segmentationfault Posted February 19 Posted February 19 (edited) On 2/15/2025 at 12:40 PM, S.M.G said: Astia din top sunt scripterii care au reusit sa tina un proiect ani de zile Edison - b-hood 2018 - prezent Ksenon - ruby nephrite 2017 - prezent Equinox - t4p, eclipsed, si crowland din prezent. 2020 - prezent Runix - Romania Super Stunt 2009- prezent mushroom - b-zone 2009 - prezent si restul pune-i să implementez în orice alt limbaj (exclus C/C++) un API pentru AMX și să facă un gamemod în acel limbaj. sau să facă în C/C++ un reverse proxy ca server principal și să-l lege de un message broker, iar toate sistemele să fie ca microservicii / serverless functions care se scalează în cloud. probabil din toți ăia, doar kseny e în stare (sorry țigane) On 12/4/2024 at 7:24 PM, awa said: scripteri sunt aia care au reusit sa tina un proiect de ani de zile si au avut succes, nu toti neauzitii banii țin un proiect ani de zile, nu calitatea unui 'scripter' Edited February 19 by segmentationfault 1 1
S.M.G Posted February 24 Author Posted February 24 On 2/18/2025 at 12:22 PM, Sancky said: nu mi se pare ca e de cacat, chiar e de cacat, in primu rand ca l-a facut unu ca tine si in al doilea rand ca nu se bazeaza pe cunostinte in programare ci pe ce comunitati au avut respectivii, pe langa asta nici macar nu esti informat ca lumea, nu dau 2 bani pe top-u tau nici eu nici ceilalti Nu inteleg de unde si pana imi dai tu mie hate cand noi nici macar nu ne cunoastem =)))
AlexxAdv Posted February 25 Posted February 25 20 hours ago, S.M.G said: Nu inteleg de unde si pana imi dai tu mie hate cand noi nici macar nu ne cunoastem =))) tu trebuia sa fii pe 1 in top, de ce te ai omis?
Recommended Posts