Jump to content

TzAkS

Membru
  • Posts

    1,144
  • Joined

  • Last visited

About TzAkS

  • Birthday 06/09/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TzAkS's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut baieti,ma mai stiti? Eu zic ca sa-mp e o pierdere de timp,prea multe servere deschise de niste "copii" dintre care unii nu au nici bani de host,si habar nu au sa scripteze,se copiaza prea mult,pe vremea la 0.3a,de cand am inceput eu,nu erau asa multe servere si se juca pentru joc,adica level,bani etc..pierdeam noptile in sa-mp sa fac level..acum vezi cate unu care intra si iti zice ca daca nu ii dai admin pleaca:))
  2. [pawn]format(Query,256,"SELECT `Key` FROM `KSDatabase` WHERE `Nume` = '%s'",PlayerZzName(playerid));[/pawn] Ai uitat sa inchizi o paranteza.
  3. Daca nu arati niste linii nu avem cum sa te ajutam,cel mai sigur nu salveaza nimic ca trece de tutorial,la sfarsitul tutorialului pune o functie care sa o seteze pe 1 si cand se logheaza sa verifice daca e pe 1.
  4. Faci o functie care o pui la comanda sa se seteze pe 1,gen: new robbedbank[MAX_PLAYERS]; La comanda pui sa se seteze pe 1 robbedbank[playerid] = 1; Si tot la comanda pui sa verifice daca este pe 1 if(robbedbank[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ai jefuit deja banca"); Faci un public sa il seteze pe 0 public SetRobOn(playerid) { robbedbank[playerid] = 0; SendClientMessage(playerid, -1, "Poti jefuii banca"); } Si timerul il pui cand termina de jefuit SetTimerEx("SetRobOn", 120000, false, "i", playerid);
  5. Ai de exemplu la /teles ShowPlayerDialog(playerid, 1...); Si la /aa ai la fel. Schimba id-urile
  6. Parca te lasai de samp,iar vii cu idei prostesti. MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS e deja definit in include,daca chiar vrei sa il definesti tu in gm pui #undef MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS #define MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS 5
  7. TzAkS

    /credits

    Nu. Ai de 2 ori new string si new string3; in acelasi callback Stergel pe al-2lea creat sau schimba numele.
  8. Cu asta creezi masini sa se respawneze ii poti schimba delayul http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicleEx Sau poti sa le faci asa http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicle
  9. Ai sters/adaugat masini in gm si s-au incurcat id-urile,refa cum aveai inainte.
  10. Pentru ca sunt puse in arhiva.
  11. Te poti conecta si il poti tine deschis si fara internet. Il deschizi si in clientul Sa:Mp la ip adaugi doar :7777
  12. 1.Nu se face 2x post 2.Tu ce intelegi prin streamer?Crezi ca e o cladire sau un interior? Streamerul este un plugin care te ajuta sa pui obiecte/pickup-uri si mai multe.
  13. Citeste aici si dupaia posteaza. http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,20756.0.html
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.