Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, AndreiGB said:

Am spus bro ca maine la ora 13:00 =))

Macar da-l mie pe skype asa cu errori sau ce are le rezolv eu  :)) imediat il urc pe host =)

Posted
Just now, Luci@n Ctn said:

Macar da-l mie pe skype asa cu errori sau ce are le rezolv eu  :)) imediat il urc pe host =)

Scz, il voi publica maine la ora 13:00 fara erori. Nu ma risc sa il vad postat inainte.

Posted
Just now, AndreiGB said:

Scz, il voi publica maine la ora 13:00 fara erori. Nu ma risc sa il vad postat inainte.

Nu man decat pwn atat =)

Posted
18 minutes ago, Luci@n Ctn said:

Nu man decat pwn atat =)

Scz bro, nu pot. Asteapta pana maine la ora 13:00. Cel putin cred ca ma trezesc pana la ora aia =))

Posted

PS: Cei care vreti gamemode-uri, panel-uri sau index-uri blanaa da-ti subscribe si apasati pe clopotel ca poate mai dam pe un live sau video cv =))

Posted
Just now, AndreiGB said:

Scz bro, nu pot. Asteapta pana maine la ora 13:00. Cel putin cred ca ma trezesc pana la ora aia =))

=)) ok 

Posted
Acum 10 ore, AndreiGB a spus:

Momentan nu am foarte multe idei, daca vrei imi poti da cv in PM si am sa incerc si dupa sa il public.

Si eu pot modifica, nu este problema.. dar eu nu mai scriptez de ceva timp.. si ma gandesc daca sa ma apuc din nou sau nu :)) oricum.. mersi..

Posted
1 minute ago, Goad said:

Si eu pot modifica, nu este problema.. dar eu nu mai scriptez de ceva timp.. si ma gandesc daca sa ma apuc din nou sau nu :)) oricum.. mersi..

Npk bro.

• Like 1
Posted
Chiar acum, AndreiGB a spus:

uita-te pe topic ca i-am dat edit.

ms, sper sa fie ala bun :)), app, am votat +1

Ares4  =(

Posted
Just now, Kiran said:

ms, sper sa fie ala bun :)), app, am votat +1

Ms. Si daca sunteti interesati azi fac live si poate pun si panel-ul ptr el.