Jump to content

TzAkS

Membru
  • Posts

    1,144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TzAkS

  1. Salut baieti,ma mai stiti? Eu zic ca sa-mp e o pierdere de timp,prea multe servere deschise de niste "copii" dintre care unii nu au nici bani de host,si habar nu au sa scripteze,se copiaza prea mult,pe vremea la 0.3a,de cand am inceput eu,nu erau asa multe servere si se juca pentru joc,adica level,bani etc..pierdeam noptile in sa-mp sa fac level..acum vezi cate unu care intra si iti zice ca daca nu ii dai admin pleaca:))
  2. [pawn]format(Query,256,"SELECT `Key` FROM `KSDatabase` WHERE `Nume` = '%s'",PlayerZzName(playerid));[/pawn] Ai uitat sa inchizi o paranteza.
  3. Daca nu arati niste linii nu avem cum sa te ajutam,cel mai sigur nu salveaza nimic ca trece de tutorial,la sfarsitul tutorialului pune o functie care sa o seteze pe 1 si cand se logheaza sa verifice daca e pe 1.
  4. Faci o functie care o pui la comanda sa se seteze pe 1,gen: new robbedbank[MAX_PLAYERS]; La comanda pui sa se seteze pe 1 robbedbank[playerid] = 1; Si tot la comanda pui sa verifice daca este pe 1 if(robbedbank[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ai jefuit deja banca"); Faci un public sa il seteze pe 0 public SetRobOn(playerid) { robbedbank[playerid] = 0; SendClientMessage(playerid, -1, "Poti jefuii banca"); } Si timerul il pui cand termina de jefuit SetTimerEx("SetRobOn", 120000, false, "i", playerid);
  5. Ai de exemplu la /teles ShowPlayerDialog(playerid, 1...); Si la /aa ai la fel. Schimba id-urile
  6. Parca te lasai de samp,iar vii cu idei prostesti. MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS e deja definit in include,daca chiar vrei sa il definesti tu in gm pui #undef MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS #define MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS 5
  7. TzAkS

    /credits

    Nu. Ai de 2 ori new string si new string3; in acelasi callback Stergel pe al-2lea creat sau schimba numele.
  8. Cu asta creezi masini sa se respawneze ii poti schimba delayul http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicleEx Sau poti sa le faci asa http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicle
  9. Ai sters/adaugat masini in gm si s-au incurcat id-urile,refa cum aveai inainte.
  10. Pentru ca sunt puse in arhiva.
  11. Te poti conecta si il poti tine deschis si fara internet. Il deschizi si in clientul Sa:Mp la ip adaugi doar :7777
  12. 1.Nu se face 2x post 2.Tu ce intelegi prin streamer?Crezi ca e o cladire sau un interior? Streamerul este un plugin care te ajuta sa pui obiecte/pickup-uri si mai multe.
  13. Citeste aici si dupaia posteaza. http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,20756.0.html
  14. TzAkS

    Ajutorr

    Nu se posteaza id-uri de mess,nu se cauta scripteri. Invata limbajul pawno si incearca sa faci singur,daca nu reusesti ceva postezi pe forum.
  15. Multumesc baieti. E o limita de pixeli si dintr-o imagine mica iti face sute de textdraw-uri si daca nu ma insel e o limita si la textdraw-uri.
  16. TzAkS

    Problema!

    warning 219: local variable "oldposx" shadows a variable at a preceding level In acelasi public il ai creat de 2 ori,la fel si pentru celalalte. warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "MAX_STRING") MAX_STRING e deja,sterge din gm C:\Documents and Settings\KoKo\Desktop\Zonek\gamemodes\Zonek.pwn(7111) : error 035: argument type mismatch (argument 2) C:\Documents and Settings\KoKo\Desktop\Zonek\gamemodes\Zonek.pwn(7112) : warning 213: tag mismatch Posteaza liniile C:\Documents and Settings\KoKo\Desktop\Zonek\gamemodes\Zonek.pwn(7110) : warning 203: symbol is never used: "Z" Nu este folosit,sterge`l dar doar de la linia aia. C:\Documents and Settings\KoKo\Desktop\Zonek\gamemodes\Zonek.pwn(9822) : error 017: undefined symbol "CreateDynamicPickup" Ori nu le-ai pus la OnGameModeInit,ori nu ai #include <streamer> Citeste si aici Titlu!
  17. Prima oara cand ai vazut ai zis ca nu iti place. Daca imi dati idei o sa fac si versiunea urmatoare. Mersi,Mersi..
  18. Windows,versiune Sa:Mp v1.0 Informatii Nu are facilitatile windows-ului,doar textura lui. Contine 2 jocuri, 1 program de socializare si 2 dialoguri pentru playeri unde le afiseaja comenzile serverului si reguli/ajutor. In start are un mic stats si de acolo puteti 'Inchide' Windowsul. Desktop-ul este cam gol,dar pe viitor poate il voi umple:)) Sincer chiar nu aveam ce face,unii au zis ca este neinteresant dar in lipsa de ocupatie sunt destul de creativ ) . Folosire Copiati ce gasiti in scriptfiles,filterscript,pawno si plugin in serverul vostru. In server.cfg trebuie sa scrieti la linia filterscripts exact in aceasta ordine. filterscripts windows spanzuratoarea facebook conquiztador Imagini [img width=500 height=375] Credite TzAkS - Acest FS,Conquiztador, Spanzuratoarea xxSPEEDYxx - Facebook System Download SolidFiles Daca aveti sugestii sau daca gasiti vreun bug va rog sa postati aici. Daca va place poate voi face si v2. Pentru cei interesati,am aprobarea lui xxSPEEDYxx pentru a ii folosii fs-ul.
  19. Instaleaza asta si daca tot nu merge instaleaza si asta Titlu!
  20. [pawn]if(dialogid == 1244) { if(response) { if (gPlayerAccount[playerid] != 0) { for(new i=0; i<MAX_PLAYERS; i++) { new playersip[24]; GetPlayerIp(i,playersip, sizeof(playersip)); gPlayerAccount[playerid] = 1; new loginstring[128]; new loginname[64]; SCM(playerid, COLOR_GREY, " "); SCM(playerid, COLOR_GREY, " "); if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1; GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname)); format(loginstring,sizeof(loginstring),""wh"Bine ai venit, {6790BE}%s"wh" .Tasteaza parola pentru a te loga:\n\n"wh"IP-ul tau: "color_yellow"%s",loginname,playersip); ShowPlayerDialog(i,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login",loginstring,"Login","Exit"); } }[/pawn]
  21. Citeste aici si dupaia posteaza. Posteaza si linii din script,nu avem de unde sa ghicim.
  22. TzAkS

    Score

    Pune la OnPlayerConnect nu la dialogul de login. Si fa cu o variabila sa salvezi si sa il iei din fisier.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.