Jump to content

Rock

Membru
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Rock

  1. @[XSR]NexT stiu ca aveam scandal mare cu @TheGuardianAngel prin 2011, ba chiar imi facusem un Canal de youtube "AntiGuardian18" si faceam video-uri de pe forumul lor DSK sau ceva de genul in care ii demascam cu diferite cacaturi. Dar trebuie sa recunosc ca imi placea Intro-ul lui. Mai era unul TinKode care hack-uia servere si facea tot felul de cacaturi dubioase si nu il credeam deloc la vremea aia pana l-am vazut la tv arestat si a fost dubios tare. @Zh3r0 nu se mai ocupa cu d-astea de mult, am mai vorbit cu el o perioada lunga si stiu ca era nebunul indragostit rau si mi se parea aiurea la vremea aia dar na. Intr-un final am pierdut lagatura cu el. Cu @Roach la fel. @-=[Vyorel]=- Imi aduc aminte cand m-a facut @WopsS(parca) admin pe sa-mp.ro si mi-ai dat imediat mesaj sa nu ma joc prin setarile forumului M-a facut admin cu conditia sa ii copiez scriptul asta de pe un server de trucking strain
  2. SickShots - Trickshots world. Next trickshots suna prea..de clasa a 5 a.
  3. Cat sa te joci un singur joc? Cat timp sa faci aceleasi lucruri iar si iar? Normal ca intervine plictiseala. Generatia noastra de jucatori a trecut la fel cum a trecut si generatia jucatorilor de dinaintea noastra. Acum o sa urmeze alta si alta si alta si tot asa. Cmg4life, LaZ, Zh3r0, TGA(Chiar daca nu l-am suportat), HeatON si restul, toti sau dus. Acum ne-am dus noi. In 2-3 ani o sa dispara generatia "Rookie" de acum care intr-un final o sa ajunga cum am fost noi si or sa se plictiseasca.
  4. Topicurile de genul nu isi au rostul. Cei vechi si cunoscatori sau cam dus, acum sunt copilasii care vorba voastra, ii vad/lauda doar pe ownerii serverelor pe care joaca. cmg4life, [NoV]LaZ, FarSe si Zh3r0. Dintre care decat FarSe mai e activ in scripting, din cate mai stiu eu.
  5. Y_Less si Slice. Fara nici cea mai mica discutie sau indoiala. Ei au fost si au ramas in top.
  6. Foarte buna, nu? Stiam ca o sa iti placa.
  7. Frumos, la fel de frumos ca restul 100 care exista.
  8. Idem. Mi-am batut capul ENORM cu MYSQL acum 5 luni cand m-am apucat de DW-R. Ceva nou, bravo!
  9. Doamne..unde am zis eu ca sunt bun? Ma vezi pe mine sa ma agit pe aici? Nici macar nu ma mai ocup cu orice e legat de sa-mp, sunt aici doar de plictiseala. Dar ca sa imi sustin comentariul te intreb ceva. Daca sunt asa de multi "pro" pe forumul asta de ce la Salonul Scripturilor vezi numai chestii de amatori? Si nu am nimic cu staff-ul, candva mi-au fost prieteni si nu ei sunt de vina pentru ce am zis mai sus. Pur si simplu forumul e depasit de situatie. Ce e drept ca tu te ocupi de el, raspunzi, ajuti, etc, nu am nimic de zis despre tine, dar tot nu e de ajuns.
  10. Nu o sa gasesti pe nimeni aici, nu avem asa ceva.
  11. Ai mai multe sanse sa gasesti aici.
  12. M-ar cam mira sa puna data de nastere reala pe forum, dar sa zicem. La multi ani.
  13. Comanda nu are nici o problema. Apropo, comanda aia o sa dea la toti aceeasi suma, adica tu pui 100 si 100 o sa aiba toti. Numele comenzii este "GIVE all cash" nu SET, deci ar trebuii sa fie GivePlayerMoney ( i , GetPlayerMoney( i ) + cash ), adica banii care ii are deja + suma setata de tine.
  14. iLogs | Server Logs Scripted by Rock UPDATE 04/03/2014: Ce contine noua versiune? Optimizare Redenumit din rLogs in iLogs Parametrul "Comment" a fost sters Syntax: WriteInLog( const Log_File[ ], Log_Par[ ], va_args< > ) Parametrii: Log_File[ ] - Numele log-ului Log_Par[ ] - Text (String: %s, Integrer: %i, Float: %f...etc) va_args< > - Formatare argumente %s, %i..etc O alta functie care iti permite sa stergi un log. DeleteLog( "NameOfLog.log" ); Exemplu pentru WriteInLog: WriteInLog( "LogThis.log", "Name: %s, Money: %i, Health: %f", "Rock", 500, 100.00 ); In fisierul LogThis.log va aparea asa: (04/03/2014)[04:35:37] Name: Rock, Money: 500, Health: 100.000000 Download: [download]Solidfiles - Direct Download[/download] Tutorial soon.
  15. Poate poate or fi cativa printre ei care isi vor deschide ochii iar daca nu, vor vedea singuri peste ceva timp ca au fost dobitoci.
  16. De curand dupa ce m-am uitat pe cateva profiluri de facebook care apartin catorva jucatori de sa-mp(nu dau nume) am constatat ca majoritatea(95%) din voi..nu aveti viata! Pe profilurile alea nu am vazut nici macar 1 singur like de la o fata, sau de la colegi, sau prieteni, nici macar alti jucatori. Doar un profil trist si simplu cu 50 de poze dintre care 49 din sa-mp Treziti-va ba..mai iesiti si voi in lume din cand e cand, e ok sa iti pierzi timpul si cu un joc, dar nu tot, mai ai si o viata REALA de care vad ca uiti.. Sa va reamintesc ca nu o sa va pierdeti virginitatea intr-un/cu ajutorul unui joc? Iesiti in lume, cunoasteti oameni, baieti, fete, faceti-va prieteni noi, implicativa intr-o relatie serioasa, socializati mai mult si nu doar folosind tasta "t". Pentru cei care sunt inca micuti(13-14-15 ani) acum e cea mai buna perioada sa intrati intr-un grup, intr-o societate, in ceva! Mai tarziu o sa fie prea tarziu pentru ca voi stand inchisi in lumea virtuala o sa rupeti contactul cu realitatea si nu o sa stiti sa va purtati intr-un colectiv. Va spun asta din propria experienta, am jucat ca disperatul pana pe la 16 ani non-stop, zi si noapte si dupa mi-a fost foarte greu sa ma "reabilitez". Nesocializand prea mult cu lumea incepusem sa fiu timid, fricos, neincrezator in sine si credetima ca treceti foarte greu peste chestiile astea.. Asa ca scoateti cablurile din priza si iesiti dracului afara! Sa-mp trebuie sa fie un hobby nu un mod de viata..
  17. Exista cineva pe forumul asta din Fundulea, Belciugatele, Tamadau Mare, Gostilele sau Mariuta? Sunt curios cati jucatori am pe langa mine.
  18. Nu e o problema, lasa asa cum este altfel daca ii pui return 1; la sfarsit va da intotdeauna rezultat pozitiv, adica ca un player este in vehicul.
  19. Rock

    Cum pot face

    Mi-ai dat vreo comanda sa ti-o modific si nu vad eu?
  20. Consuma pentru ca o lasi la relanti Cauta public Fuel_Update si inlocuieste cu asta public Fuel_Update( ) { for( new i = 1; i < MAX_VEHICLES; i++ ) { if( GetVehicleModel( i ) ) { if( iVehFuel[ i ] > 0 && IsVehicleOccupied( i ) ) iVehFuel[ i ] --; } } } stock IsVehicleOccupied( vehicleid ) { for( new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++ ) { if( IsPlayerInAnyVehicle( i ) ) { if( GetPlayerVehicleID( i ) == vehicleid ) { return 1; } else { return 0; } } } }
  21. if( IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, Range, X, Y, Z ) ) { SpawnZombie( ....... ); // Nu asta trebuie tu sa pui }
  22. Rock

    Cum pot face

    new get[MAX_PLAYER_NAME+1]; GetPlayerName(plo, player, sizeof( playerid )); format(string, 256, "{3366FF}Adminul{FFFFFF} {FF0000}%s{FFFFFF} {3366FF}a adus la el playerul{FFFFFF} {FFD700}%s{FFFFFF}", sendername, player);
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.