Jump to content

S.M.G

Membru
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

S.M.G last won the day on June 17 2023

S.M.G had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    /find S.M.G
  • Interests
    < / >
  • In-game Name
    S.M.G
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

S.M.G's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

16

Reputation

  1. S.M.G

    helpp

    si brusc te-ai simtit tu si cu tactu :)))
  2. S.M.G

    helpp

    ce aceleasi persoane de pe alte conturi ma esti aurolac? beleste ochii la ce scrii ca nu intelege nimeni ce ai zis acolo..
  3. S.M.G

    helpp

    la 40 de ani ai tai cu nepoti vad ca inca ai timp de forumuri :))) bravo unchiule cat despre afirmatiile alea n-ai decat sa suferi pizdo, posibil ca tu cand faci 50 de ani o sa iti inveti copii si nepotii sa si faca conturi pe forumurile astea iar eu o sa le dau bully si lor nu doar tie =)))
  4. S.M.G

    helpp

    problema e ca nu m-am certat cu niciunul dintre astia. ei raspund ca mna, cauta atentie ;))
  5. S.M.G

    helpp

    Vallentiin Membru 153 Location: Braila In-game Name: Vallentiin Level of knowledge: Începător Posted June 20, 2022 [14:44:40] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'Model' doesn't have a default value [14:45:40] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'Victim' doesn't have a default value [15:46] [14:46:39] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'BBy' doesn't have a default value Imi da incontinuu aceste erori la aproape toate structurile din tabelul users, tin sa mentionez ca am baza de date de la burned.
  6. S.M.G

    helpp

    Te-ai bagat si tu in seamana ca musca in cacat. Normal ca ma iau de el din moment ce sampul scade din cauza oamenilor ca el. si apropo cand vorbesti cu mine tre sa platesti taxa inainte fanule.
  7. S.M.G

    helpp

    Iti faci server ca sa ce daca nu ai nicio treaba? daca ai ramas inca la pawno inseamna ca nu stii prea multe dar daca iti faci server ca sa te joci cu prietenii atunci te intelegem de ce ceri ajutor
  8. Asa greu e sa te uiti in server_log ca sa vezi cauza problemei? ma intreb ce aveti in cap in loc de creier..
  9. Battlepassu ori l-ai luat de la iSeeYou ori l-ai furat de undeva:))
  10. "nu prea stii nimic" bine bro, fie cum spui tu
  11. Ok, ok dar coordonatele in burned iti mai fac suste?
  12. Deci tu intr-un an ai devenit "Avansat" ca si scripter si detii si propriul tau gamemode? =))))) spune-mi te rog ca tot ce-ai scris este la caterinca. Si ce portofoliu e ala pe tine ca ai facut un farm de parca ar fi dmv, in rest? =))))))
  13. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  14. Nu ai ce sa ma intrebi tu pe mine si nici argumente in fata mea cand vine vorba de scripting, nu te mai da mare pula ca esti o pizda mare care da dovada de prostie din moment ce stai sa ma iei pe mine la intrebari in mortii ma-tii de parca ma si cunosti, cand am zis ca am ce sa dovedesc am zis destul de clar, tu poti sa mergi in mortii ma-tii la alte topicuri si sa treci de topicul meu ca nu esti invitat, e pentru oameni culti nu pentru poponari ca sancky
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.