Jump to content

KingBoxing2323

Membru
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by KingBoxing2323

  1. Ai in baza de date 3 coloane 'X', 'Y', 'Z' in tabelul `users`, dai Edit la fiecare si acolo pui rotatia respectiva de la noul spawn.
  2. Recomand, afacere cu succes incheiata azi.
  3. Salut! In acest topic vreau sa va prezint serverul RPG.EnGame.RO! La inceput dupa ce va inregistrati pe server aveti comanda [/bonus] pentru a primi bonus-ul de inceput! Serverul este mod RPG, inceput de la gamemode-ul GoldPlay, cel editat de catre Saints Team - Edison - Leonard - Era, acesta detinand sisteme interesante si atractive pentru jucatori, serverul primind update-uri constante. Iar acum va voi enumera cateva systeme prezente pe server: - PUBG System ( Thanks to Mister ) - Derby Arena - Spin System - Crate System ( Thanks to Leonard ) - Escape System Complex - System de Job la Jail - Pet System - Clan Vehicles ( Thanks to Edison ) - System de Apartamente (24 de apartamente langa plaja) - EnGame Codes System (aveti cateva la sfarsitul postarii pentru a primi un cadou din partea noastra ) - Cateva poze cu sistemele - https://imgur.com/a/KqinrJj Suntem in cautare de lideri la toate cele 17 factiuni si de helperi. De asemenea si factiunile cauta membrii si vom alege persoane daca avem un numar constant de jucatori pe server! In fiecare seara se vor acorda bonusuri si se vor face evenimente. Pentru cei doritori detinem si server de discord! ( https://discord.gg/CYSTsaM ) Haide si tu! STAY TUNED & JOIN US! EnGame Codes: 3V6X-7V2I-8Q1J-8H7C - Standard 5X6Q-5W8B-4X2G-2U2G - Standard 9N2R-3S2Y-8V5E-6Q2S - Standard 9W5P-7W0O-2C2O-4I9X - Standard 0W4Q-5N0B-5W8T-1G7R - Standard 7N0W-5S1B-0P4I-7M7X - Premium 8K8M-7H2U-9C0O-9Z1X - Premium 0P6U-9B0P-5Q8S-2W4H - Premium 2T9O-3M3T-9U7A-5P8E - Premium 3J1G-3V9K-2K1D-5U2X - Premium
  4. Recomand persoana si serviciile pe care le presteaza in scripting.
  5. Recomand, om serios, bafta la vanzare!
  6. Pacat de munca ta. Chiar e destul de ok gamemode-ul la care ai lucrat. Succes in continuare in gasirea unor persoane mai de incredere cu care ai putea face treaba.
  7. Recomand pe Dennis, om serios si profesionist in ceea ce face.
  8. Este un gamemode absolut frumos, te felicit ca ai facut asa ceva de catre tine, +1 pt munca depusa care chiar a dat rezultate foarte bune.
  9. Din poze pare interesant, felicitari pentru el si mult success la vanzarea lui. Recomand !
  10. Hmm... Stunt mai joc ocazional , pentru ca , sa fim sinceri , nimeni nu a mai incercat sa faca vreun proiect inovativ pentru acest Mod ... singurele servere cu acest mod de joc si cu playeri au ramas doar XSS si RSS , desii imi pare rau ca s-a ajuns asa cu Stuntul ...
  11. Hmm... ciudat . Am modificat comanda /enter si acum merge.. din ce vedeam nu iti seta pozitia + Interiorul cand dadeai si probabil asta era problema . Cer T/C .
  12. Bun , deci m-am apucat de un edit la JustGame versiunea 2016 si am problema la interioarele de la case / bizz / HQ , cateodata apar , cateodata nu si nu stiu de la ce ar putea sa fie aceasta problema... daca era model pentru postare nu l-am gasit si imi cer scuze .
  13. Stiu povestea oarecum , am gresit eu spunand ca ati dat si voi , vroiam sa ma refer doar ca ei dau si ameninta . Ma rog, ce vroiam sa fac aluzie este ca sa nu va mai doborati la mintea unora care se dau ,, zmei " aici , iar daca te-ai intalnii cu acestia pe strada, s-ar speria si ar lua-o la fuga , caci mereu acesti indivizi care sunt asa zisii ,, haxori " in general sunt tipi retrasi din societate care nu comunica cu nimeni , floodul fiind pentru ei astfel un mic ,, refugiu " . Si cu asta am incheiat , nu vreau sa fie careva suparat pe mine sau ceva , dar asta e doar punctul meu de vedere .
  14. Eu nu inteleg un lucru ... aici pe sa-mp.ro si rivala au fost la inceput dedicatele scriptului de SA:MP , acum mai nou vad ca ati ajuns in comunitati de dat flooduri si etc... stiti proverbul ala ,, cel mai destept cedeaza primul intotdeauna " nu inteleg de ce va coborati la mintea unora care nu inteleg ce e viata in realitate si ca este mai mult decat un prapadit de joc . Cum spuneam , eu v-as recomanda sa terminati cu prostiile astea si ar trebuii sa reveniti cel putin voi de pe aceasta comunitate daca rivalii nu vor sa se maturizeze . Eu stiu ca voi sunteti oameni seriosi aici si care acordati seriozitate in toate ...
  15. M-am uitat si inainte aici , dar cand am incercat /rcon messageholelimit nu a mers..
  16. Problema intalnita (descriere):Salut , deci cand vreau sa ma inregistrez pe un gamemode primesc mai multe warninguri in server.log Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): [warning] Too many out-of-order messages from player XXX (3001) Limit: 3000 (messageholelimit) Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Daca e nevoie o sa dau ca nu stiu ce va trebuie. Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da... am incercat sa bag in server.cfg limita dar tot nu merge..
  17. Se vinde si separat ? Daca da , cam car ar costa Gamemode-ul + Baza de date fara panel ?
  18. Cauti include saveaccounts si cauti acolo #define SERVERNAME si locuiesti cu ce nume ai tu la server..
  19. Apreciez parerile PRO / CONTRA ale voastre . Oricum , decizia le apartine doar Administratorilor @-=[Vyorel]=- si @WopsS .
  20. Nu e neaparat vorba de o reclama ... eu doar ziceam sa se afiseze gen ,, Serverul cu cele mai interesante systeme si unice pe luna aceasta este X " ... nu sa ii puna si IP si toate cele si decat sa ii fie precizat numele si ceea ce are el unic atat... nu m-am referit sa fie reclama cu tot cu IP-u lui sau mai stiu eu forumul lui ... nu aduce nici un castig doar ziceam sa fie ceva care sa faca scripterii cu serverele respective sa lucreze la ceva cat mai interesant si probabil asa incurajandu-i sa isi continuie treaba lor si nu m-am referit ca sa fie adaugat aici pe comunitate o reclama fara bani ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.