Jump to content

Sistem Taxi


ARTIST

Recommended Posts

1.  Jucatorul A (taximetristul) urca intr-un taxi spacial unde i se va afisa un dialog de inchiriere a transportului dat.

2.  Jucatorul B (pasagerul) foloseste comanda /ctaxi si taximetristul va primi un mesaj cu apelul solicitat (Nick-ul pasagerului + raionul unde este situat) si mai apare o iconita dinamica galbena pe radar.

3. Dupa ce taximetristul, ajunge in locul respectiv, ia pasagerul si iconita dispare. (astfel statutul taxiului se modifica in 'ocupat')

4.  Cum numai pasagerul a urcat in taxi, i se va afisa un dialog cu un text, in care i se va spune sa aplice iconita pe harta in locul unde doreste sa ajunga.(destinatia).

5.  Dupa aplicarea iconitei,pasagerului i se afiseaza al 2-lea dialog cu denumirea raionului punctului de destinatia si pretul calatoriei (pretul depinde de distanta calatoriei). Pasagerul trebuie sa confirme dialogul.

6.  Dupa confirmarea dialogului de catre pasager,acelasi dialog ii apare si taximetristului,care la randul sau la fel trebuie sa il confirme,sau,in caz contrar sa il refuze.

7.  Dupa ce pasagerul si taximetristul au confirmat toate detaliile calatoriei,pe harta va aparea un marker rosu,in locul pe care l-a ales pasagerul.

8.  Dupa ce ajung la punctul de destinatia,pasagerului i se va scoate suma de bani pentru calatorie,care vor trece taximetristului.Pasagerul iese automat din masina taxi. (astfel statutul taxiului se modifica in 'liber')

9.  Dupa ce iese din taxi,pasagerului i se afiseaza un dialog in care trebuie sa aleaga nivelul de calitate a serviciilor (Perfect,Bine,Rau,Groaznic).Dupa aceasta taximetristul primeste mesajul cu informatia nivelului ales de calitate a serviciilor.

Comenzi existente:

/unrent - incheie inchirierea masinii taxi.

/ctaxi - solicita taxi/anuleaza solicitarea taxi.

____________________________________________________

Link de download: [download]http://f-bit.ru/290664 [/download]

In cazul in care apar nelamuriri sau alte probleme,rog sa le anuntati in aceasta tema pentru a le putea solutiona.

Cu respect, ARTIST

ep41yhufqpagka5wfoornw1wjfjie.png

HTjr_G.png
12975.png
 
Link to comment
Share on other sites

NexT." post="154494" timestamp="1385592767"]

Spuneti multumesc ca va da un script frumos, nu cred ca mai este nevoie de poze odata ce a explicat ce contine scriptul, poate nu poate pune poze din cauza ca nu mai joaca samp dar...

Da,aveti dreptate stimate.Nu mai joc demult SAMP, intru pentru teste la creatiile si sistemele personale.

Pozele vor fi neaparat postate in cel mai scurt timp.

Cu respect, ARTIST

ep41yhufqpagka5wfoornw1wjfjie.png

HTjr_G.png
12975.png
 
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Mersi chiar aveam nevoie ca sistemul meu de la factiune pornea cand te urcai in masina si se oprea cand ieseai asa e plimba aximetristul ca vroia si lua mai mult. 10/10 :D dar linku nu merge il poti uploada in alta parte?

Xtremeknight-Genesis.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din pacate ARTIST s-a lasat din pacate de scripting... asa ca nu vom primi linkul de download...

Din pacate sa te anunt ARTIST nu s-a lasat de scripting,doar ca are acum doua joburi si nu prea mai are timp de scripting.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.