Jump to content

Ravar

Membru
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Ravar

 • Rank
  Începător
 • Birthday April 8

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 1. Multumesc de păreri. Voi lua in considerare. Am citit recent un topic in legătura cu sa-mp-ul in trecut VS ce e acum.. și mi am dat seama ca nu se merita. zi faina !
 2. Salutari, membri ai comunitatii SA-MP.RO De ceva vreme, imi doresc sa deschid un server de SA-MP(RPG) si as vrea sa stiu, daca as avea alaturi o serie de playeri dintre voi. Vreau sa precizez ca nu am nici o pretentie(atat hostingul site-ului cat si cel al serverului vor fi platite din resurse proprii). Am lucrat si inca lucrez la editarea unui gamemode luat de pe acest site(sa-mp.ro); Da, editarea, deoarece scopul deschiderii acestui server si a acestui forum de divertisment si 4fun este de a imbina stilul de joc si 'bucuria' de demult (poate unii dintre voi stiti vechile servere: Mortal-Quit, Time4Play sau ce servere mai erau). Vreau cumva sa incercam sa retraim ceea ce se traia odata(cei ce au jucat atunci, poate ma vor intelege) cu resursele din prezent, deci gamemode ul nu va fi unul unic, ci voi lucra la el sa il fac cat mai stabil si voi incerca sa implementez in acesta tot ce este necesar pentru un joc cat mai placut. In rest, modul de joc va fi unul clasic si frumos. REZUMAT: vreau ca jocul GTA SA:MP sa fie din nou privit in stilul 'wooow', fiecare sa traga pentru el intr-un mod corect si cat mai realist. Si nu in ultimul rand, oricine sa fie atras de comportamentul frumos al celorlalti playeri, sa fie o COMUNITATE in adevaratul sens al cuvantului. As fi placut surprins si bucuros sa vad ca o parte dintre voi isi doresc ceea ce imi doresc si eu. Astept raspunsuri in acest topic. Enjoy the old style of gaming ! V-am pupat. ?
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.