Gireada Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) M-am decis să vând serviciile mele de scripter. Adică ce ar însemna asta: Voi aveti nevoie de un script, eu vil fac iar plata se face la cât de greu este de facut. Majoritatea creeatiilor mele le veți găsi la http://www.pastebin.com/u/Gireada Important: Nu creez gamemode-uri deoarece durează prea mult să le termin. Mă puteți contacta pe: Yahoo Mail - [email protected] Yahoo Messenger - gireada09 Skype - gireada09 Live - [email protected] Gmail - [email protected] Media: Important: Plata se face prin cod de reîncarcare credit(Orange). Edited September 12, 2014 by Gireada 1
WiDuAlK Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 eu il vad pe gireada serios, de aceea cred ca RECOMAND @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
TheWolf Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Recomand.. Off: in loc de peruci am citit pureci )
Recommended Posts