Jump to content

taifunx2new

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Days Won

    1

taifunx2new last won the day on August 29 2015

taifunx2new had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

taifunx2new's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Titlul : [FS]TaifunX2 Train Station System Descriere : Un simplu sistem ce contine toate cele 3 gari din san andreas , poti calatori foarte simplu dintr-un oras in altul ( vezi in video / poze ) . FS-ul este mai realist pe serverul dvs, in video sacada si nu aparea fade-ul complet la teleportare. Cerinte : - Pentru a edita fs-ul aveti nevoie de urmatoarele inc.uri : a_samp.inc Credite: Credits : TaifunX2 and 2KY for whole screen effect. Video : https://www.youtube.com/watch?v=Nw_54ELojF0 Poze : [img width=500 height=375] [img width=500 height=375] Link Download: SolidFiles: [download]http://adf.ly/dOjgi[/download] Pastebin: [download]http://adf.ly/dOjoA[/download] - Sper sa va fie de folos acest fs - Functioneaza mult mai bine in serverul dvs. In video sacadeaza si se incarca greu mapa la mine de la draw distance, Numai bine.! - M-am grabit si am uitat sa adaug si trenurile , poate o sa fac v2 , oricum banuiesc ca majoritatea aveti trenuri pe server.
  2. vrei sa stii prea multe:)) scrie sprites samp pe google
  3. :) FS-ul este doar pentru demonstratie.. ca sa dispara baga textdrawhideforplayer la onplayerspawn
  4. Titlul : TEXTDRAW CONNECT BY TAIFUNX2 Descriere : Am vazut ca toata lumea a inceput sa posteze textdraw-uri la sectiunea scripturi , asa ca m-am hotarat sa fac si eu un textdraw la conectarea pe server. Poze : Link Download: SolidFiles [FS]: [download]http://adf.ly/dEEtM[/download] Pastebin: [DOAR TEXTDRAW] [download]http://adf.ly/dEF53 [/download] - Daca doresti textdraw in varianta filterscript poftim aici : http://adf.ly/dEEtM
  5. Nume: TaifunX2 Problem? întâlnit?: Am nevoie de un fs.. sau o sursa in care... daca am intrat intr-o raza a unei coordonata sa se spawneze niste npc ( zombie ) care sa atace... Nu stiu daca ati inteles exact ce vreau.. Ce am încercat pân? acum: Am incercat FCNPC de pe sa-mp.com cu npc zombie dar acel fs spawneaza la random zombie tot gta-ul si nu merge editat. Codul sursa/Log/Altele: -
  6. Titlul : Dynamic Driving School Gate. Descriere : Ma jucam prin map editor.. si am observat ca poarta de la driving school din SF merge stearsa.. si m-am gandit sa fac ceva mai accesibil. am sters si franele si petele de ulei din interior.. Cerinte : - Pentru a edita fs-ul aveti nevoie de urmatoarele inc.uri : a_samp.inc zcmd.inc streamer.inc Comenzi: /opengate Poze : [img width=500 height=375] [img width=500 height=375] [img width=500 height=375] Link Download: SolidFiles: http://adf.ly/cjwHi Pastebin: http://adf.ly/cjwOZ -E ceva foarte simplu , mai mult de idee. - Facut din plictiseala , fara restrictie la comanda. Daca il integrati in gm adaugati voi un if pentru playerinfo .
  7. Ma cam bate gandul sa fac un server RACING. Credeti ca o sa tina la noi? M-am cam saturat de rpg de pierdut atatea ore in sir... vreau un proiect de relaxare. Ma gandeam sa fac un GM cu lobby-uri gen FFSgaming mta ( cine joaca mta stie ) .. DERBY+RACE. dar inca nu am o idee.. trebuie sa ma documentez. Vi se pare ca modul strict race este cam plictisitor? trebuie combinat cu ceva?
  8. homepage-ul a avut ucp in el si l-am sters ulterior, dar a ramas codul in style.css .. nu l-am sters poate ca il voi readauga. doresti psd la site? este facut de mine si imposibil de gasit pe alte site-uri.
  9. Deci , am urmatorul dialog , i-am setat daca inchid dialog-ul sa apara dinou ( else return ) dar dialog-ul ramane inchis. nu reapare. if(dialogid == X) { if(response) { if(listitem == 0) { ShowPlayerDialog(playerid,52,DIALOG_STYLE_INPUT,"Salut:","Salut",""); } else return ShowPlayerDialog(playerid,52,DIALOG_STYLE_INPUT,"Nu inchide! Am spus salut!","Salut",""); } }
  10. Cea mai buna platforma forum gratuita dupa parerea dvs.? 1.Phpbb3 2.SMF 3.Alta platforma Daca puteti da si un mic argument ar fi perfect. multumesc foarte mult pentru timpul acordat acestui topic.
  11. Salutare , fac un mic sondaj de opinie. Aveti 2secunde? -Ce inseamna modul GodFather pentru tine? - 2-3 caracteristi ale modului - De ce GF si nu RPG ? - De ce RPG si nu GF ? - Ai putea supravietuii pe GF fara eventuri? Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat , iar daca ati raspuns cinstit si nu in bataie de joc la sondaj ofer rep + :)
  12. Titlul : Report System + Live Chat ( PREMIUM FREE ) Descriere : Un sistem /report cu multe beneficii unul fiind si live chat-ul! Admin-ul poate discuta detaliat problema cu jucatorul prin livechat. De ce live chat? Mie personal mi s-a intamplat de foarte multe ori sa intru pe un server sa dau /report adminul sa imi raspunda dar sa nu-mi raspunda complet. Iar eu nu am cum sa ii dau pm pentru ca nu am acces la /w sau nu am telefon pentru /call . Cerinte : - Pentru a edita fs-ul aveti nevoie de urmatoarele inc.uri : a_samp.inc zcmd.inc dini.inc Comenzi: Pentru comenzi /reporthelp /report /rc - vorbesti in live chat ( pentru jucatori )"); /ra - Vorbesti in live chat /creport - Inchide live chat /oreport - Deschide report / live chat /sreport - Stergi un report /reports - Lista reporturi Video : http://www.youtube.com/watch?v=3cNavs6QMSg Poze : Link Download: SolidFiles: [download]http://adf.ly/bctOe[/download] Pastebin: [download]http://adf.ly/bcu0k[/download] - Daca folositi fs-ul si il integrati in gm nu uitati sa schimbati IsPlayerAdmin cu pAdmin sau pAdminLevel sau ce variabila folositi in gm deoarece IsPlayerAdmin merge doar la rcon. - De ce premium? Hmm.. am lucrat ceva la el si trebuia vanduta pe $$ versiunea cu livechat , dar am pus-o gratis pentru voi!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.