Jump to content

Yugao

Membru
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Yugao

  1. Eu zic sa ascultam muzica asta : Si sa ne calmam ca nu o sa mai tina mult sa-mp pentru ca apar o multime de jocuri mult mai bune si numarul de playeri scade pe zi ce trece asa cum majoritatea joaca lol acum... so.. nu mai tine prea mult sa-mp
  2. Yugao

    Audio stream

    Ce plugin-uri scripturi imi trebuie sa dau audiostream de pe youtube? Vreau sa folosesc mix-ul asta : https://www.youtube.com/channel/UCRvx9LAT9Y--P-yWZvYLhKA Si nu stiu ce plugins filterscripts imi trebuie.Help please..
  3. Yugao

    Intrebare

    pai include pentru sa-mp ca sa pot adauga video-uri in samp si sa se porneasca prin comenzi ca la youtube streamer
  4. nu nu am tutorial dar cred ca am descoperit problema trebuie sa le bag in ordinea[register-login-varsta-nume...] daca nu merge nici asa revin cu reply
  5. Nu cred ca ar fi trebuit neaparat tutorial pentru asta pentru ca gasesti dai search pe google si te duce direct la samp wiki unde iti arata functia si da si exemple.
  6. Mersi chiar aveam nevoie ca sistemul meu de la factiune pornea cand te urcai in masina si se oprea cand ieseai asa e plimba aximetristul ca vroia si lua mai mult. 10/10 dar linku nu merge il poti uploada in alta parte?
  7. Mersi n-ai idee cat am cautat
  8. E frumos gamemode-ul, 5/5 poti sa-mi dai si mie modul ala ca sa aiba highlight cu albastru butoanele? :)
  9. Inca un sistem bun de la tine 10/10 Gireada :D
  10. Yugao

    Intrebare

    Nick:Trinity Intrebare: Este vreun include gen youtube streamer dar pentru videouri?Adica sa pun linkul si sa scriu in script id-ul obiectului pe care sa apara video-ul si coordonatele sau sa fie sub forma de textdraw? Erori / warnings:- Lini/script:- Ai incercat sa rezolvi singur ?:-
  11. Chiar buna ideea ca sa scapi de plangerile de la playeri ca fac toti dm in zone nepermise.
  12. 5/5 Pentru un edit este chiar tare :cool:
  13. Foarte tare 10/10 ar fi frumos daca ar fi mai multi interesati sa faca scripturi legate de anime.
  14. 10/10 Nu mai sunt prea multe de adaugat un sistem de masini unul de case si factiuni si nu e prea greu doar cere timp :)
  15. Yugao

    G RPG v1.5

    10/10 Mergea si fara mysql dar e fain :)
  16. Nick:Trinity Problema:Am un lant de dialoguri in sistemul de admin si DIALOG_FULLNAME blocheaza lantul(merg toate dialogurile pana la dialogul fullname inclusiv el) am scos dialogul fullname si am testat fara el si a mers dar pana la DIALOG_VARSTA(inclusiv dialog_varsta). La dialog varsta aceeasi problema ca la DIALOG_FULLNAME nu ma duce la urmatorul dialog. Erori / warnings: - Lini/script: In caz ca e nevoie de tot scriptul este aici : http://pastebin.com/aqMmibrw Daca nu e nevoie de tot atunci aici este ondialogresponse de la inceput pana la ultimul dialog din lantul de dialoguri:http://pastebin.com/EgU2uaFp Ai incercat sa rezolvi singur ?:Am incercat dar n-am reusit
  17. Nu merge nici asta.. dupa cum vad sunt cam aceeasi chestie
  18. pai doar m-am apucat de facut un gm.. deci asta e gm-ul pana acum
  19. Am facut sistemul asta de inregistrare si l-am modificat putin: http://pastebin.com/a6z7d9Gx Folosind tutorialul asta gasit pe forum: http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=28097.0 Si dupa ce scriu parola in dialogul inregistrare se inchide serverul. Cum pot sa rezolv asta?
  20. Yugao

    Intrebare

    Nu la asta ma refeream m-am apucat sa-mi fac propriul gamemode si pana acum am facut sistemul de inregistrare si ca pe toate serverele roleplay vreau sa-mi dea niste bani dupa ce m-am inregistrat.
  21. Yugao

    Intrebare

    Cum puneam sa-mi dea bani cand ma conectez?Ca am luat o lunga pauza de la scripting si nu mai stiu exact.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.