DarkyTheAngel Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Informatii :WorldEdit este un editor de obiecte.Cu WorldEdit poti sa iti "aranjezi lumea" ! Este simplu,rapid si eficient.Poti sa creezi/stergi/salvezi obiectele.WorldEdit este un proiect deschis deci toate lumea ii poate face modificari.WorldEdit este cel mai bun/rapid IN-GAME editor de obiecte.Multumim ca folositi WorldEdit.______________________________________________________________________________________________________________Comenzi :/whelp - Show script commands. /wadd [modelid] [name] - Adds a new object next to the player and selects it. /wlang [id] - Select the language uses for player. /wlistlangs - Show all languages implemented. /wcopy [name] - Creates a copy of currently selected object. /wdel - Deletes currently selected object and clears selection. /wnext - List the objects next to player. /wmode [m_xy|m_z|r_xy|r_z] - Selects editing mode of currently selected object (move on map-X/Y Axis, move on map-Z-Axis, rotate on object-X/Y-Axis, rotate on object-Z-AXis. /wsel [object name] - Select object by name (the name you enterd for creating/copying an object). /wdesel - Deselect any object selected. /wgoto [object name] - Go to a object with as same name. /wstick <distance> - Stick selected object to player to place it via player movement. /wrelease - Detach an object sticked to the player. /wfaktor [faktor] - Set movement/rotation speed multiplier. /wsaveall - Save all objects into file Objects.txt. ______________________________________________________________________________________________________________ Changelog : [2/14/2012] Post adaugat pe SA-MP.RO. [2/14/2012] Scriptul a fost lansat. [2/14/2012] Toate obiectele au fost adaugate. [2/14/2012] Functia Multi-Language adaugata. [2/14/2012] Functia Save-Objects adaugata.______________________________________________________________________________________________________________Limbi :EnglezaPortughezaRomana______________________________________________________________________________________________________________Caracteristici:Cel mai rapid editor.Usor de folosit.Toate obiectele pot fi folosite.Multi-Languages suportat.Editor de obiecte Live.Functia Save-All.______________________________________________________________________________________________________________Download cu Pastebin : http://pastebin.com/3ftdgNWq______________________________________________________________________________________________________________Copyright © <2012> <DarKy>.All rights reserved.Editing and Redistribution are allowedconsidering that script was created by <DarKy>.This script can be edited by anyoneand can be redistributed but and upgradesto script are allowed.If you edit this scriptdon't present all the work as yours.The name WorldEditmay not be used to endorse or promote products derivedfrom this software without specific prior written permission.THIS SOFTWARE IS PROVIDED ``AS IS'' AND WITHOUT ANY EXPRESS ORIMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, THE IMPLIEDWARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.
IstuntmanI Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Caracteristiti = CaracteristiciLa credite daca nu mai e nimeni, de ce mai scrii alea ?Deja imi dai de banuit cu scripturile astea, nu prea cred ca sunt facute de tine.
TzAkS Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Suna frumos..ma voi uita la el.stuntman[]!" post="111687" timestamp="1329257106"]Deja imi dai de banuit cu scripturile astea, nu prea cred ca sunt facute de tine.Nu stiu sigur inca daca e facut de el..dar l-a postat si pe .comhttp://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=318190
IcE. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Testat , merge perfect.La limba engleza ai scris comanda "/olistlang" in loc de "/wlistlang" Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
DarkyTheAngel Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Scuzati-mi gramatica.Eram/sunt obost , si nu mai vad bine tastele ) Am pus creditele , pentru ca inca caut 2 testeri.Edit :Done ! Am corectat greseala spusa de Ice !Done ! Am corecat greseala din post spusa de stuntman.Daca mai gasiti alte greseli de gramatica , buguri etc. doar lasati un comentariu si eu le voi repara :)
Andr3 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Scuzati-mi gramatica.Eram/sunt obost , si nu mai vad bine tastele ) Am pus creditele , pentru ca inca caut 2 testeri.Edit :Done ! Am corectat greseala spusa de Ice !Done ! Am corecat greseala din post spusa de stuntman.Daca mai gasiti alte greseli de gramatica , buguri etc. doar lasati un comentariu si eu le voi repara Scoate ma - ( a testat ...)
PawnFox Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Intersesant FS Am sa-l iau sa ma uit pe el si o sa revin cu un Edit :d 94.23.120.101:7778
DarkyTheAngel Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Scoate ma - ( a testat ...)Done ! Daca gasiti buguri/greseli etc. , doar spunetimi !
CokeJR. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Sigur este al tau /:) am dat un search pe google si la-m gasit pe mai multe siteuri ,,nu dau nume poate se considera reclama.
DarkyTheAngel Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Sigur este al tau /:) am dat un search pe google si la-m gasit pe mai multe siteuri ,,nu dau nume poate se considera reclama.Pai sigur ca este al meu ) Al cui ar putea fi ... oricum , mai bine scriai "Sa:Mp WorldEdit" pentru ca daca scri "WorldEdit" iti da versiunea pentru minecraft.Asta este versiunea pentru SA:MP.Sunt 2 lucruri diferite.
sL0w^ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cine ma ajuta sa-l instalez? Am bagat in scriptfiles folderu WorldEdit si in filescripts WorldEdit.amx si .pwn si nu merge nici o comanda /whelp sau /wadd
DarkyTheAngel Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Cine ma ajuta sa-l instalez? Am bagat in scriptfiles folderu WorldEdit si in filescripts WorldEdit.amx si .pwn si nu merge nici o comanda /whelp sau /waddCe pluginuri folosesti pentru server ?
NeO Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nu e asa de spectaculos cum l-ai laudat.Puteai sa folosesti ZCMD,dialoguri...Ca sa iti mearga comenzile trebuie sa te loghezi RCON ( /rcon login [parola] )
DarkyTheAngel Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Nu e asa de spectaculos cum l-ai laudat.Puteai sa folosesti ZCMD,dialoguri...Ca sa iti mearga comenzile trebuie sa te loghezi RCON ( /rcon login [parola] )Poate nu o fi asa de spectaculos dar te ajuta foarte mult la crearea mapei.Apropo , am folosit meniu nu dialog.
xxSPEEDYxx Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nice relase 5/5. Fara reclama in semnatura!
Rimmon Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Numi citeste fisieru .amx Si nu inteleg dc ai mai pus [pawn]#include <streamer>[/pawn]Eu am vazut ca nu ajuta la nimik Massari e curva mea
DarkyTheAngel Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Numi citeste fisieru .amx Si nu inteleg dc ai mai pus [pawn]#include <streamer>[/pawn]Eu am vazut ca nu ajuta la nimikPai nu iti citeste fisierul AMX pentru ca l-ai pus gresit in server.cfg sau are alt nume.Numi citeste fisieru .amx Si nu inteleg dc ai mai pus [pawn]#include <streamer>[/pawn]Eu am vazut ca nu ajuta la nimikL-am pus ca sa intrebi tu.
friezakinght Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 frumos, inca un script foarte bun bravo 5/5 Raven's Roleplay translated percent
xplor09 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Bravo "pustiu" 5/5 am luat unmute pe ..:[Xpllor]:.., contul asta e de domeniul trecutului :]]
Recommended Posts