Jump to content

RaulDume

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RaulDume last won the day on September 13 2019

RaulDume had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutru

About RaulDume

 • Rank
  Membru junior
 • Birthday 04/27/2004

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  PetricaGB | FaNnN
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

 • Discord
  FaNnN | DauDePeShort#3425

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Il poti deschide cu : Notepad , Sublime text 3 si orice alt editor. ( fisierele .inc nu se compileaza ).
 2. Aaaa , pai doar trebuie sa mearga la tabelul 'users' -> 'check all' -> 'Delete'.
 3. Hmm, cel mai probabil iti lipseste ceva din gamemode. Vezi daca lipseste 'main'. Adauga asta la tine in gamemode undeva sus de tot dupa definiri. Inainte de 'public OnGameModeExit() {'
 4. Nu ai cum sa pui o data de baze de la un gamemode la un alt gamemode, doar daca acestea sunt asemanatoare 1/1 , ceea ce e nu e prea posibil.
 5. Ai sectiunea de gamemode-uri.Si in plus nu se cer gamemode-uri , daca doresti ceva gamemode dupa preferinte , platesti.
 6. Cauta asta in gamemode : Si inlocuieste cu : Adica o dezactivezi. Sper ca am fost de ajutor. P.S : Dupa ce faci asta , trebuie compilat.
 7. Dupa cum a zis si @Gigel, nu ai creat in baza de date -> tableul 'systems' , in structura tabelului definit 'JobGoalMaxValue' , cum faci asta ? Uita-te mai jos : Mergi la tabelul 'systems' -> Apesi pe 'Structure' , mergi jos de tot , iar acolo va scrie ceva de genul " Add 1 column(s) after ceva. -> Apesi pe go -> Pui numele si etc.\ Sper ca am fost de ajutor.
 8. Vad ca ai luat failed la pluginul 'iTD' , poate e de la asta , iar daca nu , incearca sa updatezi toate pluginurile la aceeasi versiune cu include-urile '.inc', iar dupa verifici server.cfg sa fie puse toate fara '.so'. P.S : Si eu am avut aceeasi problema , doar ca la mine nu se incarca plugin-ul 'mysql' , deoarece nu aveam : mvscp100.dll , mvscp120d.dll , mvscr100.dll.
 9. Bun , daca mai are cineva problema lui , inseamna ca nu ati pus corect numele de la fisierul '.pwn' in server.cfg la linia de 'gamemodes0'. Daca numele fisierului este 'wa-rpg.pwn' in server.cfg la linia aceea va trebui sa puneti wa-rpg 1. Sper ca am fost de folos.
 10. Deci , ca sa fie treaba treaba, o sa-ti fac eu cum ar trebui sa fie comanda : Sper ca nu am omis nimic.
 11. Folderul unde ai tu tot -> Pawno -> include -> systems.inc Dai CTRL + F si cauti 'Logo' si va trebui sa fie acolo la functia :
 12. In loc de ABroadCast , foloseste functia 'SendAdminMessage' , e acelasi lucru. Iar acolo in loc de 'ABroadCast(COLOR_ADMCHAT,string,1);' , scrii ' SendAdminMessage(COLOR_LIGHTRED, string, 1); ' La restul este problema ca nu corespund functiile din gamemode ul de pe care a fost luata comanda cu al tau gamemode , trebuie sa schimbi functiile cu functiile gamemode-ului tau. De obicei 'pColorsx' se defineste in fisierul '.inc' , gen se foloseste la salvarea in baza de date. Exemplu :
 13. Cand intri pe server , o sa te spawneze la coordoantele setate deja in gamemode , scrie '/save' , dupa mergi si cauti in pc 'savedpositions' , copiezi coordonatele si dai Ctrl + F in gamemode si dai copy paste , iar dupa coordonatele vechi le inlocuiesti cu cele pe care doresti sa le pui. ( spawn-ul nou ).
 14. if(PlayerInfo[pAdmin] <= 6 && PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 7) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu poti seta admin acelui player.") // Daca admin-ul are admin 6 sau mai mic sa nu poata seta admin altui admin mai mare sau egal cu valoarea 7.
 15. 100% i-a lipsit : zcmd.inc din pawno -> include.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.