Jump to content

Cumpăr gamemode de tip DayZ


Aesma

Recommended Posts

Salut, 

Mă interesează și pe mine un gamemode de tip DayZ & Survival dacă nu se găsește ca prima variantă DayZ,m-am plictisit de rpg/rp și vreau să încerc moduri de joc precum acest tip de server dar nu găsesc pe internet niciun gamemode de tip DayZ funcționabil și vreau să știu dacă cineva de pe comunitate deține astfel de gamemode și să îmi ofere în privat niște detalii legate atât de gamemode cât și  de prețul acestuia,mulțumesc anticipat,o zi bună vă doresc. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Banditul said:

Poate unul dintre gamemode-uri de acest gen care este inca actualizat ar fi https://github.com/Southclaws/ScavengeSurvive care are avantajul de a fi open source , desigur exista o licenta pe care trebuie sa o respecti ce e drept.

Iti multumesc pentru raspuns, am cautat pe mai multe pagini dar pe GitHub nu am cautat sincer sa fiu.  Totusi daca sunt persoane care au un astfel de gamemode creat de voi / modificat,etc va rog sa-mi trimiteti un mesaj in privat cu pretul cerut de catre voi legat de gamemode si cateva informatii legat de acesta,multumesc anticipat. Seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.