Jump to content

StrikerM

Membru
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

StrikerM last won the day on August 17 2020

StrikerM had the most liked content!

Community Reputation

80 Excelent

4 Followers

About StrikerM

 • Rank
  Membru senior
 • Birthday 07/11/1995

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  StrikerM
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

1,679 profile views
 1. Felicitari, fa ce iti place, si da era frumos stunt inainte, foarte frumos.
 2. Cauta linia DIALOG_OPENCRATE de la inceput trebuie sa aibe #define inainte si dupa o sa vezi un numar. Gen #define DIALOG_OPENCRATE 9493 ceva de genul. E practic 9493 ala ar fii numarul de dialog deci ar trebui schimbat pentru ca seamana cu altu-l.
 3. StrikerM

  Eroare

  Ai facut dublu post. Ti-am explicat aici rezolvarea:
 4. Inseamna ca la linia 7847 pe care o poti cauta cu ctrl+g ai un 'case' ce este cu aceasi valoare cu un alt 'case'. Valorile lor trebuiesc puse diferit. Gen 0, 1, 2, 3, le numerotezi.
 5. @After School Community @WHG Omul spune clar in postare ca 'am eu scripter dar as vrea sa vad cine mai vrea sa vina sa finanteze proiectul'. Deci practic mai cauta un finantator alaturi de el, nu dureaza mult sa cititi cu atentie inainte sa faceti o caterinca.
 6. Nu este complicat pentru cineva cu experienta, idea este ca este usor de creat doar ca trebuie sa stai sa il si adaugi peste tot pe unde ai vrea sa interactionezi cu punctele respective. Nu ar necesita cine stie ce bani daca gasesti un scripter modest poate sa ti-l faca din placere(mai greu in zilele astea) dar se poate. Link tutorial:
 7. Nu are cum sa aibe in joc ora de la pc-ul lui, el o sa aibe ora de la calculatorul(host-ul) celor ce tin serverul. Oricum sunt N modalitati in care sa pui ora/vremea exacta.
 8. Ora o reprezinta host-ul in sine ca sa stiti. Nu este bine cum a zis nimeni ce a spus ca se poate schimba din script, da se poate dar nu are rost o data ce poate fi usor vorbit cu host-ul in sine sa puna ora exacta. Oricum nu stiu ce host din Romania nu mai are ora din tara de origine. @khain.dev si setworldtime este strict pentru vremea din joc adica strict doar joc nu si ceasul in sine, se schimba daca este zi sau noapte, etc...
 9. loose indentation este un warning ce iti spune ca liinile nu sunt unele sub celelalte. Exemplu de loose indentation: Linia 1 Linia2 Poti avea si ceva gen if(Test) { Linia 1 Linia 2 } Parantezele nu se inchid corect pentru ca nu este o paranteza una sub cealalta. Exemplu bun: Linia 1 Linia 2 Asa cu linia de #pragma pur si simplu sterge linia si raspunde daca primesti alte erori dupa ce faci tot ce ti-am zis. Succes!
 10. Pur si simplu cauti in GM denumirea, cum ar fi dai ctrl+f si scrii cmd:gps dupa care cauti dialog_gps ca probabil asa o fi si cauti linia unde erau coordonatele vechi de la dealership si le inlocuiesti. Succes!
 11. Nu stiu care este problema voastra cu el dar nu il luati la misto daca cere ajutorul la sectiunea de 'ajutor scripting'. Incearca sa dai /work fix acolo unde iti indica punctul acela, daca nici atunci nu merge inseamna ca sunt schimbate coordonatele in gamemode si ar trebui sa trimiti comanda /work + id-ul jobului + coordonatele unde trebuie sa dai /work pentru jobul respectiv. Daca jobul a fost anulat intr-un timp mult prea scurt cum ar fi 5 secunde si el trebuie sa fie de 1 minut probabil codurile sunt gresite, unde ar trebui sa fie un timp de 60000 ceva de genu el este t
 12. Asta da, dar asa ca ideie cam totul este pe net, greu sa mai iti vina ceva nou sa faci.
 13. Nu prea se merita, da trebuie sa ai bani nu foarte multi dar sa ai o suma frumusica. @Nova RPG Nu mai exista nimic unic.. totul este pe net.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.