Jump to content

vincenzo40

Membru
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vincenzo40

  1. eu la 8 ies din casa , cand te am prins ai belit ciocanu lu ionel
  2. + ca erai si inactiv
  3. daca tot zici ca nu am eu treaba cu limbajul pawn, sa nu vorbim ca tu ai fost dat afara din proiectul red times ca nu stiai sa faci sistemele .
  4. 1. era ceva din web developing, esti tu foarte penibil daca crezi ca are vreo legatura cu limbajul pawn 2. eram fondator la serverul respectiv, si cautam scripter pentru ca eu nu voiam sa ma bag 3. ti am cerut un gm pt ca nu stiam ce sa bag pe atunci incerci sa fii interesant, spunandu mi tu mie sa schimb din experimentat in incepator cand ieri te am pus sa faci un sistem de crates si ai intarziat 10 min pana sa intrii pe web. eu nu m am numit vreodata scripter, stai calm puiule. esti doar invidios ca incerc sa vand si eu un gm si te bagi tu rpd ca tu n ai ce face acasa.
  5. atat am avut de zis,salut.
  6. da dc il recomanzi pe sancky, recomanda te pe tn ca nu tu esti scripter bun? faci si tu acolo de 2 3 graunte ca alea 200 de milioane s au dus
  7. da, ai demonstrat ca nu te duce capu sa folosesti cuvinte. n ai argumente si folosesti poze ca sa te aperi.
  8. se vede ca traiti pe samp daca ati ajuns sa fiti invidiosi ca vrea cnv sa vanda ceva.
  9. eu zic sa lasati invidia asta cand tu ionel ai vrut sa mi oferi alte 2 gm uri pe gm ul care vreau sa l vand, multumesc.
  10. pai ajungi frate important e sa te duca capul, nu mai zic ca ti am cerut sa faci un sistem de case si ai zis ca nu stai cu mine 4 ore, iar dupa cand ti am dat sa faci sistem de crates ai stat 10 min sa intri web , deci despre ce vorbim
  11. da, exact da ionel unutreitreisapte care si a schimbat numele mai des cum imi schimb eu sosetele comenteaza el care scripteaza de 2 ani.
  12. vincenzooooo__
  13. n oi fi scris eu mult cod dar se vede ca nu stii nimic despre mine
  14. bravo ma ai un os
  15. comenteaza ei prost.
  16. rad, sunteti amuzanti unii
  17. eu zic sa nu mai comentezi ca nu stii tu ce gm uri am eu in pc. pur si simplu te bagi in seama aiurea , dar diferenta dintre noi doi e ca tu ma cunosti, iar eu pe tn nu.
  18. vincenzooooo__ pe discord da mi add
  19. gg +rep frumos gamemode sa mai postezi
  20. e mapping frate
  21. arata ne codul ca n avem cum sa te ajutam =]]]]]]]]]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.