Jump to content

Dennis12.

Membru
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Dennis12. last won the day on August 1

Dennis12. had the most liked content!

Community Reputation

63 Excelent

2 Followers

About Dennis12.

 • Rank
  Membru senior
 • Birthday 08/12/2001

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  Dennis12
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

 • Discord
  Dennis12#6604

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Accelasi concept il vei gasi mereu prin alte parti, ca eu l-am modificat e partea a doua. Nu poti sa ma acuzi ca l-am furat de la rusi daca nici macar nu stii codoul sursa, adica totusi ... plus de asta in Romania n-am vazut ceva asemanator.
 2. De unde pana unde spui asta? Facem un reveal al codului sa vedem daca e de la rusi sau cum ?
 3. Salut! Te pot ajuta pe partea de Web ( panel ). Pentru mai multe detalii discord: Dennis12#6604.
 4. Multumesc! Pe cand jucam samp si cautam cele mai unice servere n-am observat vreun speedometer de genul in Romania, dar gusturile nu se discuta Unora poate le place, altora nu
 5. Username: Dennis12 Ce vinzi?: Sistem speedometer samp, unic Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/yrjag0s Pret: 5 EUR (25RON) Detalii de contact: Discord: Dennis12#6604 Alte precizari: Implementarea pe gamemode-ul dumneavoastra este inclusa in pret. Singura metoda de plata acceptata este PayPal in momentul de fata. Tot ce se vede in poze se updateaza, inclusiv bulinele de la fuel, viteza, statusul usii, luminilor si engine-ului, cat si cutia de viteze.
 6. Ceva original ? L-a facut RW Robi pe o comunitate de a lui, a fost postat si codul sursa pe net
 7. Sincer sa fiu nu as cumpara UCP-ul asta, dar apreciez ca se vede ca l-ai lucrat de la 0.
 8. Dennis12#6604 pe discord, acolo am sa iti ofer toate detaliile despre anii in domeniu, experienta, cat si proiecte finalizate.
 9. Salut! Daca esti interesat de ceva cu adevarat calitativ si esti serios astept un mesaj pe discord. Dennis12#6604 sau pe PM. Cu un simplu search pe google poti afla destul de usor cine sunt, de cat timp sunt in domeniu si multe altele.
 10. Descarca de pe opera. Chiar imi pierdeam timpul cu un virus intr-un .pwn pe care il deschizi cu un IDE? Aveam multe porcarii pe PC-ul vechi pe cand am postat sistemul, oi fi avut un virus prin .dll-uri, dar nu are virus codul ... doar il deschizi (.pwn) copy paste la cod si il pui in altul, nici macar nu il compilezi ca sa iei vreun virus
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.