Jump to content

goshuas6e

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by goshuas6e

  1. Host-ul l-am primit gratis pentru comunitate , am un fel de parteneriat. Si nu ma priecep in sa:mp , Cs/mc/mt2 le stiu perfect.
  2. Salut , am un server de SA:MP hostat , are 50 sloturi dar nu am gamemode si nu ma prea pricep in pawno. Peste tot unde am cerut ajutorul , toti m-au indrumat pe acest site , deci aici sunt. Caut un scripter serios , fara tepe. Platesc daca se poate sau ofer la randul meu sprijin in rezolvare problemelor sale.
  3. Salut , am si eu o problema cu server-ul.Cum pot scapa de acel pick-up (Bribe -1247ID) pentru ca nu mai am nevoie de el . Si cum pot scapa si de chestia care ma anunta "type /enter" . Mersi , toate cele bune !
  4. Salut , vreau sa stiu cum pot schimba spawn-ul pentru playerii care vor intra pe server. Adica stiu ca trebuie sa editez OnGameModeInit si OnPlayerRequestClass dar nu stiu cum. Mersi de ajutor !
  5. Nu stiu de unde ai tu atata experienta si atata imaginatie . Tot a iesit mai bine decat se putea. Felicitari ! Ce as vrea sa ma pricep si eu cum te pricepi tu
  6. Ok , daca tot sunt atatea gm-uri pe care sa le editez , recamanda-mi te rog unul sau 2.
  7. Salut , vreau sa mi deschid un server de sa:mp , am deja hostul platit pe un an dar nu am un anumit gamemode. Vreau un tutorial despre cum sa setez spawnul playerilor. Va multumesc frumos ! Oricine din aceasta comunitate este bine-venit cu idei despre cum sa fie server-ul si esti bine-venit pe server daca doreste. Cu toata stima si respectul va salut ! Si stie cineva un gamemod cat de cat usor de editat? Salutari !
  8. Salut , vreau si eu un tutorial despre crearea plate-urilor in SA:MP. Ceva de genu http://imgur.com/7DqMoDb
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.