Jump to content

XStormiest

Membru
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

About XStormiest

  • Birthday 04/10/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

XStormiest's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ai declarat new Text: Time; Undeva in cod?
  2. Asta e problma, nu toti au acelasi Gamemode. As recomanda sa adaugati asta intr-un FS, daca tot da erori inseamna ca-i de la scriptul facut de el, daca nu inseamna ca-i de la voi.
  3. Primesti 10 pentru identitation si pentru script. (FUNCTIONARE si ASPECT) Primesti 4 pentru idee, puteai sa extinzi ideea si sa faci gen un sistem prin care playerul sa isi poata adauga in lista ce melodii doreste el, nu ce melodii ai tu chef sa adaugi, sau macar puteai aduga multe melodii. Daca fac media => Ai un 7 de la mine.
  4. Astazi este ziua de nastere al g.moderatorului nostru Gireada, am facut acest topic ca sa ii uram la multi ani si sa indeplineasca tot ce isi doreste! La multi ani Gireada.
  5. O sa postez poze curand, dar cum am vazut ca nu era nimeni interesat m-am gandit ca l-am postat degeaba
  6. Salutare tuturor, ma numesc XStormiest. Astazi postez un script mai neobisnuit, fiindca este o idee unica. Probabil ati auzit vreodata de filmul the Last Note , sau daca nu este vorba despre niste creaturi numite Shinigami care au forta de a ucide oamenii care sunt scrisi in Death note (Cartea Mortii), acestia vor muri de infart daca nu este precizat un anumit motiv. Descriere: Script-ul este facut de la 0 % , mi-a venit ideea in aceeasta seara cand mi-am amintit de acest film (vi-l recomand) asa ca m-am gandit sa postez acest script si de ce nu sa adaug si umpic de amuzament in asta. Cand intri pe server , apare un mesaj de la server care iti spune despre acest sistem, aveti inclusiv comanda /deathinfo Ca sa obtii death note, trebuie sa omori un anumit numar de playeri [ poate fi modificat] cu un cutit pe care trebuie sa-i adaugi magie [/deathenchant], daca vei rani un player in piept cu acest cutit iar apoi il omorati cum vreti voi, vi se va pune un kill si veti primi un mesaj de la Shinigami-ul vostru. Cand terminati de omorat toti playeri necesari pentru quest, shinigami-ul va va spune o parola (cuvantul magic) (un fel de incantatie diabolica) pe care o faceti ca sa obitneti death note-ul [ parola poate fi modificata]. Odata ce ati obtinut cartea, va puteti trola amici cu comanda /deathwrite, le scrieit numele acolo si boom! au mruit dintr-o data. Poze: o sa adaug.... Download: Documentul de tip .PWN https://www.mediafire.com/?3r513gca662wc38 Documentul de tip. AMX https://www.mediafire.com/?3r513gca662wc38 Credite: XStormiest - intregul script The Last Note - Idea Zeex - ZCMD SA-MP Team - SA-MP. !Informatie: De precizat ca aceeasta este o versiune alpha, adica voi mai face update-uri pe viitor. Deci daca aveti idei frumoase, spuneti-le. Daca am gresit ceva spuneti-mi. Daca apare vreo eroare la script spuneti-mi [ desi am rezolvat orice eroare posibila] Spueti-va parerea. De asemenea comenzile de la RCON, inca nu exista si nici /deathcancel respectiv /deathcancel. O sa le creez in versiunile urmatoare insotite de posibile update-uri/ buguri scoase si lucruri noi adaugate. Intrebari si Rapunsuri. Intrebare: La ce ma ajuta acest script? Raspuns: Distractie, e ceva unic nemaivazut pe sa-mp pana acum, il puteti folosi ca sa va amuzati alaturi de prietenii vostri. Intrebare: Imi da error: CANNOT READ FROM FILE ZCMD Raspuns: Nu ati instalat zcmd, il puteti gasi de pe sa-mp.com Il puneti in serverul vostru, in folderul pawn, in folderul includes. Intrebare: De ce nu imi merge scriptu? Raspuns: Probabil ai facut ceva gresit, daca nu stii cum sa instalezi un FS atunci cauta un ghid. [code] Va multumesc pentru timpul acordat.
  7. Frumos si simplu. 10/10 Ai de gand sa il updatezi in viitor sau il lasi asa?
  8. Ai dreptate e mai mult folositor pentru mine, ca sa fac Scriptul sa arate mai bine. Dar va pot ajuta si pe voi sa faceti acelasi lucru. Fiindca sicncer e enervat sa scrii de fiecare data : forward, public iar stock arata urat Cele pentru timere intr-adevar sunt folositoare Restul doar o pierdere de timp..
  9. XStormiest

    Macros

    Salutare tuturor, eu sunt XStormiest Descriere: Acesta este un include care adauga cateva comenzi (definiti) la scriptul vostru, momentan sunt putine dar sunt folositoare si va ajuta in anumite cazuri. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Macrouri: Modificari: in lock de stock functienume(parametri..) se foloseste Function:Numefunctie(parametrii) in lock de forward numefunctie(parametri...); public numefunctie(parametri...) se foloseste Callback:Numefunctie(parametrii) in loc de SendClientMessage se scrie SendMessage in loc de SendClientMessageToAll se scrie SenAllMessage in loc de ShowPlayerDialog se scrie SendDialog Adaugari: seconds, minutes, hours, days se pot folosi usor in timere. Val_Addition, Val_Substraction, Val_Multiply, Val_Division pentru a calcula mai usor --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Folosire: Callbacks [pawn] Callback:Test(playerid) { print("test"); // comment to remove this } [/pawn] Functions [pawn] Function:Test(playerid) {print("test"); // comment to remove this } [/pawn] Timere: [pawn] SetTimer("Test1_Seconds", seconds(5), false); SetTimer("Test2_Minutes", minutes(5), false); SetTimer("Test1_Hours", hours(5), false); SetTimer("Test1_Days", days(5), false); [/pawn] Am sa adaug mai multe din moment ce imi vin mai multe idei si voi mai updata acest include , fiindca poate fii foarte folositor pentru unii. Click aici
  10. Frumos, imi place ideea, dar mai sunt multe alte sisteme de genu. Oricum ai folosit degeaba acele verificari (if) facute de Pre-Compiler, adica if defined.... In orice caz, bravo ai 5/5
  11. File or Function not found, mi se pare ca era un plugin pe SA-MP.com care iti permitea sa vezi ce functii iti lipsesc. Cauta-l, instaleaza-l si iti va arata in consola funcitile lipsa, posteaza-le aici.
  12. Sigur ai pus ;;, sau ceva in genu , imi dau seama din Expression has no effect si de asemenea si expected token ) De asemenea ai mai definit odata DIALOG_STYLE_PASSWORD, nu stiu de ce... Dar oricum nu suntem clarvazatori , trebuie sa ne dai linile daca vrei sa te ajutam.
  13. Fit-ar MySQL tau ... ) Forta Y_INI, oricum bravo pentru munca depusa. (chiar daca e request) M-am uitat putin peste script, interesant
  14. hmm ia dane functia pentru Paday public Payday
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.