Gireada Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 (edited) M-am decis să vând serviciile mele de scripter. Adică ce ar însemna asta: Voi aveti nevoie de un script, eu vil fac iar plata se face la cât de greu este de facut. Majoritatea creeatiilor mele le veți găsi la http://www.pastebin.com/u/Gireada Important: Nu creez gamemode-uri deoarece durează prea mult să le termin. Mă puteți contacta pe: Yahoo Mail - [email protected] Yahoo Messenger - gireada09 Skype - gireada09 Live - [email protected] Gmail - [email protected] Media: Important: Plata se face prin cod de reîncarcare credit(Orange). Edited September 12, 2014 by Gireada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 eu il vad pe gireada serios, de aceea cred ca RECOMAND @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWolf Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Recomand.. Off: in loc de peruci am citit pureci ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Recomand xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts