Jump to content

Top cei mai buni scripteri de sa-mp (varianta 2024-2025).

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, m-am gandit in acest minunat topic sa fac topul celor mai buni scripteri de sa-mp. varianta (2024-2025) dupa 10 ani de la ultimul topic facut de inca un baiat de aici de pe forum (iD3LiGhT.) il cheama

1. Edison

2. Ksenon ( fostul scripter nephrite)

3. EquiNoxAdv

4. HPQ123

5. mushrooma

6. Irinelbro69 

7. RuNix (RSS)

Restul sunt niste mascarici.

Edited by S.M.G
  • Haha 1
  • Upvote 1
Posted
On 8/16/2024 at 12:48 PM, S.M.G said:

Salut, m-am gandit in acest minunat topic sa fac topul celor mai buni scripteri de sa-mp. varianta (2024-2025) dupa 10 ani de la ultimul topic facut de inca un baiat de aici de pe forum (iD3LiGhT.) il cheama

1. Edison

2. Ksenon ( fostul scripter nephrite)

3. EquiNoxAdv

4. Irinelbro69 

5. RuNix (RSS)

Restul sunt niste mascarici.

tu nu ești dobitocul ăla care se dădea deștept și nu era în stare să răspundă la niște întrebări de programare?

• Like 2
Posted (edited)
On 8/19/2024 at 10:27 AM, segmentationfault said:

Edited by mr.rares19
  • Haha 2
Posted
10 hours ago, mr.rares19 said:

scuza-ma ca te informez, dar eu zic sa dai un search despre cine este hpq123 in momentu actual, cate limbaje stie, si in ce proiecte este, destul de majore zic eu, nu oricine ajunge scripter la b-hood!

@segmentationfault sa iti fie rusine, nimic nu stii, of ... :)) 

Posted
12 hours ago, mr.rares19 said:

scuza-ma ca te informez, dar eu zic sa dai un search despre cine este hpq123 in momentu actual, cate limbaje stie, si in ce proiecte este, destul de majore zic eu, nu oricine ajunge scripter la b-hood!

1. nu am zis nimic de nici un hpq

2. sunt în comunitatea de SA-MP din 2008, pe vremea când unii din voi încă sugeați la biberon.

ce top de scripteri, nu e ca și cum vă scoateți pulele și le măsurați care e mai mare. pe baza a ce criteriu spui că o persoană este peste alta sau nu? a ce server a avut sau a ce feature a făcut? multe proiecte arată ok la o primă utilizare, până te uiți în codul sursă și vezi ce mizerii pot să debiteze unii.

când puteți răspunde măcar la 50% din întrebările de aici => https://www.infiniswiss.com/blog/interview/2023/03/03/general-interview-questions/ puteți să vă puliți în top-uri de scripteri obosiți.

• Upvote 2
Posted
On 8/19/2024 at 3:27 AM, HPQ123 said:

Restul sunt niste mascarici

Pe bune că sunt 😄

De tine am uitat frate, nu mai pot edita topicul dar erai si tu in top acolo :)))

Posted
On 8/20/2024 at 9:03 AM, pericsq_0 said:

Scripterul de la B-Zone, unde-i? 🤔

Am uitat de el :)) 

Posted
49 minutes ago, Gabii02 said:

Ce te face pe tine să crezi că tu nu ești?

Pai am zis eu ceva că nu sunt? 😂

Posted

ksenon a cam inovat sampul, nu stiu pe ce criteriu e pe 2, ca doar nu i-ai pus la un concurs, dar a demonstrat deja

• Haha 2
Posted
45 minutes ago, segmentationfault said:

le dai un test pe brigada și brusc îți zic că astea nu sunt din sa-mp 😭

😐

• Sad 1
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
Posted
54 minutes ago, n0dEv said:

ai uitat de @Mister frate ca cand isi deschidea el server nu era niciun edison ))))

servere mari frt ca asa poate oricine sa si faca un server, dar oricum e un top de cacat

Posted
18 hours ago, Sancky said:

servere mari frt ca asa poate oricine sa si faca un server, dar oricum e un top de cacat

Eu stiu frate, ca a avut serverul briston acum mna.

• 1 month later...
Posted
On 1/2/2025 at 10:44 PM, Sancky said:

Normal ca ti se pare top-ul de cacat din moment ce tu nu apari in el pentru ca nu ai ce cauta. In top-ul respectiv se mentioneaza doar persoanele care chiar au facut ceva in samp, nu 2-3 buguri rezolvate ca si tine pe classic nephrite unde mai pui si ca ti-a picat serveru de 10 ori la deschidere, verifica butonu ala ca sa nu mai pice, si schimba-ti poza aia de la profilul de pe forum ca o sa mai vedeti pe classic 1000 doar in amintiri. Tu si Alexadv faceti concurusu de care este mai idiot dintre voi doi.

Posted
On 8/24/2024 at 11:39 AM, CataAdv said:

dc edison locu 1? 😦

Am gresit eu.

Posted (edited)
On 12/4/2024 at 7:24 PM, awa said:

scripteri sunt aia care au reusit sa tina un proiect de ani de zile si au avut succes, nu toti neauzitii

Astia din top sunt scripterii care au reusit sa tina un proiect ani de zile

Edison - b-hood 2018 - prezent 

Ksenon - ruby nephrite 2017 - prezent

Equinox - t4p, eclipsed, si crowland din prezent. 2020 - prezent

Runix - Romania Super Stunt 2009- prezent

mushroom - b-zone 2009 - prezent 

si restul

Edited by S.M.G
Posted
On 2/15/2025 at 12:35 PM, S.M.G said:

Normal ca ti se pare top-ul de cacat din moment ce tu nu apari in el pentru ca nu ai ce cauta. In top-ul respectiv se mentioneaza doar persoanele care chiar au facut ceva in samp, nu 2-3 buguri rezolvate ca si tine pe classic nephrite unde mai pui si ca ti-a picat serveru de 10 ori la deschidere, verifica butonu ala ca sa nu mai pice, si schimba-ti poza aia de la profilul de pe forum ca o sa mai vedeti pe classic 1000 doar in amintiri. Tu si Alexadv faceti concurusu de care este mai idiot dintre voi doi.

nu mi se pare ca e de cacat, chiar e de cacat, in primu rand ca l-a facut unu ca tine si in al doilea rand ca nu se bazeaza pe cunostinte in programare ci pe ce comunitati au avut respectivii, pe langa asta nici macar nu esti informat ca lumea, nu dau 2 bani pe top-u tau nici eu nici ceilalti

• Like 1
  • Upvote 1