Neooooo Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Descriere tutorial:Salut , cer ajutorul carora stiu sa faca un sistem de radio .. tocmai ce am terminat de scriptat un server funny .. si nu stiu cum sa fac acest sistem .. am tot cautat si iar cautat pana am dat de unul dar nu functioneaza , imi da o eroare .. error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer" linia : PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "http://yp.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=161884");
WiDuAlK Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 AICI NU SE CERE AJUTOR! T/C! @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Recommended Posts