Jump to content

CritteR

Membru
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

CritteR last won the day on January 23 2018

CritteR had the most liked content!

Community Reputation

26 Binişor

1 Follower

About CritteR

 • Rank
  Membru junior
 • Birthday December 20

Profile Information

 • Name in game
  CritteR
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

 • Discord
  CritteR#9378

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Interesant. Asta inseamna ca poti sa rulezi un loop care se uita dupa pozitia player-ului intr-un thread separat, de exemplu? Asta ar elimina foarte mult necesitatea de a avea o comanda pentru fiecare nenorocita de usa sau job.
 2. Problema nu e neaparat timpul, cat faptul ca nu prea ai cui sa ii arati ce ai facut. Sunt foarte putine comunitati de romani pe FiveM, iar alea care sunt joaca pe servere luate de pe net. Tocmai de aia am intrebat daca stie cineva de vreo comunitate de scripting pentru FiveM.
 3. Serverul ruleaza direct C#? Sau plugin-ul face conversia in PAWN si dupa ruleaza pe server?
 4. Ar merge un forum. Asta ar ajuta si jucatorii sa gaseasca mai repede un server, dar si scripterii, din moment ce documentatia nu e chiar asa buna / completa. Jocul e 50% off la aproape orice Steam Sale, daca te ajuta
 5. Recent am inceput un proiect de RPG dupa modelul serverelor de SA:MP doar ca pentru FiveM, dar nu vad sa fie atat de multi romani in zona de scripting pentru GTA:V. Exista vreo comunitate de scripting de FiveM din Romania? Sau macar developeri? CritteR#9378 e discord-ul meu, in caz de orice.
 6. bagi FS-ul (care e foarte prost de altfel, btw) in gamemode, si la comanda de on/off ii iei din bani/pp.
 7. si in comanda ta /v nu accesezi o functie, sau un cod care cauta numele masinii intr-un array?
 8. gm-ul incearca sa acceseze element-ul -400 dintr-un array, si iti da eroare pentru ca array-urile incep de la 0. Cel mai probabil e din cauza functiei care iti arata numele masinii. uitate dupa "vehicleid - 400" or something
 9. CritteR

  Comanda /ah

  Pe bune????????....... if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 7) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1,"*Admin Level 7: Comenzi..."); SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1,"*Admin Level 7: Mai multe comenzi..."); } offtopic: mi-am stricat cele 69 de posturi cu raspunsul asta..
 10. as putea sa vorbesc tampenii, dar sigur ai css-ul la panel?
 11. 1. cum te spawnezi, scrie /save spawnciv (spawnciv ca sa il gasesti mai repede). 2. dute in C:\Users\<PROFIL WINDOWS>\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP si deschide savedpositions.txt. Acolo o sa ai pozitia pe care ai salvat-o cu /save 3. copiezi coordonatele, dupa care le cauti in GM si le schimbi. (recomand sa faci un backup la gamemode inainte) 4. am vazut unele gm-uri care au coordonatele si in baza de date, poti sa cauti si acolo. (la fel, fa un backup inainte). PS: aceeasi metoda o poti folosi sa modifici orice spawn, fie el de login, sau factiuni.
 12. off: macar daca puneai si gif-ul :c.. on: ce este asa unic la el?, inafara de ceasul care arata de parca ar fi luat de pe stunt, si chatul curcubeu?
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.