Jump to content

Sinner.PWN

Membru
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Sinner.PWN last won the day on February 3 2017

Sinner.PWN had the most liked content!

About Sinner.PWN

  • Birthday 01/06/1995

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Romania, Suceava
  • In-game Name
    Sinner
  • Level of knowledge
    Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,532 profile views

Sinner.PWN's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

31

Reputation

4

Community Answers

  1. Ideea este ca acest include redefineste CreateVehicle si pune la masinile de pe server viata la 999 in loc de 1000 si detecteaza cand PNS reface masina si ii seteaza viata pe 1000, e simplu.
  2. Cred ca eroarea e legata de acolade, arata toata functia Update().
  3. Exista un include facut de Y_Less daca nu ma insel: https://pastebin.com/zX96D4dA
  4. Ti-am zis asa pentru ca nu are rost sa folosesti escape pe un ID care e integer si care nu o sa contina vreodata sql injection etc.
  5. Poate '%d' nu '%e' ca nu e string ca sa faci escape.
  6. Lasa botii ca nu rezolvi nimic cu ei
  7. Se pare ca al meu raspuns e peste nivelul tau si nu poti sa-l intelegi. Nu am catei, am doar prieteni si nu cred ca te-am jignit pe tine in vreun fel ca sa imi raspunzi la fel, sau probabil te-ai simtit jignit...
  8. Multumesc Ai dat dovada de o calitate de care imi place sa tin cont, respect.
  9. E ok o legatura in scripterii de aici de pe forum dar in acelasi timp sunteti la fel de amuzanti ca niste copii de 10 ani care au dat de internet. 60% din lista aia au doar arfe de "scripteri"...Sunt prezent pe aici din 2008 in lumea SA-MPului, il stiu pe Vyorel de pe vremea cand scripta si el si avea si server prin 2009-2010, am tinut si inca tin partial un server de stunt deschis din 2013, FarSe mi-a cumparat primul domeniu .com ca ma stia la ce nivel sunt si ma ajuta cand avea ocazia, Stuntman e net superior tuturor de pe acest forum inafara de @WopsS si inca 1-2 exceptii poate. @[RW]Robi sa stii ca niste TD-uri si niste string-uri nu te fac scripter si nici arfele nu te duc prea departe. Scripter e ala care stie sa-si rezolve orice problema singur, stie sa caute si sa foloseasca ce are nevoie, nu vine si se lauta pe comunitati ca el stie si drege, nu-si filmeaza fiecare rahat de "system" si il pune pe YouTube, nu se ia in gura cu toti analfabetii si as mai putea continua lista cu multe argumente. Ideea la care voiam sa ajung este ca mai sunt si alte persoane talentate de care nu ati auzit pentru ca ele stiu doar sa-si faca treaba lor si o fac bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti acum un top al vostru...Nu ma laud si nici n-am s-o fac pentru ca nu vreau sa o fac si pentru ca e de ajuns pentru mine sa stiu ceea ce stiu si o stie probabil si @KnowN de la mine.
  10. Ce vinzi: Panel realizat in PDO + baza de date compatibila [ ambele nu se gasesc pe net, sunt creatii proprii ] Dovezi: Pagina principala: http://imgur.com/a/aMtsE / Leader Panel: http://imgur.com/a/t4RCr / Admin Panel: http://imgur.com/a/7J4vX / Complaint deschis: http://imgur.com/a/q0MMC / Admin Tools per Player: http://imgur.com/a/JdhdX / Quest Map bazat pe Google API: http://imgur.com/a/P4dtb / Notificari: http://imgur.com/a/Oh71d / Staff page cu posibilitatea de a scoate admini/helperi: http://imgur.com/qupFwmq / Banlist cu posibilitatea de a scoate ban-ul: http://imgur.com/cT9TZbd / Server logs pe categorii: http://imgur.com/dzyNYu9 / Listare si creare/editare postari cu update-urile de pe server: http://imgur.com/YkSzAaj / Vizualizare Clan: http://imgur.com/2DJHS3V / Top jucatori cu table dinamic[posibilitatea de cautare in timp real]: http://imgur.com/nqUhRI8 / Faction members + vizualizare istoric rapoarte: http://imgur.com/AVlTZ35 | De asemenea aveti si pagina de Last Punish, Recover password, Confirmare adresa de E-Mail toate bazandu-se pe token-uri pentru a spori securitatea, recover nu se poate da decat 1 data pe ora pentru a opri spam-ul. Pagina de login include si un captcha pentru a impiedica "botii" sa foloseasca sau sa floodeze panelul. Pret: 50 RON [fiecare copie] Metode de plata: Paysafecard / Paypal / Bancar Metode de contact: Facebook: https://www.facebook.com/sinnerscripter/ Altele: Panelul este realizat in PDO de mine si facut de la 0 dar foloseste ACE Admin ca template, asemanator Bugged pentru ca asta vad ca-si doresc toti. Baza de date cuprinde toate cele necesare, conturi, tickets, complaints, bids si multe altele. De asemenea prezinta si rapoarte automatizate si posibilitatea de a stoca istoricul rapoartelor anterioare si afisarea lor in pagina cu membri. Ofer cate o copie la fiecare cumparator la pretul de 50RON pentru ca nu am venit sa ma imbogatesc aici pe forum. Ofer si detalii si dovezi suplimentare in privat pentru a va confirma unicitatea fisierelor si a bazei de date. La cerere pentru 50 RON pot realiza si modificarea panelului pentru baza Dvs de date atasata serverului.
  11. Atunci cand folosesti comanda stocheaza doar id-urile obiectelor gen obiect[ 0 ] = CreateDynamicObject(..); etc iar cand vrei sa le salvezi folosesti GetDynamicObjectPos(obiect[ 0 ], Float:x, Float:y, Float:z) GetDynamicObjectRot(obiect[ 0 ], Float:rx, Float:ry, Float:rz). Nu uita sa folosesti corect si callback-ul atunci cand editezi obiectul si faci ceva de genul: public OnPlayerEditDynamicObject( playerid, objectid, response, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz) { switch( response ) { case EDIT_RESPONSE_FINAL: { for(new i=0; i < TotalObiecte; i++) { if( objectid == obiect[ i ] ) { SetDynamicObjectPos( obiect[ i ], Float:x, Float:y, Float:z ); SetDynamicObjectRot( obiect[ i ], Float:rx, Float:ry, Float:rz ); SendClientMessage( playerid, ~1, "Ai plasat obiectul cu succes la noua pozitie!" ); } } } case EDIT_RESPONSE_CANCEL: SendClientMessage( playerid, ~1, "Ai anulat editarea obiectului curent!" ); } }
  12. Frate atata timp cat el stocheaza de exemplu ObjectInfo[objY] nu are motiv pentru care sa i se reseteze cand vrea sa-i verifice valoarea mai tarziu, de aia i-am cerut codul unde creeaza el obiectele Si repet, de ce sa fie setate pe 0?
  13. Eu te-am intrebat de ce o sa fie mereu pe 0 daca el stocheaza in variabila aia un float, si mai tarziu o acceseaza aici. Off: se scrie "va" pentru ca e viitor.
  14. De ce sa fie setate pe 0?
  15. Arata putin partea cand setezi valoarea unei variabile.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.