Kingsley Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Propun ca atungi cand apesi pe sigla sa nu te mai dea pe pagina acasa, ci pe forum... ma enerveaza Retras
HeLiOn PrImE Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Ca un mic adaos la propunerea asta, sugerez sa scoateti fulgii de zapada. Stiu ca vin sarbatorile, dar un logo personalizat ar trebui sa fie de ajuns. De ce sugerez asta? Pentru ca o gramada de persoane joaca sa-mp si viziteaza forumurile astea au calculatoare vechi. Lucrul pe ele va fi ingreunat de acest script. Edited December 11, 2016 by HeLiOn PrImE
Mister Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Pro, nici mie nu imi place ca nu te mai da pe forum, poate o sa ne obisnuim cu timpul dar pe moment e enervant. fulgii poate e mai greu de facut dar sa fie gen un buton "let it snow!" si cand dai click sa ninga daca au pcuri proaste __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Administrator WopsS Posted December 11, 2016 Administrator Posted December 11, 2016 Nu stiu ce sa zic despre asta si pe mine ma enerveaza, dar am inceput sa ma obijnuiesc sa dau pe butonul Forum. Asta este de la IPS, te duce pe pagina principala, oricum ma gandeam sa fac ca atunci cand esti pe forum si dai click pe el sa te duca pe forum, daca esti altundeva sa te duca pe site, ar fi bine asa? 10 hours ago, HeLiOn PrImE said: Ca un mic adaos la propunerea asta, sugerez sa scoateti fulgii de zapada. Stiu ca vin sarbatorile, dar un logo personalizat ar trebui sa fie de ajuns. De ce sugerez asta? Pentru ca o gramada de persoane joaca sa-mp si viziteaza forumurile astea au calculatoare vechi. Lucrul pe ele va fi ingreunat de acest script. I-am scos, merci ca mi-ai spus
Kingsley Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 36 minutes ago, WopsS said: Nu stiu ce sa zic despre asta si pe mine ma enerveaza, dar am inceput sa ma obijnuiesc sa dau pe butonul Forum. Asta este de la IPS, te duce pe pagina principala, oricum ma gandeam sa fac ca atunci cand esti pe forum si dai click pe el sa te duca pe forum, daca esti altundeva sa te duca pe site, ar fi bine asa? I-am scos, merci ca mi-ai spus Ar merge așa. În general (toată lumea) folosește forumul. Retras
Administrator WopsS Posted December 11, 2016 Administrator Posted December 11, 2016 Am schimbat link-ul logo-ului catre forum daca sunteti pe forum sau pe un profil.
Administrator WopsS Posted December 11, 2016 Administrator Posted December 11, 2016 Am schimbat sa te duca pe forum daca nu esti pe urmatoarele pagini: Acasă Descărcări Galerie
Recommended Posts