CataAdv Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 (edited) Salutare SA-MP.RO, in ultimul timp am inceput sa am din ce in ce mai mult timp liber si am inceput sa fac anumite sisteme pentru mine, asa ca am decis sa nu le mai fac doar pentru mine ci sa-mi dedic acest timp pentru prestarea serviciilor de scripting CONTRA-COST. Acestea fiind Calitative (zic eu) Detalii despre mine: Nume: CataAdv Varsta: 16 Experienta: Aproape 4 Ani Date de contact: > Instagram: @q.cata.w > Discord: cataadv.com > https://linktr.ee/time2script Metode de plata: > Transfer bancar > Paypal > PaySafe > Skrill Portofoliu: > Tin sa precizez ca aceste sisteme sunt facute din plictiseala si sunt destul de simple, nu m-am dedicat la ele deoarece nu aveam pt cine. > Posibil pe viitor am sa adaug mai multe sisteme, momenten acestea sunt doar niste sisteme mediocre. > MAI MULTE DELATII PE DISCORD + PRET-URI DESTUL DE MICI Edited September 27, 2024 by CataAdv new project portofolio
KeNNy Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Succes cu vanzarea serviciilor! 1 Servicii & contact - click aici Portofoliu - click aici
CataAdv Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 5 hours ago, KeNNy said: Succes cu vanzarea serviciilor! Mersi frumos, la fel <33
CataAdv Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 12 minutes ago, Flaviushz said: succes! mersi serif
CataAdv Posted July 9, 2024 Author Posted July 9, 2024 11 minutes ago, HPQ123 said: Băiatul ăsta e șef pe scripting pe samp, e forță regeleeee <33
Corki Posted July 10, 2024 Posted July 10, 2024 +𝚛𝚎𝚙 𝚋𝚎𝚜𝚝 𝚙𝚕𝚊𝚢𝚎𝚛 +𝚛𝚎𝚙 𝚖𝚒𝚕𝚏𝚑𝚞𝚗𝚝𝚎𝚛 +𝚛𝚎𝚙 𝚗𝚒𝚌𝚎 𝚙𝚛𝚘𝚏𝚒𝚕𝚎 +𝚛𝚎𝚙 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚝𝚎𝚊𝚖𝚖𝚊𝚝𝚎 +𝚛𝚎𝚙 𝚏𝚞𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐 𝚐𝚘𝚍 +𝚛𝚎𝚙 𝚒𝚗𝚜𝚊𝚗𝚎 𝚏𝚕𝚒𝚌𝚔𝚜 ️ +𝚛𝚎𝚙 𝚗𝚘𝚗-𝚝𝚘𝚡𝚒𝚌 𝚙𝚕𝚊𝚢𝚎𝚛 +𝚛𝚎𝚙 𝚊𝚠𝚙 𝚐𝚘𝚍 +𝚛𝚎𝚙 𝟹𝟶𝟶 𝚒𝚚 +𝚛𝚎𝚙 𝚘𝚗𝚕𝚢 𝚘𝚗𝚎 𝚝𝚊𝚙𝚜 +𝚛𝚎𝚙 𝚌𝚕𝚞𝚝𝚌𝚑 𝚖𝚊𝚜𝚝𝚎𝚛 +𝚛𝚎𝚙 𝚔𝚒𝚕𝚕𝚒𝚗𝚐 𝚖𝚊𝚌𝚑𝚒𝚗𝚎 +𝚛𝚎𝚙 𝚝𝚘𝚙 𝚙𝚕𝚊𝚢𝚎𝚛 1
segmentationfault Posted July 10, 2024 Posted July 10, 2024 vă mai pupați în cur între voi? vă dați între voi `+rep`-uri la topic-uri de parcă valorează ceva. sper că cei care cumpără astfel de servicii nu iau hotărârea la comment-uri de genul `recomand` care foarte probabil sunt în urma unor mesaje ca `dă-mi și mie te rog un +rep la topicul meu`. mai degrabă atragi cu comentarii de la oameni care au lucrat cu tine, prin care evidențiază contextul în care ați lucrat, ce beneficii ai adus și cum te-ai evidențiat de restul. just sayin' bruh. 4
CataAdv Posted July 10, 2024 Author Posted July 10, 2024 5 minutes ago, segmentationfault said: vă mai pupați în cur între voi? vă dați între voi `+rep`-uri la topic-uri de parcă valorează ceva. sper că cei care cumpără astfel de servicii nu iau hotărârea la comment-uri de genul `recomand` care foarte probabil sunt în urma unor mesaje ca `dă-mi și mie te rog un +rep la topicul meu`. mai degrabă atragi cu comentarii de la oameni care au lucrat cu tine, prin care evidențiază contextul în care ați lucrat, ce beneficii ai adus și cum te-ai evidențiat de restul. just sayin' bruh. iti inteleg si respect punctul tau de vedere, si da, ai dreptate. Dar aceste comment uri sunt de la oameni care cat de cat au vazut ce am mai miscat pe samp si ce chestii am facut fara ca sa le cer eu un +rep. Bafta frt 1
CataAdv Posted July 11, 2024 Author Posted July 11, 2024 (edited) 5 minutes ago, Sancky said: 'chestii am facut' gen nimic? Imi pare rau domnule scripter care e certat cu toata lumea ca nu m am putut ridica la standardele dvs. Data viitoare am sa fiu mult mai atent cand am sa mai pun un topic pe acest site. Cu stima si respect <33 Edited July 11, 2024 by CataAdv
AbivSA-MP Posted July 12, 2024 Posted July 12, 2024 Ce experienta ai pe rage mp? Am vazut un videoclip acolo! 1
CataAdv Posted July 12, 2024 Author Posted July 12, 2024 (edited) 4 minutes ago, AbivSA-MP said: Ce experienta ai pe rage mp? Am vazut un videoclip acolo! acesta este un topic legat de servicii sa-mp.. Dar am sa ti raspund la intrebare, pe rage.mp sunt la nivelul minim de cunostiinte, invat in timpul liber si incerc sa l fac ca o prioritate, mai exact pt UI-uri folosesc react, dar repet nu am cunostiinte, stiu doar cateva chestii de baza dar nici pe acelea perfect. Edited July 12, 2024 by CataAdv
Recommended Posts