Jump to content

Stuber

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Stuber last won the day on May 18 2023

Stuber had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stuber's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

5

Reputation

  1. Eu cred ca tu nu stii ce sunt alea template-uri, daca am lucrat pe același template nu înseamnă ca este același panel pe care l-a făcut Kenny, poate sa confirme chiar el dacă tot i-ai dat tag. Panelul nici măcar nu este gata, și ce ai pus tu acolo nu este o vulnerabilitate este mai mult un bug, a uitat sa faca o verificare dupa ce sunt trimise datele din form. Personal cred ca îți lipsește atenția de la părinți.
  2. Apropo, te rog sa continui mai departe cu fanteziile tale și sa ne spui de unde e ‘furat’ template-ul. Daca susții aceasta afirmație te rog sa aduci și dovezi, după voi pune și eu dovezi astfel încât sa se demonstreze ca nu este furat si ca tu ești un om toxic. Salut!
  3. Template-ul nu e 'furat', informeaza-te inainte sa vorbesti. Cat despre ce spui tu despre css nu este o prioritate, sunt lucruri in backend mult mai importante de facut decat sa stau sa ma joc cu pixelii. Daca ai nevoie de informatii suplimentare poti sa ma intrebi pe discord linistit, o sa-ti ofer sprijin gratuit in timpul liber pana cand mai avansezi putin. Nu o sa-ti mai dau importanta de acum, poti sa scrii in continuare daca iti face placere, salut!
  4. Lucrez la acel panel, e un proiect inceput recent de la 0. Panelul nu are inca nici macar sistem de reclamatii, nu e finalizat, doar ca max a vrut sa dea putin cu hate. Nu e nimic de prezentat la acel panel momentan, cum spunea si Alex nu e nici macar 25% gata.
  5. Ai uitat sa precizezi ca aceasta variabila: PlayerInfo[playerid][pBonusTaken] = 1; este degeaba in tutorialul lui, nu salveaza in db, nu reseteaza la logout. Tutorial incomplet parerea mea.
  6. Stuber

    Godmode

    Nu e hater. Plus ca ai un bug la ea, nu vad sa resetezi undeva variabila (gen cand o sa intre urmatorul jucator cu acelasi id o sa aibe pGodMode de la celalalt) PlayerInfo[playerid][pGodMode]
  7. Verifica la query sa ai numele de la username si parola identic cu cel din db. Parola trebuie sa fie criptata inainte sa o pui in query cu aceeasi metoda pe care o folosesti si in gm, ex: md5 sau ce folosesti tu in gm.
  8. Ok, o sa îți trimit contractul meu de munca, buletinul, permisul de conducere, firmele cu care lucrez, etc. Lasand gluma la o parte, pe tine nu te interesează serviciile mele, la rândul tău oferi servicii de scripting si vrei sa faci o reputație proasta celorlalți. Experienta unui programator nu este dovedita prin câteva poze, nu este necesar nici măcar la angajare sa prezinți proiecte personale. Un mic hint pentru tine, un programator bun se remarca prin munca, comunicarea cu clientul, înțelegerea proiectului si calitatea produsului final, nu prin 5 poze banale publicate pe un forum. Un sfat pentru tine dacă o sa vrei sa lucrezi ca programator, renunța măcar o perioada la proiectele personale si axează-te mai mult pe algoritmica. Salut!
  9. De ce ai impresia ca un scripter ‘bunicel’ o sa-ti lucreze tocmai tie pe gratis și o sa isi investească timpul in proiectul tău pe care o sa-l închizi in 2 luni? Apropo, un programator ‘bunicel’ are un salariu peste midd class. Spor la căutat!
  10. Salut. Probabil nu ne cunoastem, hai sa-ti spun despre mine putin. Lucrez la o firma de IT in Germania ca Programator / Tehnician, nu am un portofoliu pentru ca sunt destul de solicitat si nu am timp sa fac unul doar pentru prezentare. Daca chiar vrei sa vezi cum lucrez trimite-mi in privat un mesaj si iti trimit ce am facut pentru clienti, nu vreau sa le fac publice aici deoarece sunt proiecte pentru clienti, nu proiecte personale. Plata se face oricum la predarea sistemelor, asa cum am specificat, deci dupa ce muncesc si dupa ce am prezentat sistemul, inainte de predare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.