Jump to content

Mihaitza.

Membru
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mihaitza.

  1. Produsul spre vanzare: Panel SAMP Imagini / Video: imgur.com/a/o2H2z Metoda de plata: PayPal / Paysafecard / Bancar Pret: 20e Contact: wcode.ro/tickets?product=7 sau mesaj pe facebook.com/bbgaming.ro Alte detalii: Detaliile panelului le gasiti pe wcode.ro id #7 *Configurare gratuita si instalare in caz de nevoie* *Suport gratuit pe eventualele probleme existente atat timp cat ni se mentin creditele in footer* Esti de acord sa alegeti un intermediar: Nu
  2. Daca nu ai 18 ani, poti merge la BT de exemplu(recomand) cu un parinte(vezi sa nu iei vre o unu de la biserici) si sa iti faci un card de elev, ai beneficii la el, taxe 0 si internet banking de 1 leu/luna care teoretic e pe numele parintelui pana faci 18, dar practic este cardul tau. Cand ai indeplinit varsta de 18 ani, o sa fii responsabil de cont, imputernicit fiind si tutorele sau invers. Eu asa am facut pe cand aveam 16 ani. Alta solutie nu ai decat sa astepti sa faci 18 ani sa iti faci un card de unul singur.
  3. Reparam ce ni se spune a fi stricat si da, adaugam si noi sisteme pe alte paneluri.
  4. if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 6)return SendClientMessage(playerid, 0xFF9900AA, "Nu esti administring1ator, nu poti folosi comanda. Simplu."); ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Clar ai dat pe undeva ctrh+h sa modifici, ma rog asta nu e problema in linia asta if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6) return SendClientMessage(playerid, 0xFF9900AA, "Nu esti administring1ator, nu poti folosi comanda. Simplu.");
  5. Poziţie: web developerCe servicii pot oferi: Web(php,mysql,sql,html,css...)Alte detalii: Diferite paneluri speciale si configurate pentru serverul dvs. Oferim suport/configurare si instalare gratuita pentur orice produs achizitionat de la noi. Vindem panelurile deja expuse pe website-ul nostru, dar creeam si la comanda pe diferite teme avand pana in prezent zeci de clienti multumiti. Website: http://wcode.ro/ (Creeaza-ti un cont pentru a putea lua legatura cu noi printr-un ticket) Facebook message: http://facebook.com/bbgaming.ro/ PS: Nu stiu daca se considera reclama publicarea site-urilor prin care ofer servicii, daca se considera o reclama, editez topicul precizand ca discutam pe PM.
  6. Descriere produs: Paneluri SA:MP MySQL perfect configurabilePreţ: 12e+Alte detalii: -mai jos- Vand 4 modele de paneluri. Pe langa achizitionarea unui produs de la noi, configurarea si suportul este GRATUIT. Suportul este gratuit pe o anumita perioada in urma stabilirii unor termeni, timp in care panelul poate fi vizualizat daca este stabil. Panelurile detaliate le aveti aici: https://www.facebook.com/bbgaming.ro/ Ca metoda de contact folosim pagina de fb, si skype: bbgaming.staff . Panel 1: http://imgur.com/a/dccWd Panel 2: http://imgur.com/a/NGwpn Panel 3: http://imgur.com/a/WcCtX Panel 4(fresh): http://imgur.com/a/thb7X ** Facem si paneluri la comanda, pentru detalii lasati-ne mesaj pe pagina de fb.
  7. Descriere produs: Varietati de panel-uri cu posibilitate de modificare.Preţ: start price: 10eAlte detalii: pentru detalii puteti lasa mesaj pe pagina de facebook. http://fb.com/bbgaming.ro
  8. Fă un debug al stockului sa vezi daca iti afiseaza acel moment in care ti-a selectat ce i-ai programat tu. Eventual fa un string atasat de un SCM cu stockul sa vezi ce valoare returneaza.
  9. Nu inteleg rostul literelor mari... sau de ce se scrie documenteazate... Ma rog, nu de asta am dat reply. Daca tu ai experienta mai mare ca a mea, respectele mele. Pana atunci eu merg pe concluziile mele. Daca pe tine de doare-n "furculita" nu iti aperi serverul si nu contactezi hostul, dar daca ai host de 3e pentru 150 sloturi... nu cred ca ai ce cere. De ce nimeni de la 0ping nu se plange de lag?
  10. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Function:SetPlayerCheckpoint
  11. Ai idee ce inseamna un flood? Lagul acela poate proveni si de la scripturile tale sau de la structura gamemode-ului de epoca. Tu nu te poti proteja de un atac, doar hostul tau.
  12. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Keys Sus, adica aici: "To be used with GetPlayerKeys and OnPlayerKeyStateChange." , te indruma cum sa le folosesti.
  13. Fa update la toate includeurile.
  14. Initial asa vroiam sa fie, dar ma limiteaza chestia ca acele culori trebuie sa le ordonez din lista culorilor impuse de ei...
  15. Cei ce spun ca e de pe net, ii rog sa nu mai posteze. Pareri?
  16. Intereseaza-te de versiunea mysql a serverului si pune-o in folder, eventual foloseste o versiune statica.
  17. 1. Faci o verificare de genul: [pawn]if(GetPlayerCash(playerid) < 100) return SendClientMessage(playerid,-1,"Nu ai destui bani! Iti trebuie minim 100$.");[/pawn] 2. Daca comanda ta este tip ZCMD: [pawn]CMD:comanda(playerid,params[]) { if(PlayerInfo/Data[playerid][pAdmin/sau variabila ta] < 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"Nu esti admin!"); SendClientMessage(playerid,-1,"Fiindca ai acces la comanda ti-a aparut textul acesta."); return 1; }[/pawn]
  18. Mihaitza.

    Host

    De ce textele sunt in franceza? Pune ultima versiune de crashdetect.
  19. Load-ul din gamemode, nu din server_log.
  20. :facepalm: Tu ai zis ca ai hostu pe linux, acum de ce ne tot scrii de windows?! Vrei sa il faci sa mearga pe host sau la tine in pc? Dai reinstall la host, apoi pune iar serverul si adauga si nativechecker.
  21. Nu prea are logica ce vrei tu sa scrii. Detectezi daca pune "!", apoi trimite mesaj tot cu ![text].
  22. Folosesti un TextDraw Editor, mergi in joc, scrie /text, apoi Load Project. Dai pe el, apoi selectezi fisierul respectiv, cand iti apare pe ecran, dai pe Export Project -> Show All Time. Si in scriptfiles ve-i avea acelasi fisier doar ca, v-a avea extensia .pwn. CITESTE TUTORIALUL . ITI DA MURA-N GURA.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.