Jump to content

CritteR

Membru
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by CritteR

  1. Din nostalgie, am decis sa imi deschid o comunitate de gaming, asa cum imi aduceam eu aminte acum n-spe ani, si constat ca "gamerul" nou nu mai are nicio intentie de a-si hosta propiile forumuri / site-uri / etc. Forum? Foloseste discord. Acum toate "post-urile" sunt doar niste mesaje random, si comunitatea nu mai poate fi gasita pe internet pentru ca nu ai niciun fel de SEO Site? Oricum majoritatea jucatorilor nu mai cauta servere pe internet. Poate pe TikTok, sau YouTube. Voice chat? Aici pot sa le dau dreptate, intr-un fel. TeamSpeak e antic si de demult, iar TeamSpeak5 dpmdv urmeaza tot un design vechi de chat. Game Tracker-e? Vezi raspunsul la site. In cazul FiveM-ului, TrackyServer are si API special pentru a trimite reward-uri, cu resursa facuta deja pentru tine. TrackyServer in Romania? Are doar 5 servere inregistrate. 2 sunt ale mele si ale unui alt amic. Intrebare este? DE CE? Forumul are un avantaj clar asupra aplicatiilor de chat. Sure, exista si panel-uri, dar astea nu rezolva problema pe care o rezolva forumul. Si anume acumularea de date cu si despre comunitate. Voi mai verificati forumuri? Chiar vreau sa aud si parerile voastre.
  2. Video: https://screencast-o-matic.com/watch/creOl8VVveq
  3. Si eu as vrea. Ar face totul muuuuuuullt mai simplu. Atat la distributie, cat si la troubleshooting. Eh, pana atunci merge si mediafire / girlshare....cred...
  4. Gamemode-uri de SAMP pe github...this is the best timeline. Chiar as vrea sa vad GM-ul BizZone, sau ce mai e popular acum, plin de fork-uri si pull request-uri cu un singur commit, si ala la culori
  5. Trebuie sa updatezi si UI-ul. YCMD:givemoney(playerid, params[], help) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, AdminOnly); new money[25],id; if(sscanf(params, "us[25]",id,money)) return SCM(playerid,COLOR_GREY, "Syntax: {FFFFFF}/givemoney <playerid/name> <Suma>"); if(!IsPlayerConnected(id) || id == INVALID_PLAYER_ID) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Acel player nu este conectat."); if(CheckerBigInt(money) != 0) return true; Translate32Bit(StoreMoney[id], MoneyMoney[id], money); gString[0] = EOS; format(gString, sizeof(gString), "(/givemoney) {FFFFFF}%s give %s, $%s money", GetName(playerid), GetName(id), FormatNumberss(money)); SendAdminMessage(COLOR_WARNING, gString, 7); format(gString, sizeof(gString), "Admin-ul %s ti-a dat $%s", GetName(playerid), FormatNumberss(money)); SCM(id, COLOR_WHITE, gString); Update(id, pCashx); ResetPlayerMoney(id); GivePlayerMoney(id, MoneyMoney[id]); format(gString, sizeof(gString), "%s a primit $%s de la %s", GetName(id), FormatNumberss(money), GetName(playerid)); InsertLog(id, gString, LOG_MONEY); return true; }
  6. Iti recomand sa te uiti in baza de date la 'users' si sa vezi toate variabilele de care ai nevoie.
  7. mysql_format(SQL, gQuery, sizeof(gQuery),"INSERT INTO `users` (`name`,`password`,`password2`, `Age`, `Email`, `Model`, `RegisterDate`, `CChar`) VALUES ('%s','%s','%s','%d', '%s', '%d', '%s', '%d')",GetName(playerid), password, password, PlayerInfo[playerid][pAge], PlayerInfo[playerid][pEmail], PlayerInfo[playerid][pModel], getdata, PlayerInfo[playerid][pChar]); Acelasi lucru. Ai 8 coloane, deci trebuie sa introduci 8 valori. Acum am adaugat un '%s' ca si a treia valorare, si am copiat 'password' inca odata. edit: Nu stiu la ce ai avea nevoie de 'password2' in baza de date. Am adaugat parola inca odata cu gandul ca o sa o schimbi tu daca e nevoie.
  8. Hai sa iti traduc eroarea. Daca incepi sa iei valorile la numarat, o sa iti dai seama ca in (`name`,`password`,`password2`, `Age`, `Email`, `Model`, `RegisterDate`, `CChar`) ai 8 valori, dar in ('syntax.','3A4E917953EF38B2461226ECE2E7C2FB','19', '[email protected]', '0', '2021-2-8 13:58:44', '250') ai doar 7. Cel mai probabil, iti lipseste valoarea a treia, care ar trebui sa corespunda cu "password2" pe care tocmai l-ai adaugat. Incearca asta: INSERT INTO `users` (`name`,`password`,`password2`, `Age`, `Email`, `Model`, `RegisterDate`, `CChar`) VALUES ('syntax.','3A4E917953EF38B2461226ECE2E7C2FB','3A4E917953EF38B2461226ECE2E7C2FB','19', '[email protected]', '0', '2021-2-8 13:58:44', '250') Am adaugat inca odata field-ul de 'password', in 'password2'.
  9. Sunt cateva metode in care poti sa faci asta. Depinde de procesatorul de comenzi.
  10. Da, vezi varianta DL de la samp
  11. E putin 8gb ram. The Division 2 consuma doar e 10-12gb. Eu personal am 32gb cu un ryzen 5 2600.
  12. 8gb RAM cu i9 9900K???? De ce ai face asta?
  13. Pe server scrie ca e gazduit de RO-PH.com
  14. aici nu ar trebui sa intre IP-ul?
  15. FiveM-ul are un dialog box foarte nasol, care nu se potriveste pentru parole. Pot sa folosesc NUI (jQuery si html), dar inca nu ma impac cu trimisul informatiei de la js la server..
  16. CritteR

    Ajutor

    acum le vezi?
  17. Folosesti vreun framework ca ESX sau vRP?
  18. Ce valoare iti da la "b"? E posibil sa nu iti recunoasca LastPns si sa iti dea 0 indiferent de PNS-ul in care intri.
  19. https://gyazo.com/af5cfacba96283a2de4440307b7e2abc inca lucrez la el. Din moment ce meniurule sunt pe Chromium, intentia ar fi sa pun zona de input direct pe ecran, in loc de comanda. Serverul de discord nu mai e bun. Link-ul nou e in semnatura.
  20. Problema nu e neaparat timpul, cat faptul ca nu prea ai cui sa ii arati ce ai facut. Sunt foarte putine comunitati de romani pe FiveM, iar alea care sunt joaca pe servere luate de pe net. Tocmai de aia am intrebat daca stie cineva de vreo comunitate de scripting pentru FiveM.
  21. Ar merge un forum. Asta ar ajuta si jucatorii sa gaseasca mai repede un server, dar si scripterii, din moment ce documentatia nu e chiar asa buna / completa. Jocul e 50% off la aproape orice Steam Sale, daca te ajuta
  22. Recent am inceput un proiect de RPG dupa modelul serverelor de SA:MP doar ca pentru FiveM, dar nu vad sa fie atat de multi romani in zona de scripting pentru GTA:V. Exista vreo comunitate de scripting de FiveM din Romania? Sau macar developeri? CritteR#9378 e discord-ul meu, in caz de orice.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.