Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sancky said:

da.. asa e, ai scris mult cod la viata ta

n oi fi scris eu mult cod dar se vede ca nu stii nimic despre mine

Posted
17 minutes ago, loaded 1337 said:

image.thumb.png.543672d146c8075dfc604998ff24e301.png

mna plm daca intr un an ajungi experimentat plm.

cam imposibil, eu in 4 ani de scriptat pe samp inca mai am de invatat, si stiu sa fac orice sistem. Oricum daca inveti logica, scriptul e simplu dupa.

Posted
1 hour ago, vincenzo40 said:

n oi fi scris eu mult cod dar se vede ca nu stii nimic despre mine

deja am ghicit o chestie, cat de greu e sa ghicesc si ca vinzi maxim ceva de pe net modificat 2-3 chestii, cu cod b-hood, sau ma rog, ceva la fel de parnaie

Posted
8 hours ago, Maichh said:

cam imposibil, eu in 4 ani de scriptat pe samp inca mai am de invatat, si stiu sa fac orice sistem. Oricum daca inveti logica, scriptul e simplu dupa.

da, exact da ionel unutreitreisapte care si a schimbat numele mai des cum imi schimb eu sosetele comenteaza el care scripteaza de 2 ani.

Posted
9 hours ago, loaded 1337 said:

image.thumb.png.543672d146c8075dfc604998ff24e301.png

mna plm daca intr un an ajungi experimentat plm.

pai ajungi frate important e sa te duca capul, nu mai zic ca ti am cerut sa faci un sistem de case si ai zis ca nu stai cu mine 4 ore, iar dupa cand ti am dat sa faci sistem de crates ai stat 10 min sa intri web , deci despre ce vorbim

Posted
8 hours ago, Sancky said:

deja am ghicit o chestie, cat de greu e sa ghicesc si ca vinzi maxim ceva de pe net modificat 2-3 chestii, cu cod b-hood, sau ma rog, ceva la fel de parnaie

cum zici tu

Posted
8 hours ago, loaded 1337 said:

exact

eu zic sa lasati invidia asta cand tu ionel ai vrut sa mi oferi alte 2 gm uri pe gm ul care vreau sa l vand, multumesc.

Posted

image.png.cb6ef23ee7f493a67fdeaf9da66ecd69.png

da, ai demonstrat ca nu te duce capu sa folosesti cuvinte. n ai argumente si folosesti poze ca sa te aperi.

Posted (edited)

recomand Sancky daca vreti cv calumea, nu toti agaricii

da dc il recomanzi pe sancky, recomanda te pe tn ca nu tu esti scripter bun? faci si tu acolo de 2 3 graunte ca alea 200 de milioane s au dus

Edited by vincenzo40
Posted
4 hours ago, vincenzo40 said:

da dc il recomanzi pe sancky, recomanda te pe tn ca nu tu esti scripter bun? faci si tu acolo de 2 3 graunte ca alea 200 de milioane s au dus

il recomand pe sancky pt ca stie ce face, eu nu am zis niciodata ca s scripter bun, spre deosebire de tn care editezi doar gm bhood 2017 hpq de cand te stiu, infn