Jump to content

Rock

Membru
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Rock last won the day on January 17 2021

Rock had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,456 profile views

Rock's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

4

Reputation

  1. @[XSR]NexT stiu ca aveam scandal mare cu @TheGuardianAngel prin 2011, ba chiar imi facusem un Canal de youtube "AntiGuardian18" si faceam video-uri de pe forumul lor DSK sau ceva de genul in care ii demascam cu diferite cacaturi. Dar trebuie sa recunosc ca imi placea Intro-ul lui. Mai era unul TinKode care hack-uia servere si facea tot felul de cacaturi dubioase si nu il credeam deloc la vremea aia pana l-am vazut la tv arestat si a fost dubios tare. @Zh3r0 nu se mai ocupa cu d-astea de mult, am mai vorbit cu el o perioada lunga si stiu ca era nebunul indragostit rau si mi se parea aiurea la vremea aia dar na. Intr-un final am pierdut lagatura cu el. Cu @Roach la fel. @-=[Vyorel]=- Imi aduc aminte cand m-a facut @WopsS(parca) admin pe sa-mp.ro si mi-ai dat imediat mesaj sa nu ma joc prin setarile forumului M-a facut admin cu conditia sa ii copiez scriptul asta de pe un server de trucking strain
  2. Salut sefu :)). mai stii cand ti-ai sters singur contul din cauza mea?, mai erai si administrator :))

    1. Rock

      Rock

      Sa traiesti sefule :))

      Din cauza ta am zis ca l-am sters? :))

      Adevarul e ca ma plictisisem si cautam a way out si a fost un impuls de moment atunci care chiar m-a facut sa ma las de sa-mp :))

    2. [XSR]NexT

      [XSR]NexT

      :)), e bine ca macar ne mai auzim pe aici dupa atatia ani :))

  3. SickShots - Trickshots world. Next trickshots suna prea..de clasa a 5 a.
  4. Cat sa te joci un singur joc? Cat timp sa faci aceleasi lucruri iar si iar? Normal ca intervine plictiseala. Generatia noastra de jucatori a trecut la fel cum a trecut si generatia jucatorilor de dinaintea noastra. Acum o sa urmeze alta si alta si alta si tot asa. Cmg4life, LaZ, Zh3r0, TGA(Chiar daca nu l-am suportat), HeatON si restul, toti sau dus. Acum ne-am dus noi. In 2-3 ani o sa dispara generatia "Rookie" de acum care intr-un final o sa ajunga cum am fost noi si or sa se plictiseasca.
  5. Topicurile de genul nu isi au rostul. Cei vechi si cunoscatori sau cam dus, acum sunt copilasii care vorba voastra, ii vad/lauda doar pe ownerii serverelor pe care joaca. cmg4life, [NoV]LaZ, FarSe si Zh3r0. Dintre care decat FarSe mai e activ in scripting, din cate mai stiu eu.
  6. Y_Less si Slice. Fara nici cea mai mica discutie sau indoiala. Ei au fost si au ramas in top.
  7. Foarte buna, nu? Stiam ca o sa iti placa.
  8. Frumos, la fel de frumos ca restul 100 care exista.
  9. Idem. Mi-am batut capul ENORM cu MYSQL acum 5 luni cand m-am apucat de DW-R. Ceva nou, bravo!
  10. Doamne..unde am zis eu ca sunt bun? Ma vezi pe mine sa ma agit pe aici? Nici macar nu ma mai ocup cu orice e legat de sa-mp, sunt aici doar de plictiseala. Dar ca sa imi sustin comentariul te intreb ceva. Daca sunt asa de multi "pro" pe forumul asta de ce la Salonul Scripturilor vezi numai chestii de amatori? Si nu am nimic cu staff-ul, candva mi-au fost prieteni si nu ei sunt de vina pentru ce am zis mai sus. Pur si simplu forumul e depasit de situatie. Ce e drept ca tu te ocupi de el, raspunzi, ajuti, etc, nu am nimic de zis despre tine, dar tot nu e de ajuns.
  11. Nu o sa gasesti pe nimeni aici, nu avem asa ceva.
  12. Ai mai multe sanse sa gasesti aici.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.