Jump to content

NeO

Membru
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

    Never

About NeO

  • Birthday 09/13/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NeO's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Interesant si o idee bun?.
  2. Simplu. Massaari, esti Adidasa? (Hitman)?
  3. Salut. Ieri am observat ca masina unui player(ID: 0) de pe server de la mine arde si explodeaza!(fara sa se buseasca) La fiecare 30 de secunde(aproximativ).Dar el nu vede ca masina lui arde si explodeaza,el o vede normal ! E bug din server sau de la vre-un mod?Singurul mod pe care il am e Girlxxx(cleo) si StreetLove(cleo) .
  4. E frumos pentru primul tau FS,mai alesc ca ti-ai pierdut atata timp.Asta inseamna ca vrei sa devii un scripter,si vrei sa inveti pawno. Si pentru ceilalti... Ar trebui sa apreciati efortul lui: a stat 2 ore pentru acest FS,asta inseamna ca vrea sa invete,ca ii place.Voi stiti sa ziceti doar: "nu e folositor","sunt 100 ca astea"...etc.Este incepator,cum ati fost si voi.
  5. Salut,vreau sa apara un dialog doar prima data cand un player intra pe server. Data viitoare cand intra,sa nu ii mai apara. Cum se face?
  6. NeO

    Virus

    Cu siguranta sa-mp nu e de vina sa-mp. Iti dai seama cati oameni folosesc sa-mp?Si tu esti singurul care zice ca e virusat.
  7. Draguta mapa. Ar trebui sa lasati cu totii imageshack si sa folositi servimg.com. Se incarca repede,e rapid si simplu.Si gratis 100%.Cei de la forumgratuit folosesc servere de la servimg pentru hostat imagini.
  8. Ai sters fisierul de pe host :tongue:
  9. EDIT:REZOLVAT Explicatie: TogglePlayerControlable nu mergea doar la teleporatrile care foloseau functia NormalTele(..); Pentru ca in acea functie exista TogglePlayerControlable(playerid,1); , deci imi dadea Unfreeze imediat dupa ce ma teleportam. Puteti da lock. Salut,am aceasta problema de cand am inceput un server nou. Deci: Am facut un callback de incarcat obiectele ( sa iti dea freeze 2 secunde ),am pus Callbackul la teleportarea dorita LoadObj(playerid); . Si intru pe server,scriu teleportarea si nu imi da frezee,dar cand se inchide timerul imi spune " Acum te poti misca". ASA SE INTAMPLA SI LA INCLUDEUL "ShoObjects". Deci eroare e din gamemodul meu. Ceva foarte important: Ca sa imi dau seama mai bine care e problema am pus asa: [pawn] public OnPlayerCommandPerformed( playerid, cmdtext[], success ) { if (success) { LoadObj(playerid); return 1; }[/pawn] Si ghiciti! Aici totul functioneaza perfect. Deci timmerul imi merge,dar TogglePlayerControlable nu merge in nici o comanda ZCMD.
  10. UP! topicul meu era dus la fund <pe pag 2>. Si chiar vreau sa rezolv problema de mai sus.
  11. Salut,am acest include,sa dea freeze pentru a se incarca mapele. Acest include eu il folosesc intr-un fs,pentru ca acolo am teleportarile. Dar nu merge bine deloc! Am bagat ShoObjectsLoad(playerid); la teleportare prima - functie din teleportare. Cand intru pe server si dau /citydrift ,nu imi da freeze ,dar scrie ca se incarca obiectele(cu SendClientMessage), in inc am vazut ca ar trebui sa scrie si GameText. Deci nu imi da freeze, nu imi da viata infinita,iar dupa ce trece timerul,scrie Objects are loaded.[fara freeze] Tin minte ca acest include l-am mai incercat odata ,dar in GAMEMODE,si atunci tin minte sa fi mers perfect,si eram multumit de el,dar acum chiar nu stiu ce are!
  12. Foarte frumos,si toate aceste fs-uri creeate de tine...ai idei bune si in ultimul timp lansezi fs dupa fs. 10/10 pentru idei si pentru fs-urile tale.
  13. NeO

    Eroor

    Incearca asta [pawn]if(strcmp(cmd, "/jetpack", true) == 0) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3) { ApplyAnimation(playerid,"PED","Jetpack_Idle",4.1,0,1,1,1,1); SetPlayerSpecialAction(playerid, 2); GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); format(string, 256, "[AdmWarning]: %s a folosit comada /jetpack", sendername); ABroadCast(COLOR_LIGHTRED,string,1); return 1; } }[/pawn]
  14. Nu e asa de spectaculos cum l-ai laudat. Puteai sa folosesti ZCMD,dialoguri... Ca sa iti mearga comenzile trebuie sa te loghezi RCON ( /rcon login [parola] )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.