Jump to content

ValentinB

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About ValentinB

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  ValentinB
 • Level of knowledge
  Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ms , și în caz că nu îți apar pickup urile încearcă altă versiune de sscanf
 2. Dar nu are acest job inclus, dar are alte 2 joburi făcute de mine.
 3. Salutare! Eu sunt ValentnB si probabil, dar nu cred ma cunoasteti, am postat o prezentare la jobul bus driver la inceputul lunii, si de curand am am postat si gamemode editat de mine la download, acum doresc sa va prezint jobul Tram Driver, facut de mine. Sper sa va placa! Vizionare placuta. Prezentare:
 4. Sincer eu nu știu să fi avut un virus in el, adică nu am avut probleme până acum, însă știu că am schimbat pluginul sscanf, posibil sa fie de acolo încearcă să îl pui pe cel original din gamemode-ul burned, asta daca îți asumi riscul de a downloada.
 5. Salutare! Ma numasc ValentinB, recent am avut tentativa de a imi deschide un server de sa:mp, insa din motive personale am renuntat la proiect. Gamemode-ul folosit, este un edit facut de mine la gamemode-ul burned. Ce am facut eu? A fost adaugata comanda /vipname A creeat doua joburi (Bus Driver si Postas) Am imbunatit anti cheat Am rezolvat cateva buguri majore Am facut un logo diferit. Prezentare & Link download: https://www86.zippyshare.com/v/PoDz92AD/file.html
 6. Am incercat si treaba cu SetCameraBehindPlayer(playerid), dar degeaba..
 7. De rezolvat , am rezolvat cu job-ul folosind tramvaiele in loc de trenuri, insa problema este ca "camera stuck" care ti-l da trenul / tramvaiul, si am incercat sa repar prin diferite metode, si a mers, insa tot era un bug deoarece la terminarea jobului iti despawneaza automat vehiclul, si ramaneai blocat, asa ca m-am dat batut si nu am mai continuat jobul, l-am sters.
 8. Iti recomand sa incerci cu o alta versiune de panel, de exemplu 'Panel fraguri" este un panel bigzone care ruleaza excelent, insa ca orice panel de pe net, in special "bigzone" are vunerailitati.
 9. Multumesc pentru ajutor, insa am rezolvat folosind un TRAM (449), insa am avut probleme cu camera stuck, am incercat sa rezolv dar mna, am ales sa anulez job-ul si am creat Bus Driver.
 10. Salutare, am facut si eu recent jobul Bus Driver, si m-am gandit sa vi-l prezint si voua, este primul meu job de acest tip, sper sa va placa. https://youtu.be/3DTPlSQQAWU Mi-a luat undeva la 40 minute sa fac job-ul si aproximativ 10-15 minute sa repar anumite buguri la el. Jobul are un total de 11 statii + statia finala 12 statii. "Salariul" il primesti la terminarea turei, insa suma momentan nu este stabila, urmeaza sa o ajutez in functie de economie. Comenzile disponibile acestui job, sunt [/getjob], [/work], [/stopwork] Din pacate jobul are un mic bug pe care nu stiu sa il rezolv, acest conta in faptul ca atunci cand termini o tura si vrei sa faci alta, v-a trebuii sa dai /work, insa problema este ca iti va spune "Ai un job activ", in acest caz v-a trebuii sa folosesti comanda /stopwork. As aprecia foarte mult daca ati da un like la videoclipul de mai sus, si daca doriti un comment / subscribe. Mult succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.