S1meD

Membru
 • Număr conținut

  132
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  5

S1meD a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 4 2016

S1meD a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

12 Neutru

4 Urmăritori

Despre S1meD

 • Rang
  Membru avansat
 • Dată Naștere
 1. Sevraj, cat de prost poti sa fii? Nu este deloc U-S. GM-ul asta e postat cu mult mai inainte decat US.
 2. Nu am backup, dar cum s-a putut întampla asta?
 3. La fel.
 4. Ești un mare prost și scuze de caracterizare dar nu tu ar trebui să zici dacă ești bun scripter sau nu ci clienți tăi. Cît despre numele tau.......
 5. GM-ul are un sistem de două limbi ca pe B-Zone.
 6. Nu e justgame edit =))))))))))))))))))
 7. Care sv?
 8. Salutare utilizatori samp, ai m-am decis sa postez GM-ul meu pe net, este un GM la care am muncit destul de mult. Sisteme: - Sistem de doua limbi avansat (Gen B-Zone) este tradus undeva la 25% in romana si 97 in engleza. - Sistem de pin. - Sistem de DS, ca pe b-zone, vreau sa mentionez ca nu e DS-ul lui edison, e facut de mine de la 0, comparati cele doua DS-ul si o sa vedeti. - Majoritatea joburilor unice. - Sistem de vote leader din joc. - Sistem de war avansat. - Sistem training. - Sistem friends. Detalii: In GM este un sistem de quest destul de bun. Economia este mica. Majoritatea mafiilor au HQ-ul unic. Cu ajutorul jobului Drugs Dealer mafiile se alimenteaza cu droguri. HQ-ul mafiilor e la toate la fel. Numele mafiilor este unic. Mai multe aveti aci: https://www.youtube....h?v=xJ21pVeS74E Poze:http://imgur.com/a/lghvC Mneh, mai multe gasiti in GM nu stau acum sa mi le amintesc. Bafta cu el Download: Hidden Content http://www77.zippysh...r7Kdh/file.html O sa revin in 3 zile sun un sistem de trade e care o sa-l postez pe net.. A da, muie ainox.
 9. Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi): Scripter + Mapper și IP.Board. Ce servicii pot oferi: Scripter + Mapper + montarea și aranjarea platformei IP.Board și conectez panel-uri la Gm-ul dorit de client. Alte detalii: Nu fac afaceri pe bani reali, pentru mai multe detalii mă găsiți pe skype: s1med.official.
 10. Ce? Atunci cand am venit eu v-am aratat GM-ul in seara aia si a doua zi a inceput sa ma injure unu dintre admini sau ce dracu era ca cica sa ma car de pe comunitate etc.