Jump to content

Джо

Membru
  • Posts

    1,557
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Джо last won the day on April 2 2021

Джо had the most liked content!

About Джо

  • Birthday 03/18/1995

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Suceava, Romania
  • In-game Name
    Joe Vitollo
  • Level of knowledge
    Experimentat

Contact Methods

  • Yahoo
    [email protected] - Ofer servicii profesionale de scripting contra-cost.
  • Skype
    Joe_Vitollo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Джо's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

74

Reputation

34

Community Answers

  1. Salut. Problema apare dupa ce stai un anumit timp pe server? Sau dupa ce ai tastat o anumita comanda? Ofera te rog mai multe detalii pentru a putea fi ajutat, sunt mai multe posibilitati. Daca as fi in locul tau, m-as gandii foarte bine la ce modificari am adus la server in ultima vreme si as incepe prin a face cateva verificari cu functia *printf*pentru a vedea daca totul functioneaza normal.
  2. Mosule, joc de cand era aparuse 0.3b, nu ma consider veteran.
  3. @Gireada ma bucur ca ai ajuns departe cu aceasta pasiune si te-ai dezvoltat foarte mult pe acest plan(Programare). La fel sunt si eu, am obtinut o diploma de la Udacity Schoolarships *acreditata de Google* pe partea de Mobile Web Specialist. https://imgur.com/a/2IKusSY iar in momentul de fata lucrez la o multinationala in Cluj. Felicitari pentru proiectele realizate in timpul facultatii si multumesc de indrumari cand dadeam de greu (acum vreo 8-9 ani). Tin sa ii salut si eu pe tovarasii cu care am lucrat spre dezvoltarea platformei cat si spre a ajuta persoanele aflate in ajutor. @WiDuAlK@WopsS@-=[Vyorel]=-@EquiNoxAdv@Ksenon@Mafia. si cu siguranta mai sunt si altii, insa din lipsa de timp nu pot sa ii enumar pe toti. PS: @-=[Vyorel]=- Veteran nu am fost si nu voi fi probabil, baiatul cred ca se referea la faptul ca eram moderator in sectiunile de ajutor scripting (la care am renuntat deoarece eram concentrat pe viitor), de altfel, mai bagi ETS2 MP? @WopsS, jos palaria pentru domnul Octavian si tot respectul meu il are. Cat despre sa-mp, mi-ati starnit amintiri foarte placute, era distractie mare prin 2009, cand serverele de stunt erau pline si captivante.
  4. Джо

    Logo

    Salut! Ceasul il poti gasi la OnGamemodeInit, textdraw-ul este ceva de genul: ~y~%....
  5. @WiDuAlK de ce ești bulangiu și furi idei? :)) Am si eu ceva asemanator, insa creste mai mare buruiana.
  6. Salut! Pentru mai multe detalii dami PM, știu cu ce se mănâncă hard rp-ul.
  7. Salut! Pentru a face comanda /goto respectiv /gethere sa functioneze cu player-ul in masina iti recomand să folosești funcția GetPlayerState : if(GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) { new vehid = GetPlayerVehicleID(playerid); PutPlayerInVehicle(playerid, vehid, 0); SCM(playerid, -1, ”Te-ai teleportat cu succes in masina player-ului.”); } Îți recomand să te documentezi despre aceste funcții pe wiki.sa-mp.ro sau pe wiki.sa-mp.com La fel poți face si pentru gethere, dacă player-ul este in mașină atunci îl aduci cu tot cu mașină.
  8. Джо

    checkv

    Salut! Nu inteleg o chestie si anume: if(PlayerInfo[id][cID][v]!= 0) De ce ai pus si cID si v cand ambele in teorie fac acelasi lucru? Poti incerca sa vezi daca merge: if(PlayerInfo[id][v] != 0) Iar daca nu merge, foloseste == 0 (egal strict).
  9. Vio, am prins si eu perioada aia, ce te mai distrai pe stunt, era serverul full(cand a bagat astia 500 slots), acum m-am uitat de curiozitate pe site-ul RSS, si am vazut ca pana acum au intrat cei mai multi 68 de playeri... Sa dus cu totul...
  10. Salut! SA-MP-ul nu permite momentan sa te plimbi cu trenul(sau in cazul tau sa faci job cu trenul), eu personal am incercat sa fac creez acest job insa m-am lasat pagubas dupa ce am citit intr-un articol pe sa-mp.com ca nu este posibil decat cu NPC-uri deja setate sa bagi trenuri pe serverul de SA-MP.
  11. Salut! Daca serverul are baza de date, cauta in baza de date la sectiunea Bussines(sau cum este denumita in baza de date) Daca nu, poate fi de la un filterscript, verifica daca ai in server.cfg ceva filterscripturi adaugate. Spor!
  12. Salut! Prima data pentru a creea o factiune noua, trebuie sa ii atribui un ID. Exemplu: Tu ai factiunile LSPD, LVPD, SFPD, care are ID-urile 1,2 respectiv 3. Cand creezi noua factiune ai grija la ID-ul pe il atribui, sunt sigur ca ai luat copy and paste de la factiunea taxi, de aceea nu iti merge tie comanda /f si HQ-ul. Rezolvare: Vreau sa creez factiunea National Guard, copiez tot de la ultima factiune, insa ii schimb ID-ul(4). Dupa ce am facut toate astea sunt sigur ca va merge. Rezolvare HQ: Banuiesc ca ai folosit acelasi interior de la HQ Taxi. Aici ai 2 rezolvari. 1. Fie schimbi interiorul. 2. Daca doresti sa fie acelasi interior te sfatuiesc sa adaugi o restrictie cand intra, ca playerului respectiv sa ii seteze VirtualWorld-ul cu +1. Iar cand iese din HQ sa ii bagi o restrictie anume verifici daca playerul are vw schimbat(GetPlayerVirtualWorld) iar in caz ca este schimbat sa il teleporteze afara din HQ factiunii tale. Rezolvare masina: Aici ai tot 2 posibilitati insa trebuie sa imi arati codul. 1. Fie masina factiunii nu are schimbat ID-ul factiunii(respectiv restrictia) 2. Arata codul aici ca sa ma asigur de ce va urma sa iti scriu. Spor!
  13. Джо

    Ajutor !

    Salut! Sa o luam de la un capat si anume: Erorile le primesti deoarece nu ai definite pRollPoints, pQuestDone, etc.(in gamemode). La linia 1360: Ai definit mai sus variabila Logo, ca sa iti dispara acel warning sterge de la linia 1360 new Logo;(asta daca nu ai mai multe variabile definite gen new Logo, exemplu,TD, etc; in acest caz sterge doar Logo,). La warningurile cu PlayerText trebuie sa arati liniile cat si definitiile pe care le-ai facut, nu mai retin bine minte. La linia 3212: Ai mancat un ; sau o ); Pe langa asta nu ai definit DataT. Spor!
  14. Джо

    Ajutor !

    Salut "coaie"! In primul rand vorbeste frumos, ca si noi eram paraleli la inceput si nu cred ca ti-a vorbit nimeni urat. Salut! Pentru a face update la un include YSI trebuie sa downloadezi ultima versiune a include-ului/ librariei. For more info: > https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=484186
  15. Salutare! Pentru MySQL: Downloadeaza o versiune mai recenta a pluginului+ inc. Pui in folderele plugins si pawno>>includes Recompileaza gamemode-ul. Pentru SSCANF2: Downloadeaza ultima versiune de sscanf2. Pui fisierele in folderele plugins cat si pawno>> includes. Recompilezi gamemode-ul. PS: MySQL_Errno - nu mai exista de mult pe o versiune de mysql. PS2: Posibil ca MySQL_Errno sa nu fie definita in gamemode.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.