- 0
Scriptfiles>password
-
Similar Content
-
De ce cand actualizez ceva la serverul meu de samp,pe sa-mp(server) nu se modifica sau rcon password ?
By leoo671,
- 1 answer
- 149 views
-
Am nevoie de ajutor la serverul asta,vreau sa scot server password care este vamzapacit si nu stiu cum,cum trebuie ?
By leoo671,
- 1 answer
- 199 views
-
- 4 answers
- 902 views
-
- 6 replies
- 625 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
WiDuAlK
Nick:WiDuAlK
Problema:Salut.De ceva timp mi-am propus sa invat sa fac un Gamemode de la 0. Am facut pana acum (nu mi-e rusine sa recunosc) numai GF edit. Dar m-am decis sa ma las de aceasta si sa invat sa imi fac propriul GM. Acum am facut un sistem Register/Login si as vrea sa stiu cum fac ca parola sa se vada in Scriptfiles/Conturi. M-i se vede niste numere si as vrea sa stiu cum pot schimba sa se vada parola corecta , dar si invers(parola corecta sa o transform in parola criptata)
Erori / warnings:Nu am.
Lini/script:Nu stiu ce linie sa schimb. Am facut sistem register pe Y_ini. Uitati aici liniile care cred ca v-ar interesa:
[pawn]public OnPlayerConnect(playerid)
{
if(fexist(UserPath(playerid)))
{
INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD,""COLOR_WHITE"Login",""COLOR_WHITE"Bine ai revenit!Tasteaza-ti parola pentru a te conecta.","Login","Quit");
}
else
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_PASSWORD,""COLOR_WHITE"Inregistrare",""COLOR_WHITE"Bine Ai Venit.Tasteaza-ti o parola pentru a-ti face cont.","Register","Quit");
}
return 1;
}[/pawn]
[pawn]public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
switch( dialogid )
{
case DIALOG_REGISTER:
{
if (!response) return Kick(playerid);
if(response)
{
if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_PASSWORD, ""COLOR_WHITE"Inregistrare",""COLOR_RED"Parola scrisa GRESIT!\n"COLOR_WHITE"Tastati parola corecta pentru a va conecta.","Register","Quit");
new INI:File = INI_Open(UserPath(playerid));
INI_SetTag(File,"data");
INI_WriteInt(File,"Password",udb_hash(inputtext));
INI_WriteInt(File,"pMoney",0);
INI_WriteInt(File,"Admin",0);
INI_WriteInt(File,"Kills",0);
INI_WriteInt(File,"Deaths",0);
INI_Close(File);
SetSpawnInfo(playerid, 0, 0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 0, 0, 0, 0, 0, 0);
SpawnPlayer(playerid);
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_SUCCESS_1, DIALOG_STYLE_MSGBOX,""COLOR_WHITE"Succes!",""COLOR_GREEN"Bun venit pe BlackFlash RPG!","Ok","");
}
}
case DIALOG_LOGIN:
{
if ( !response ) return Kick ( playerid );
if( response )
{
if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPass])
{
INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pMoney]);
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_SUCCESS_2, DIALOG_STYLE_MSGBOX,""COLOR_WHITE"Succes!",""COLOR_GREEN"Cont creat cu succes!","Ok","");
}
else
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD,""COLOR_WHITE"Login",""COLOR_RED"Parola introdusa gresit.\n"COLOR_WHITE"Tasteaza-ti parola pentru a te loga.","Login","Quit");
}
return 1;
}
}
}
return 1;
}[/pawn]
Ai incercat sa rezolvi singur ?:Am cautat dar nu am gasit.
Am vazut ca a mai facut cineva un topic la fel , dar am vazut ca nu ati vrut sa ii spuneti pentru siguranta playerilor.
Eu vreau sa invat pentru mine , deoarece acum invat cum se creaza un GameMode de la 0 pentru a mi-l face cum doresc.Asa ca ca v-as ruga sa nu aud comentarii aiurea.Nu vreti sa imi spuneti nu imi spuneti , dar nu faceti topicuri aiurea de genu: "Nu iti spun ca vei sparge conturile playerilor!" pentru ca nu este asa.
@WiDuAlK Tutorial`s:
PAWN pentru SA:MP in Notepad++
Tutorial Register-Login MYSQL R39
Tutorial etape de register
Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2
Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)
Functii folositoare din NEW.PWN
Tutorial Engine Vehicle
Optimizare simplitate si stil
Foreach inlocuieste loop-ul
SSCANF si ZCMD
Cum sa creezi o poarta miscatoare
Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server
Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI
Documentatie* Despre hack-uri
Servicii:
Servicii Scripting & Mapping
Produse:
Farmer Job Realistic
Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
16 answers to this question
Recommended Posts