Darksonϵ Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Salut, Acest system este creat 100% de mine, l-am facut special pentru server-ul meu de sa-mp si am zis sa vi-l dau si voua. Acest system poate fi util pentru orice tip de server (RPG/RP/GF/STUNT/DM/ETC) Comenzi disponibile: /tp Imagini: http://postimg.org/image/65dr6jao1/ http://postimg.org/image/nn9vvh0ox/ teleports.pwn Edited April 27, 2016 by Darksonϵ
S1meD Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Extrem de greu e sa-l faci asa-i? mai mult de 5 min cred ca nu-ti ia sa faci acest "Teleporter"
.Kr0niX[] Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Dragutz pentru un incepator daca nu ai facut ctr+c/ctl+v
Daedric-Fox Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 1 hour ago, S1meD said: Extrem de greu e sa-l faci asa-i? mai mult de 5 min cred ca nu-ti ia sa faci acest "Teleporter" Măcar a încercat. Mai este si începător, de ce nu faci tu daca este așa "bun"? ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
S1meD Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Eu nu am zis că-s bun, fiecare are dreptul să-și exprime părerea, @Darksonϵ îți place să copiezi numele altcuiva?
Darksonϵ Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Acum 11 ore, S1meD a spus: Eu nu am zis că-s bun, fiecare are dreptul să-și exprime părerea, @Darksonϵ îți place să copiezi numele altcuiva? 1. Esti pe langa subiect 2. Numele cui l-am copiat, uimeste-ma.. ?! Lasa mai multe detalii ca nu inteleg 3. Daca sunt nou pe comunitate nu inseamna ca am copiat numele cuiva, zic sa nu te inseli si sa fie invers. In fine, te las sa crezi ce vrei, nu ma intereseaza asa mult "parerea" ta.
BoBBiTa Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 (edited) @S1meD Cuvintele tale sunt inutile. Cum poti sa-l acuzi ca a creat ceva simplu? Din moment ce e incepator, a fost greu pentru el. Merita toate aprecierile pentru munca depusa, bineinteles daca nu a dat CTRL + C / CTRL + V , desi asta e alta poveste . @Darksonϵ Scriptul tau a fost destul de interesant, putea sa fie mai optimizat, gen la public OnGameModeInit nu cred ca aveai mare nevoie de ea . Felicitari pentru munca depusa, succes in continuare! Edited May 4, 2016 by bobita Felicitari :D // Desenul meu animat // Alte episoade aici: https://www.youtube.com/channel/UCF2kY1CzhHI_PCyV5LprQ1w/videos
Ph0eniX Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Salut ???? 1. Putea fi mai optimizat. 2. Putea fi mai avansat. Oricum...ceea ce ai facut tube pentru începători , 2-3 dialoguri si SetPlayerPos ...suntem in 2016 trezitiva , dupa atatia ani încă mai venim cu teleporturi , td-uri si alte chestii minore? In fine daca chiar vrei sa postezi ceva calumea vino cu un sistem de gangs,clans,factiuni sau dealer ship in fine... 3/10 public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Heloo12017 Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Daca nu e pentru serverele ROLEPLAY nu imi place.
Recommended Posts