experienta etc.. Pentru mai multe detali lasati-mi un mesaj pe forum.
 7. public LoadCar() { cars = cache_num_rows(); new x,y; for(x=1;x<=cars;x++) { y = x - 1; cache_get_field_content(y,"ID", temp); CarInfo[x][vCarID] = strval(temp); // vCarID il adaugi tu cache_get_field_content(y,"Owner", temp); format(CarInfo[x][vOwner], 24, temp); cache_get_field_content(y,"Locationx", temp); CarInfo[x][cLocationx] = floatstr(temp); } printf("Masini incarcate: %i.", cars); return 1; } Si la Ongamemodeinit: mysql_tquery(handle, "SELECT * FROM `cars` ORDER BY `ID` ASC", "LoadCar"); Poti incerca si metoda aceasta, mi se pare mai usoara.
 8. Ce treaba are keylogerul cu gm? La multa lume am auzit asa ceva, dar eu inca nu am vazut. Versiunile pluginurilor trebuie sa fie la fel cu cele a includeurilor, actualizeazale si da compile la gm. Daca nici asa nu merge poate gm foloseste o versiune mai veche de mysql etc..
 9. + pluginurile nu le ai.
 10. Draga scripterule, pluginul de mysql.dll nu este compatibil cu gamemode tau. Intra in pawno -> include -> deschide a_mysql.inc si sus acolo scrie ce versiune de mysql ai tu, dupa mergi pe google cauti versiunea pui pluginul ala bun ( daca trebuie si libraria ) si deschizi server-ul.
 11. Mary de ce esti rau cu el? Va posteaza gf-urile edit de care toata lumea e plictisita...
 12. Salutare lume! Am creat un Pin system cu textdraw, un system asemanator se afla pe un server de trucking, daca mai exista server-ul. Acolo scripta Massari contra cost si ma rugat sa-l ajut si am creat un system de pin asemanator. Am observat ca unele servere de rpg nu dispun de asa ceva si m-am gandit sa va dau o mana de ajutor. Nu am creat si un system de salvare, daca insistati o sa fac sa se salveze pe undeva . Are doua comenzi /addpin si /removepin . Am pus unele verificari: gen daca vrei sa pui prima cifra 0 nu o sa te lase, o sa-ti spuna atunci cand ai 4 cifre pentru ca marimea maxima a unui cod pin este de 4, atunci cand vrei sa apesi Acces si nu ai 4 cifre iti apare o eroare. Mai multe o sa vedeti in poze. Download: http://www.fileshare.ro/e3172493291 http://www.mediafire.com/file/l8yhrx8b7ult0d5/bestandy.pwn
 13. Fa update la mysql si in server.cfg, la linia plugins pune mysql.dll .
 14. Mai bine ma puneti pe mine sa conduc brigada.
 15. Asa esti tu scripter? Folosind copy+paste in constructia unui server? :)))))))