Daedric-Fox Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Salutare tuturor, de ceva timp lucrez la gamemodeul meu, care l-am inceput de la 0, m-am gandit sa fac ceva unic si ce puteam face cevai mai frumos decat dealership-ul? M-am gandit sa-l fac cu dialog, dar pe majoritatea serverelor este cu dialog, apoi am zis ca sa-l fac pe textdraw...dar la fel...sunt multe servere cu ds pe textdraw.Asa ca am facut ds-ul cu o combinatie intre dialog si textdraw, detalii in poze, astepta pareri + note de la 1-10. 3 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Bump! ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
WiDuAlK Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 no sa-ti incapa pretul @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Mister Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Chiar acum, WiDuAlK a spus: no sa-ti incapa pretul ii da de 4 ori ~n~ si incape arata interesant e hibrid ca i8-ul jumate dialog jumate textdraw imi palce __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Daedric-Fox Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 1 minute ago, WiDuAlK said: no sa-ti incapa pretul ba da pentru ca nu pun 1.000.000 pun 1kk etc si o sa incapa ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Up ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
FNK Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Mie chiar imi place, trebuie sa ai ceva in cap sa sti sa faci asa ceva, chiar mi-as dori sa pot face si eu un system ca acesta. Bravo ;)
Daedric-Fox Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 1 hour ago, FNK said: Mie chiar imi place, trebuie sa ai ceva in cap sa sti sa faci asa ceva, chiar mi-as dori sa pot face si eu un system ca acesta. Bravo ;) Mulțumesc și nu este foarte greu, poate voi face un tutorial. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Up! ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Eclipsis Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Off... Mai bine nu intram pe forum-u' asta... Imi vad ideile fugind cu pozele voastre Da... Arata bine, doar ca sa fi sigur pune inca un dialog dupa ce selecteaza ca sa nu fi gresit. Edited March 1, 2016 by Eclipsis
Daedric-Fox Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Up ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
goshuas6e Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nu stiu de unde ai tu atata experienta si atata imaginatie . Tot a iesit mai bine decat se putea. Felicitari ! Ce as vrea sa ma pricep si eu cum te pricepi tu
Daedric-Fox Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Up ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
kwnx Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) 20 hours ago, DaEdRiC-FoX said: Up Nu inteleg de ce dai 'Up' la topic ... Edited March 3, 2016 by KnowN
Daedric-Fox Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 1 hour ago, KnowN said: Nu inteleg de ce dau 'Up' la topic ... 1 hour ago, KnowN said: Nu inteleg de ce dau 'Up' la topic ... Pentru ca deoarece :))) sunt la ore și mă plictisesc ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
JonnyKing Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Prea bine,misto poate o sa vad in fata in fata dealershipu :))Bafta in continuare si succes!
Kingsley Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 19 hours ago, JonnyKing said: Prea bine,misto poate o sa vad in fata in fata dealershipu :))Bafta in continuare si succes! sv de teste: 93.119.25.186:7777 Retras
Recommended Posts