Jump to content

L0K3D

Membru
  • Posts

    70
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by L0K3D

  1. #cioara ii spuneau băieții Se vorbea de el mai mult pe gta-mp, prin 2014-15 probabil. Aparent am găsit un topic, făcut de el aici pe sa-mp.ro E oarecum amuzant, 7 ani au trecut de atunci și nu prea îmi dau seama de ce încercam sa ma bag in chestiile alea @segmentationfault parca tu i-ai făcut avatarul ăla, nu?
  2. also nativechecker @BloodRaine arata-ne si server logs
  3. L0K3D

    Ajutor!!!

    YCMD:chatultau(playerid, params[], help) { if(isnull(params)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/chatutau [message]"); new message[128], username[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, username, MAX_PLAYER_NAME); format(message, 128, "(chat) %s: %s", username, params), SendClientMessageToAll(-1, message); return 1; }
  4. Mereu aratati cat de prosti sunteti cand primiti sfaturi? Sunteti in stare sa dati bani pe un produs care nu stiti cum atata?
  5. Nu vad ca -1 sa se incadreze in vreo una din aceste 3 categorii: Verifica cu ce este egala variabila pQuest cand folosesti comanda /myquest.
  6. Ce ai tot incercat sa schimbi? Daca factiunile se incarca din baza de date verifica daca n-ai 2 factiuni cu acest nume, daca nu arata-ne comanda care ti le afiseaza.
  7. nu crea string-uri mari, doar 128 de caractere pot fi afisate pe 1 rand in chat; for(new x; x < MAX_PLAYERS; i++) - acest loop va face 1000 de iteratii, chiar daca pe server sunt doar 5 jucatori, foloseste foreach-ul in acest caz; incearca sa inlocuiesti array-urile cu variabile normale, ex: new Float:pPos[3] il poti inlocui cu new Float:pPos1, Float:pPos2, Float:pPos3, nu mereu un cod scris mai urapid e mai eficient decat unul scris mai "greu"; opreste loop-urile la momentul potrivit, iti voi da un exemplu din gamemode-ul meu: Dupa cate vezi, odata ce jucatorul a intrat intr-un HQ, loop-ul a fost oprit, de ce? Pentru ca daca jucatorul va fi la intrarea/iesirea HQ-ului factiunii cu ID-ul 1 insa am in total 20 de factiuni, s-ar mai face inca 19 iteratii aiurea. nu mai folosi mysql_query, serverul trebuie sa astepte pana cand este executata interogarea, te poti folosi de mysql_tquery/mysql_pquery - cauta informatii legate de diferenta dintre aceste 2 functii; invata sa scrii corect structura unei interogari deoarece au un rol important cand lucrezi cu mai multe date; Cateva chestii de baza ce te vor ajuta la optimizare modului de joc cat si a timpului de lucru in unele cazuri.
  8. Unele buguri se creeaza doar in anumite cazuri. Codul poate fi vechi de cativa ani si de abia atunci sa-ti dea de stire ca ceva nu e ok, verifica bine.
  9. Ai intrecut limita unui array. Verifica bine codul din public-ul Timers, incearca sa faci debuguri pana ii dai de capat.
  10. L0K3D

    debug

    Nu ai redefinit MAX_PLAYERS in 50?
  11. L0K3D

    debug

    Limita e 4096.
  12. L0K3D

    debug

    Depasesti limita unui array, verifica fiecare array din OnPlayerKeyStateChange si vezi unde ai gresit.
  13. Dap, se pun automat valorile, insa sunt obisnuit sa folosesc doar memoria de care am nevoie.
  14. L0K3D

    Forum

    Trebuie sa instalezi o platforma web (ex: IPB, IPS, MyBB, vBulletin, etc), sunt sigur ca daca cauti bine, vei gasi cel putin cateva sute de tutoriale.
  15. Deci, dai drop coloanei 'ID' si o creezi din nou urmand pasii de mai jos: Pasul 1: Pasul 2: Daca esti sigur ca nu vei avea vreodata peste 255 de garaje, alege type-ul tinyint si la Length pui 4. P.S: Nu e nevoie sa faci posturi aiurea, ai rabdare.
  16. Daca esti sigur ca nu vei avea vreodata peste 255 de garaje, alege type-ul tinyint si la Length pui 4.
  17. ChangeVehicleColor(GetPlayerVehicleID(playerid), c1, c2); Fii atent la paranteze.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.