Jump to content

Rock

Membru
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rock last won the day on August 29 2014

Rock had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutru

3 Followers

About Rock

 • Rank
  Membru senior

Recent Profile Visitors

722 profile views
 1. SickShots - Trickshots world. Next trickshots suna prea..de clasa a 5 a.
 2. Rock

  SA:MP-UL in Romania.

  Cat sa te joci un singur joc? Cat timp sa faci aceleasi lucruri iar si iar? Normal ca intervine plictiseala. Generatia noastra de jucatori a trecut la fel cum a trecut si generatia jucatorilor de dinaintea noastra. Acum o sa urmeze alta si alta si alta si tot asa. Cmg4life, LaZ, Zh3r0, TGA(Chiar daca nu l-am suportat), HeatON si restul, toti sau dus. Acum ne-am dus noi. In 2-3 ani o sa dispara generatia "Rookie" de acum care intr-un final o sa ajunga cum am fost noi si or sa se plictiseasca.
 3. Topicurile de genul nu isi au rostul. Cei vechi si cunoscatori sau cam dus, acum sunt copilasii care vorba voastra, ii vad/lauda doar pe ownerii serverelor pe care joaca. cmg4life, [NoV]LaZ, FarSe si Zh3r0. Dintre care decat FarSe mai e activ in scripting, din cate mai stiu eu.
 4. Y_Less si Slice. Fara nici cea mai mica discutie sau indoiala. Ei au fost si au ramas in top.
 5. Foarte buna, nu? Stiam ca o sa iti placa.
 6. Frumos, la fel de frumos ca restul 100 care exista.
 7. Rock

  G Base [Mysql]

  Idem. Mi-am batut capul ENORM cu MYSQL acum 5 luni cand m-am apucat de DW-R. Ceva nou, bravo!
 8. Doamne..unde am zis eu ca sunt bun? Ma vezi pe mine sa ma agit pe aici? Nici macar nu ma mai ocup cu orice e legat de sa-mp, sunt aici doar de plictiseala. Dar ca sa imi sustin comentariul te intreb ceva. Daca sunt asa de multi "pro" pe forumul asta de ce la Salonul Scripturilor vezi numai chestii de amatori? Si nu am nimic cu staff-ul, candva mi-au fost prieteni si nu ei sunt de vina pentru ce am zis mai sus. Pur si simplu forumul e depasit de situatie. Ce e drept ca tu te ocupi de el, raspunzi, ajuti, etc, nu am nimic de zis despre tine, dar tot nu e de ajuns.
 9. Nu o sa gasesti pe nimeni aici, nu avem asa ceva.
 10. Ai mai multe sanse sa gasesti aici.
 11. M-ar cam mira sa puna data de nastere reala pe forum, dar sa zicem. La multi ani.
 12. Comanda nu are nici o problema. Apropo, comanda aia o sa dea la toti aceeasi suma, adica tu pui 100 si 100 o sa aiba toti. Numele comenzii este "GIVE all cash" nu SET, deci ar trebuii sa fie GivePlayerMoney ( i , GetPlayerMoney( i ) + cash ), adica banii care ii are deja + suma setata de tine.
 13. iLogs | Server Logs Scripted by Rock UPDATE 04/03/2014: Ce contine noua versiune? Optimizare Redenumit din rLogs in iLogs Parametrul "Comment" a fost sters Syntax: WriteInLog( const Log_File[ ], Log_Par[ ], va_args< > ) Parametrii: Log_File[ ] - Numele log-ului Log_Par[ ] - Text (String: %s, Integrer: %i, Float: %f...etc) va_args< > - Formatare argumente %s, %i..etc O alta functie care iti permite sa stergi un log. DeleteLog( "NameOfLog.log" ); Exemplu pentru WriteInLog: WriteInLog( "LogThis.log", "Name: %s, Money: %i, Health: %f", "Rock", 500, 100.00 ); In fisierul LogThis.log va aparea asa: (04/03/2014)[04:35:37] Name: Rock, Money: 500, Health: 100.000000 Download: [download]Solidfiles - Direct Download[/download] Tutorial soon.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.