Jump to content

xSpeedy

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xSpeedy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Păi frățioare.. încearcă să controlezi membrii.. adică fă ceva. Odată ce tu îl încurajezi pe acel lindic să continuie fazele astea, normal că ceilalți se supără... dacă ai vrea ca toată situația să înceteze, n-ar mai exista acești membri pe comunitate.. adică frăte, nu are nimeni de câștigat din chestia asta.. pe om oricum nu-l interesează decât ce e gratis. Unde-s mai multe chestii gratis și bune, acolo merge.. și căcaturile astea nu ajută la nimic. Faza cu topicurile? Vin mulți tot în numele vostru și fac spam de rup pe unde apucă .. acum nu știu ce și cum..
  2. Ei nu au nicio legătură. Pur și simplu mi-e scârbă cum vă mâncați între voi.. și cred că nu numai mie. Omul vine, ia ce are nevoie și pleacă.. de ce ar trebui să stea să vadă topicuri de rahat ce vin din partea voastră? Invers n-am văzut să fie. Cred că al meu e primul. N-am zis că am ceva cu voi sau cu oricare comunitate. Dar pur și simplu conflictul ăsta nu se mai oprește. Aștept o dovadă de inteligență și să încetăm odată cu astea... n-am văzut să vină băieții de pe Pawno să facă cacaturi de topicuri cu poze, cu spam sau orice altceva. Meersi!
  3. Dragă 'Scriptere', te invit după 20:00 să discutăm pe chat ori pe privat câteva chestii, aici pe comunitate. Momentan sunt ocupat.
  4. Salutări, sunt Speedy de pe comunitatea rivală, ********, cea pe care o pupați în cur mereu. Am văzut că tot insistați cu topicuri de rahat, vă trimiteți cățeii dintr-o parte în alta de parcă ați gâștiga ceva. Nu căștigați nici voi, nici ei. Și nu înțeleg de ce vă mâncați așa. Astfel, de la 20:00 pana la 21:00 / 22:00 sa-mp.ro va fi închis. Dacă veți putea opri flood-ul felicitările mele. Dar a început să mă cam supere astea.. și nu e ok. Sperăm să vă opriți odată.. cei de pe pawno n-am văzut să vă facă spam aici. Dacă iau ban, încep flood-ul la 19:30.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.