Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se pune la vanzare gamemode classic nephrite de la prima deschidere a serverului.

Metodele de plata acceptate sunt urmatoarele: Transfer bancar, selfpay, paypal.

Mai jos aveti atasat un videoclip cu versiunea exacta care se pune la vanzare.

Pretul: se discuta in privat pe discord.

discord: kb4z

Posted (edited)
28 minutes ago, Dennis12. said:

De aia nu se va face nimic profesional cu "scripterii" de pe SAMP ... se cearta si dupa pun la vanzare gamemode-ul :)))) 

csf frt cand muncesti 2 luni aproape 3 pe dgb, incerci sa ti scoti munca

Edited by vividsec
Posted
5 hours ago, vividsec said:

csf frt cand muncesti 2 luni aproape 3 pe dgb, incerci sa ti scoti munca

Am iubit jocul asta, iar pasiunea pentru programare mi-a inceput prin PAWN, dar acum nu mai sunt fan nici SAMP, nici gaming, nici Nephrite, nici nimic, dar celor ca tine le-as face un contract bine pus la punct, ca in cazuri de genul sa ma asigur ca te arzi cum trebuie, ori suntem oameni, ori nu mai suntem, de asta nu se mai face nimic serios ... 

in alta ordine de idei, daca ai lucrat 3 luni pe degeaba, cat iti scoti dintr-un amarat de gamemode ? 1000-2000 RON, in cazul preferat :))) fara aroganta, dar astia sunt bani ? Un programator iscusit care a depus munca de 3 luni, s-a zbatut, nopti pierdute, dezvoltare si implicare, merita 1000-2000-3000 RON, pai cu banii astia nu acopar chiria, intretinerea, mancarea pe o luna ... Inseamna ca te vinzi ieftin, iar cunoștințele tale sunt aproape minime, sa nu mai zic ca e un amarat de joc ... 

concluzia mea, fara sa deranjez sau sa mai continui subiectul, totodata avand in vedere ca de atatia ani va cunosc pe fiecare in parte, chiar daca sunt retras, mi se pare de prost gust gestul tau, moralitate 0, fara respect, si totodata, un om bazat pe el, si pe ce cunostinte are in programare, asa cum te dai, si nu, numai tu, multi altii, nu ar fi facut un gest de genul