Jump to content

Dennis12.

Membru
  • Posts

    340
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by Dennis12.

  1. Acum Gamemodeul nu mai pica la 5 jucatori [Testat cu niste prieteni] -> Pica la 10 jucatori ?
  2. Daca nu pui cod sursa, nu te poate ajuta lumea. Verifica daca wanted-ul salvat in baza de date este incarcat corect cand se incarca restul datelor jucatorului, acolo trebuie sa verifici.
  3. Se vinde gamemode, UCP, tema IPS ( forum ) pentru SA:MP, a nu se confunda cu gamemode-urile de pe internet si UCP-urile de pe internet cu coduri copiate. Structura gamemode ( pentru cunoscatori ) (!) DUPA NUMELE FILELOR VA PUTETI DA SEAMA SI DE CATEVA SISTEME: Tin sa mentionez ca, gamemode-ul este construit in asa fel incat sa se muleze pe, preferintele jucatorilor din 2023, dar totodata are si plusuri si lucruri mai unice fata de restul, destul de frumoase si complexe (trade system, rob, clanurile, crate-urile). Gamemode-ul a fost construit in asa fel incat sa tina un numar mare de jucatori ( peste 800 dpdv al optimizarii ) Garantez ca acesta merita cumparat si dpdv al sistemelor, joburi unice, queue la logare, trade system pe textdraw, toate diferite fata de restul, si un cod total optimizat. Cine este interesat de poze, il pod deschide in PC si pot arata, nu am avut timpul necesar ca sa ma conectez pe el. DE CE SE VINDE ? Eu sunt retras din domeniu, in urma cu ceva timp voiam sa imi deschid o comunitate serioasa, dar din lipsa timpului am renuntat, si m-am gandit ca poate cineva vrea inca sa faca ceva calumea. PRET: 299 RON (De ce asa mic ? Am precizat mai sus ) Metode de plata acceptate: PayPal, Transfer Bancar, Revolut Metode de contact: Discord: Dennis12#6604 sau pe mesaj privat pe forum.
  4. Salutare tuturor, o mica prezentare a sistemul de redeem ale codurilor. Nimic "wow", dar am zis sa mai postez si eu ceva pe youtube As aprecia un like
  5. Nu a fost nicio teapa. El si a spus punctul de vedere, eu pe al meu, lumea se poate ghida dupa acestea si sa ia o decizie, subiect inchis, nu are rost sa mai continuam discutia si sa lasam omul sa isi găsească scripter, nu sa facem off topic aici.
  6. nici macar nu am comentat pe aici. Ti-am explicat anumite lucruri si ti-am spus destul de clar sa nu mai exprimi frustrarea prin toate topicurile, ai spus o in cel general, daca cineva e interesat vede acolo explicația din ambele parti, in topicul meu. Nu ai ramas cu ochii in soare, ai primit produsul. Daca vrei sa ne intelegem frumos ca oamenii si sa ajungem la un numitor comun, astept un mesaj pe discord si iti promit ca vorbim ca doi oameni, nu cu înjurături si altele.
  7. Daca ai ceva sa-mi spui ai discord, ti-am mai spus asta. Nu mai incepe cu postari pe forum aiurea, ti-ai spus parerea in topicul meu, am raspuns, nu mai continua. Ti-am mai explicat, daca mi s-a intamplat cu tine sa intarzii cu predarea proiectului putin din cauza problemelor personale nu inseamna ca-s tepar. Ai primit produsul. Nu mai zic de injuraturi si restul. Daca vrei sa clarificam si sa discutam frumos, vorbim pe discord.
  8. Salut! Da-mi add pe discord: Dennis12#6604. S-ar putea sa te pot ajuta.
  9. In primul rand, esti in stare doar sa injuri, te rog sa pastreazi un limbaj decent. Nu te-am facut jegos, si mai presus de asta nu te-am injurat de morti, fiecare isi cunoaste situatia familiala, nu cred ca ti-ar conveni sa te injur de morti in conditiile in care tatal tau ar fii mort si bunicul tau. Am lucrat cu foarte multe persoane, singura data cand mi s-a intamplat sa nu am timp sa predau la timp clientului proiectul a fost cu tine, in 2020 din cauza problemelor familiale de care am vorbit mai sus, lucru pe care ti l-am spus, iar apoi alte interventii ulterioare, nu de acceasi anvergura, lucruri care au dus la reducerea timpului meu. Ti-am predat panel-ul, l-am modificat cum ai dorit, iar apoi am incheiat colaborarea. Am discutat si pe discord si pe wapp. Legat de linkmania, cu baietii am incheiat armonios tot, din punctul meu de vedere, gamemode-ul contine foarte multe sisteme, este in proportie de 90% gata, totul este dinamic, trebuie sa le activezi din joc + mici modificari in baza de date, altfel unele "nu functioneaza" la prima vedere. De munca la acel gamemode ca sa poti deschide o comunitate mai ai undeva la 2 saptamani ca sa fie ceva bine pus la punct. Am predat mereu produsele. Fiind vara, acum am timp destul de lucru, daca Florin doreste ii pot oferi o versiune mai avansata a gamemode-ului. Nu am umblat cu tepe niciodata, din N clienti nu am avut vreodata vreo nemultumire. Daca doresti sa continuam conversatia intr-o maniera frumoasa si educata poti sa ma cauti pe discord, sa nu mai facem spam in topic.
  10. Nu le am cu copy+paste daca la asta te-ai referit prin "pe care nu le gasesti pe alte rpg-uri". Sincer sa fiu, proiectul tau pare tentant, daca ajungem la un numitor comun, insa in momentul de fata am un proiect propriu la care lucrez, ce nu tine de SA:MP, iar timpul nu imi permite sa ma focusez pe altele. Edit: in viitorul apropiat, in cazul in care termin cat mai rapid la ceea ce lucrez, putem lua in calcul ceea ce ai spus mai sus. Gamemode-ul nu era gol, avea multe pe el, dar trebuiau configurate si din joc si mici ajustari din cod ca sa poata fii folosite in joc, dar iti apreciez parerea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.