Jump to content

Dennis12.

Membru
 • Posts

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Dennis12. last won the day on September 13

Dennis12. had the most liked content!

3 Followers

About Dennis12.

 • Birthday 08/12/2001

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  Dennis12
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

 • Discord
  Dennis12#6604

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dennis12.'s Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

65

Reputation

 1. Nu a fost nicio teapa. El si a spus punctul de vedere, eu pe al meu, lumea se poate ghida dupa acestea si sa ia o decizie, subiect inchis, nu are rost sa mai continuam discutia si sa lasam omul sa isi găsească scripter, nu sa facem off topic aici.
 2. nici macar nu am comentat pe aici. Ti-am explicat anumite lucruri si ti-am spus destul de clar sa nu mai exprimi frustrarea prin toate topicurile, ai spus o in cel general, daca cineva e interesat vede acolo explicația din ambele parti, in topicul meu. Nu ai ramas cu ochii in soare, ai primit produsul. Daca vrei sa ne intelegem frumos ca oamenii si sa ajungem la un numitor comun, astept un mesaj pe discord si iti promit ca vorbim ca doi oameni, nu cu înjurături si altele.
 3. Daca ai ceva sa-mi spui ai discord, ti-am mai spus asta. Nu mai incepe cu postari pe forum aiurea, ti-ai spus parerea in topicul meu, am raspuns, nu mai continua. Ti-am mai explicat, daca mi s-a intamplat cu tine sa intarzii cu predarea proiectului putin din cauza problemelor personale nu inseamna ca-s tepar. Ai primit produsul. Nu mai zic de injuraturi si restul. Daca vrei sa clarificam si sa discutam frumos, vorbim pe discord.
 4. Salut! Da-mi add pe discord: Dennis12#6604. S-ar putea sa te pot ajuta.
 5. In primul rand, esti in stare doar sa injuri, te rog sa pastreazi un limbaj decent. Nu te-am facut jegos, si mai presus de asta nu te-am injurat de morti, fiecare isi cunoaste situatia familiala, nu cred ca ti-ar conveni sa te injur de morti in conditiile in care tatal tau ar fii mort si bunicul tau. Am lucrat cu foarte multe persoane, singura data cand mi s-a intamplat sa nu am timp sa predau la timp clientului proiectul a fost cu tine, in 2020 din cauza problemelor familiale de care am vorbit mai sus, lucru pe care ti l-am spus, iar apoi alte interventii ulterioare, nu de acceasi anvergura, lucruri care au dus la reducerea timpului meu. Ti-am predat panel-ul, l-am modificat cum ai dorit, iar apoi am incheiat colaborarea. Am discutat si pe discord si pe wapp. Legat de linkmania, cu baietii am incheiat armonios tot, din punctul meu de vedere, gamemode-ul contine foarte multe sisteme, este in proportie de 90% gata, totul este dinamic, trebuie sa le activezi din joc + mici modificari in baza de date, altfel unele "nu functioneaza" la prima vedere. De munca la acel gamemode ca sa poti deschide o comunitate mai ai undeva la 2 saptamani ca sa fie ceva bine pus la punct. Am predat mereu produsele. Fiind vara, acum am timp destul de lucru, daca Florin doreste ii pot oferi o versiune mai avansata a gamemode-ului. Nu am umblat cu tepe niciodata, din N clienti nu am avut vreodata vreo nemultumire. Daca doresti sa continuam conversatia intr-o maniera frumoasa si educata poti sa ma cauti pe discord, sa nu mai facem spam in topic.
 6. Nu le am cu copy+paste daca la asta te-ai referit prin "pe care nu le gasesti pe alte rpg-uri". Sincer sa fiu, proiectul tau pare tentant, daca ajungem la un numitor comun, insa in momentul de fata am un proiect propriu la care lucrez, ce nu tine de SA:MP, iar timpul nu imi permite sa ma focusez pe altele. Edit: in viitorul apropiat, in cazul in care termin cat mai rapid la ceea ce lucrez, putem lua in calcul ceea ce ai spus mai sus. Gamemode-ul nu era gol, avea multe pe el, dar trebuiau configurate si din joc si mici ajustari din cod ca sa poata fii folosite in joc, dar iti apreciez parerea.
 7. Baietii de la linkmania au primit tot dupa ce am terminat colaborarea. "N-ai facut absolut nimic", am si in ziua de azi gamemode-ul acela in calculator, proiectul era terminat in proportie de 70% daca nu ma insel, din cauza unor neintelegeri si a timpului care a reprezentat o foarte mare problema pentru mine nu am putut sa mai continuam si am decis armonios sa ne despartim. Bun motiv, par gherluitor Baietii de la lm nu au dat banii inainte, platile au fost efectuate esalonat, in functie de update-urile facute pentru gamemode.
 8. Salutare tuturor, o mica prezentare a sistemul de rob ale ATM-urilor. Am zis sa mai postez si eu ceva pe youtube
 9. Salut! Daca te intereseaza astept un mesaj pe discord: Dennis12#6604 pentru detalii.
 10. Accelasi concept il vei gasi mereu prin alte parti, ca eu l-am modificat e partea a doua. Nu poti sa ma acuzi ca l-am furat de la rusi daca nici macar nu stii codoul sursa, adica totusi ... plus de asta in Romania n-am vazut ceva asemanator.
 11. De unde pana unde spui asta? Facem un reveal al codului sa vedem daca e de la rusi sau cum ?
 12. Salut! Te pot ajuta pe partea de Web ( panel ). Pentru mai multe detalii discord: Dennis12#6604.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.