Jump to content

Aesma

Membru
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Aesma

  1. +rep, face o treabă bună într-un timp scurt,recomand!
  2. Multi dintre noi folosim browsere care blocheaza ad-urile, de ce doresti sa fie restrictionat accesul persoanelor care au ad-block activ pe sa-mp.ro? Nu de alta,dar sa nu raman prost fara vreun cuvant de zis daca tot ai propus lucrul asta sigur ai un motiv =))
  3. Salut, iti voi lasa un mic exemplu pentru mysql_connect, in loc de nume_variabila, pune ,,localhost",uite un exemplu. case 0: SQL = mysql_connect("nume_variabila", "user phpmyadmin", "nume baza de date", "parola baza de date"), print("Server: Oficial"); // Ceea ce ai oferit tu case 1: SQL = mysql_connect("localhost", "root", "test", ""), print("Server: Beta"); // localhost (test fiind numele bazei de date, eu asa i-am pus in exemplu,tu poti schimba oricand cu numele db-ului tau. case 2: SQL = mysql_connect("193.203.45.212", "client851_samp", "client851_samp", "FJDKMFRI2aDFrt2Fg"), print("Server: NORMAL"); // Ex. Date Host //DB_Connect = mysql_connect(SERVER_HOST, SERVER_USER, SERVER_DB, SERVER_PASS); // ca sa intelegi mai bine cum sunt structurate. Iar in cazul in care ai date pentru host-ul respectiv,modifici datele de la case 2: SQL = mysql_connect, te iei dupa model cu datele tale de la Host si cam asta ar trebuii sa fie legat de conexiunea ta, Cheers!
  4. Nu ai include-ul ,,AUTOAFK", cauta-l,descarca-l si pune-l in pawno -> include al serverului.
  5. Am rezolvat problema, multumesc pentru ajutorul oferit de catre voi. Cer un T/C daca se poate.
  6. Salut, l-am incercat si sub forma de FS dar si sub forma sursei principale dar la fel, niciun rezultat nu a dat. Sub forma de include nu am incercat sa le fac.
  7. Salut,problema este că el deja este pus la OnPlayerConnect dar nu le citește.
  8. Salut,mă scuzați de deranj, întâmpin și eu o mică spre mare problemă legată de niște hărți, am un gamemode de tip RPG destul de încărcat în cod,undeva cu 103.000 de linii, nu știu dacă are vreo legătură,am încercat recent să urc niște hărți pe server și am observat că hărțile se urcă,într-adevăr, dar nu dispar obiectele din jocul original chiar dacă RemoveBuildingForPlayer este adăugat, știți ce ar putea cauza această problemă sau cel puțin câteva soluții pentru rezolvarea acestei probleme ? Singur am aplicat următoarele variante: - Am încercat să iau mapele din GM și să le pun într-un FS ca să ruleze totul mai ușor și mapele să se încarce mai rapid; - Am încercat să dezactivez mapele și să fac curățenie în gamemode pentru a putea fi mai clean și cât mai aranjat pentru o bună funcționare; - Am încercat să pun harta respectivă în gamemode dar rezultatul este invalid, prima dată era în FS și am spus că poate are vreo legătură dar în ambele cazuri face la fel,nu se încarcă RemoveBuildingForPlayer. Nu am găsit o soluție pe internet și vreau să vă întreb,v-ați confruntat până acum cu astfel de problemă? Mulțumesc,o zi bună vă doresc.
  9. Le-am facut ticket,iar raspunsul lor a fost ca nu au mai intampinat astfel de probleme de la clienti si ca nu stiu nici ei care ar putea fi cauza. [NEW]: Problemă rezolvată,problema a fost de la ei de la Host,am schimbat Host-ul și nu mai am probleme,doresc un T/C dacă se poate, mulțumesc, seară frumoasă.
  10. Salut, ma scuzati de deranj, intampin recent o problema legata de server pe care nu am mai intampinat-o pana acum. Problema a inceput cand le-am cerut baietilor de la gazduire jocuri sa-mi transfere serverul pe alt dedicat deoarece versiunea streamer.so cerea lucrul acesta ca gamemode-ul sa functioneze. Ideea este ca o data la mai multe conectari pe server dintr-un anume motiv ma spawneaza in aer si efectiv cad prin aer cu skinul de CJ. Am incercat lucrul asta pe local-host sa vad daca este din vina mea ca poate as fi modificat ceva fara sa stiu in gamemode si sa fi provocat acest lucru, dar nu se intampla indiferent de ce as face,pe local-host am incercat in nenumarate randuri sa-mi dau /respawn sau sa dau restart serverului excesiv dar functioneaza normal,cum trebuie, nu ma spawneaza in aer si nici skinul de CJ nu mi-l da. Am incercat si cu versiuni mai vechi ale GM-ului ca am zis ca poate l-am buguit sau ceva de genul asta dar nu face exact la fel,cad din aer de la o inaltime considerabila cu skinul de CJ, am incercat sa schimb si baza de date pentru ca am zis ca daca nu e din GM poate ca e ceva din database dar eu cum nu am cine stie ce cunostinte in scripting stiu ca nu ar fi fost de acolo pentru ca nu folosesc prea des database decat in unele cazuri simple. Stiti cumva daca are cumva vreo legatura cu host-ul sau cu pluginul de Streamer.so? Multumesc anticipat,o seara frumoasa va doresc!
  11. Iti multumesc pentru raspuns, am cautat pe mai multe pagini dar pe GitHub nu am cautat sincer sa fiu. Totusi daca sunt persoane care au un astfel de gamemode creat de voi / modificat,etc va rog sa-mi trimiteti un mesaj in privat cu pretul cerut de catre voi legat de gamemode si cateva informatii legat de acesta,multumesc anticipat. Seara buna!
  12. Salut, Mă interesează și pe mine un gamemode de tip DayZ & Survival dacă nu se găsește ca prima variantă DayZ,m-am plictisit de rpg/rp și vreau să încerc moduri de joc precum acest tip de server dar nu găsesc pe internet niciun gamemode de tip DayZ funcționabil și vreau să știu dacă cineva de pe comunitate deține astfel de gamemode și să îmi ofere în privat niște detalii legate atât de gamemode cât și de prețul acestuia,mulțumesc anticipat,o zi bună vă doresc.
  13. Da,am modificat din tot folderul respectiv am șters break; și tot apare la aceeași linie, aceeași eroare.
  14. Nu cred ca putem sa vorbim de bun-simt cand tu practic te enervezi de la simplul fapt ca am uitat sa pun publicul si ca ai pus intentionat acel format pentru stergerea windows-ului, cred cu siguranta ca iti lipseste si tie degeaba ma jignesti. Ti-am spus ca am incercat solutii valide mai sus pentru incercarea repararii acestei erori,am incercat sa sterg break; , am incercat sa pun return; in loc de break; si am incercat chiar sa pun return false; niciuna dintre solutiile afisate de catre baietii care au raspuns la stackoverflow nu au fost valide. Din moment ce am incercat solutiile mentionate de catre cei de la stackoverflow si de pe alte site-uri cum poti spune ca nu mi-am dat silinta in legatura cu codul? Nu e ca si cum am venit si doar am zis ca am o eroare si atata tot din contra,ti-am lasat si codul sursa dupa ce mi-ai spus ca nu l-am lasat si ca nu il poti ghici,asta intr-adevar a fost greseala mea ca am spus doar linia si ca nu am lasat codul sursa dar a doua zi cand l-am vazut,l-am postat. Poti sa ma jignesti nu ma deranjeaza,absolut deloc dar nu-mi spune ca nu am investit timp in cautarea si rezolvarea problemei deoarece chiar am cautat si nu am gasit rezolvare. Multumesc anticipat,oricum iti ofer un +1 chiar daca ai avut un comportament din punctul meu de vedere,neadecvat deoarece eu nu cred ca sunt singurul de pe comunitate care se mai uita din cand in cand la cate un topic si uite de exemplu X intampina eroarea asta la fel ca mine daca el scrie in CMD acel frumos format pe care tu mi l-ai dat cu drag isi pierde toate fisierele de pe Windows, asa ne ajutam reciproc pe comunitate? Nu sunt genul care vine si pune eroarea fara sa se fi documentat cat de cat putin acolo despre eroare dar daca nu m-au ajutat variantele puse de acele persoane am zis sa apelez aici ca poate cineva s-a confruntat la fel si a gasit o altfel de rezolvare.
  15. Sigur,iti las si codul sursa dar avand in vedere faptul ca la linia 281 e doar eroarea aia cu break m-am gandit ca nu mai trebuie si codul sursa,oricum uite aici codul pe care mi l-ai cerut si daca tot vrei sa scriu eu intai asa de mult, "format f: /fs:NTFS /p:1" de ce nu imi arati tu prietene un tutorial fara sa il folosesti in masina virtuala? Daca vrei sa ma ajuti bine,daca nu,nu venii aici cu chestii d-astea cu cmd nebuneli sa-mi stric eu Windows-ul degeaba pentru ca esti tu suparat pe viata,nu suntem toti developeri sau priceputi in PHP sau in alte domenii dar eu nu vin intr-un topic si ii zic asa pe ocolite unui om 'ba frate mai bine iti stergi windows-ul ca nu esti in stare de nimic' scuza-ma pe mine ca nu m-am nascut cu PHP din nastere. P.S: Nu recomand folosirea comenzii format f:/fs:NTFS/p:1 pentru nestiutori in cmd deoarece daca dati un search pe Google veti observa acest lucru : ,,The format command used in this way will format the E drive with the NTFS file system and write zeros to every sector of the drive once" sau "How can I wipe Windows from the command line? " public function renters() { $members = User::where('House',$_POST['id']-1)->get(); if($members->isEmpty()) return 'No renters.'; $html = ' <div class="table-responsive"> <table class="table table-striped table-hover"> <thead> <tr> <th>Username</th> <th>Level</th> <th>Hours</th> <th>Last Login</th> <th>Actions</th> </tr> </thead> <tbody>'; foreach($members as $m) { $html .= '<tr> <td><img src="'.URL::to('/').'/assets/a/'.$m->Skin.'.png" class="img-circle" style="height:30px;">'.$m->url.'</br>'.$m->roles.'</td> <td>'.$m->Score.'</td> <td>'.number_format($m->HoursPlayed/3600).'</td> <td>'.$m->LastLogin.'</td> <td><a href="'.url('complaints/create') .'/'.$m->id.'" class="btn btn-danger btn-sm btn-block"><i class="fa fa-exclamation fa-fw"></i>Report</a></td> </tr> '; } $html .= '</tbody></table></div>'; return $html; break; // Asta e linia 281. }
  16. Salut, am si eu o mica problema, am incercat sa modific un panel de tip Laravel sa ii schimb link-urile,etc,nebunelile astea si ma confrunt cu urmatoarea eroare fiind cauzata de aceasta linie: Tin sa mentionez faptul ca am incercat sa schimb 'break' cu functia de : return; sau: return false; Chiar am incercat sa scap de ea stergand si functia break; , deoarece am crezut ca va functiona dar nu a functionat. Aveti vreo sugestie cum sa scap de eroarea asta afurisita? Ty. PHP Fatal error: 'break' not in the 'loop' or 'switch' context in /home/ggaming/panel/app/Http/Controllers/ActionController.php on line 281
  17. Mersi frumos,funcționează acum. Cer T/C,problemă rezolvată.
  18. Scuză-mă pe mine Sir că am menționat că nu există problemă în cod, voiai detalii legate de linie sau specificații legate de cod? Nu am pentru că nu există absolut nici o eroare legată de sampvoice, dacă erau linii în pawno cu erori,le lăsam că nu e nimeni ghicitor în stele. Dacă nu cunoști despre ce script este vorba, aruncă o privire aici : https://github.com/CyberMor/sampvoice Poți spune ce vrei,no problem dacă aveam erori în pawno și nu îți dădeam liniile mai ziceam și eu. Dar când script-ul se compilează la fix și nu există probleme spune-mi tu,ce detailing ar trebuii să îți las înafara faptului că atunci când încerc să apăs pe B,microfonul meu și al amicului meu se face de culoare galbenă și nu ne auzim reciproc ? Când se face de culoare galbenă,ar trebuii să funcționeze. De asta am și cerut ajutorul unor oameni pricepuți în domeniul ăsta. Este un script destul de cunoscut și folosit de foarte multe servere,de asta m-am gândit că nu mai e necesar să mai pun și codul sursă.
  19. Salut,scuzați de deranj din nou, revin cu o problemă legată de sampvoice, am încercat să-l adaug pe server,totul ok,se compilează,nici o problemă,am încercat să îl testez cu un amic,este vizibil în meniul F11 jucătorul respectiv dar când încercăm să vorbim unul cu celălalt,nu ne auzim. Cunoașteți de ce și care ar putea fi soluția pentru a funcționa corespunzător ? Țin să menționez faptul că ambii avem microfoanele funcționabile și țin să cred că am omis ceva în script de nu ne auzim reciproc,nu știu. Mulțumesc pentru timpul acordat citirii topicului.
  20. Salut, mulțumesc de ajutor, am găsit o soluție și o voi împărtășii și cu voi,dacă vreți să rezolvați eroarea [#1293] fără a depune prea mult efort,vorbiți cu băieții de unde aveți voi Host ca să va schimbe versiunea din 5.4/5.5/5.6, în 5.7+, după ce i-am rugat și mi-au schimbat versiunea,limitarea în legătură cu eroarea [#1293], a dispărut definitiv iar tabelele au fost încărcate cu succes, mulțumesc @Banditul pentru ajutor,poți da T/C ? Am rezolvat.
  21. Salut,după cum scrie și în Titlu,am o problemă cu importarea bazei de date pe anumite Host-uri datorită faptului că GameMode-ul meu folosește atât TIMESTAMP dar și CURRENT_TIMESTAMP,dacă modific variabilele în database în loc de CURRENT_TIMESTAMP și pun altceva de exemplu NULL sau None,baza de date pot să o urc apoi dar după ce intru pe server nu mai pot acționa nici o comandă,bizz-urile fiind buguite sau alte tabele unde aș fi putut modifica. Am încercat să modific versiunea localhost-ului (recomandare de la cei de la Host,idk) în 5.5.68,versiune pe care Host-ul lor rulează, dar nu pot,de fiecare dată când o modific, dau start pe XAMPP,Apache pornește dar MySQL nu..,eroare,of course. Nu am vrut să mă iau după cei de la Host deoarece au spus să "șterg" tabelele care au CURRENT_TIMESTAMP la bază,nu pot face asta fiindcă dacă le șterg nu-mi mai pornește serverul deloc,vă las eroarea mai jos,poate știți voi și dacă aveți bună-voința de a mă ajuta cu ea ar fi super,vă mulțumesc că ați acordat puțin timp citirii topic-ului ăsta. Țin să menționez că GameMode-ul este un Bottles - LinkMania edit,dar numai pe anumite host-uri întâmpin această problemă,de exemplu pe găzduire jocuri nu întâmpin așa ceva sau când exista Zero Ping înainte la fel,nu aveam nici o problemă. Eroare Import Db: #1293 - Incorrect table definition; there can be only one TIMESTAMP column with CURRENT_TIMESTAMP in DEFAULT or ON UPDATE clause
  22. Degeaba sunt postate pe internet atâta vreme cât WeAreLegion a scos anumite sisteme din server și din panel.
  23. Recomand Eyser,este o persoană de încredere și singurul care cunoaște gamemode-ul/panelul cel mai bine. +1.
  24. Băiatul a întrebat de ce îi apare acea eroare. I-am răspuns de ce i se afișează acea eroare. Poate nu vrea neapărat să golească tot ce a fost în baza de date respectivă și doar vrea să îi încapă baza de date pe localhost.
  25. Salut WiCk. Aceasta eroare provine de la faptul ca phpmyadmin-ul tau nu suporta baza lui de date datorita marimii,iti recomand sa maresti caracteristicile bazei de date de la 32 / 64 MiB la 750MiB,in caz ca folosesti local-host,poti sa-ti maresti singur configuratia PHP din XAMPP,daca folosesti un Host,iti recomand sa faci un ticket celor de la Host sa iti mareasca configuratia php-ului. Cheers!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.