Jump to content

DarkyTheAngel

Membru
  • Posts

    1,005
  • Joined

  • Last visited

    Never

About DarkyTheAngel

  • Birthday 06/06/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DarkyTheAngel's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. DarkyTheAngel

    Cartier

    OFF: uitati aici un exemplu de specimen neevoluat. Ma copile,tu esti nou in aceasta comunitate,asa ca nu fii asa de "maret",deoarece,pentru noi esti =0. ON: Cum a zis si Mafia.,daca vrei doar sa iti "expui" creatiile,o poti face la Imagini & Video
  2. Si eu care ziceam ca eu am facut greseli in viata...
  3. Tu nu sti sa scri cuv. textdraw dar sti sa faci unul? :shocked: P.S: Este cel mai oribil textdraw vazut de mine vreodata iar numele la server este la fel de oribil precum textdraw-ul.
  4. Nustiu ce sa zic, pare O.K din punctul meu de vedere. :rolleyes:
  5. Ca de exemplu? P.S: Ce "miroase" a "off-topic" pe aici . P.S 2: Cat despre sistem, frumos, bravo.
  6. Depinde de sistemul de case pe care modul de joc il foloseste.Unele sisteme se folosesc de un stock/de o functie pentru a crea casa: AddHouse ( .... ) ; Alte sisteme creeaza case folosind o comanda "/createhouse".
  7. Azi e ziua colegului nostu, MAC1 deci sa-i uram un la multi ani. La multi ani, MAC1!
  8. Eu fiind Moderator, ajut persoanele de la categoria mea iar aceasta categorie nu este a mea (adica ajut daca vreau eu sa o fac).Cat despre problema ta, nici macar nu stiu care-i problema ca sa te ajut pentru ca in postul principal ai scris asta: P.S: Vezi ca nu sunt "copil". EDIT: Scuzati-ma ca am facut atat "off-topic".
  9. M-am referit la faptul ca oferim suport pe forum.
  10. Mai sunt si alti membrii in staff care ajuta, sa sti.
  11. OFF: De ce vrei sa-i demonstrezi unei singure persoane ca e facut de tine cand toti ceilalti stiu chestia asta? ON: Frumos, bravo.
  12. Daca acel "cineva" ar fi un incepator (de obiecei incepatorii sterg creditele), nu ar sti ce sa faca.Oricum, nu am zis ca bucata asta de cod functioneaza ca o protectie, iar aici pun cuvantul "protectie" intre ghilimele, eu am aratat ce se poate face ca sa primesti o eroare (doar un simplu exemplu, nimic mai mult).
  13. OFF: Ce mai avertizmente prevad pentru voi toti.
  14. #define HAVE_PROTECTION ( 0 ) // Schimba pe "1" daca vrei ca protectia sa fie activa. if HAVE_PROTECTION == 1 #error Do not touch my gamemode! #endif Cam asa ar trebui sa arate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.