Sari la conținut

S1meD

Membru
 • Număr conținut

  138
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  5

S1meD a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 4 2016

S1meD a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Neutru

4 Urmăritori

Despre S1meD

 • Rang
  Membru avansat
 1. Salut, dacă mai ești în căutare de scripter te-aș ruga dacă ai timp să mă adaugi pe skype. s1med.official. Vorbim mai multe acolo.
 2. Cat de ratat poți să fii? Ai zis că m-ai ajutat acum o lună? Pretene, ai văzut și tu că pe skype cand ai fost confruntat cu adevărul ți-ai inchis pliscul. Unde pizda măti m-ai ajutat tu pe mine acum o lună? Dau bump că așa vrea pula mea, să nu te fută pe tine un puradel de ce dau eu bump. Ratatlul puli mele, mare șmecher ești tu, zi în pizda mati unde m-ai ajutat tu e mine?
 3. Cand m-ai ajutat tu mă acum o lună? Am vorbit pe skype cu tine și nu ai zis nimic deci nu ai argumente nici dovezi că m-ai ajutat.
 4. Ce vinzi:Gamemode de tip RPG și panel la dorință. Dovezi: Imagini: imgur.com/a/xIxDb Pret: Discutăm în privat. Metode de plata:PayPal, Skinuri CSGO. Metode de contact: Skype: s1med.official Altele: Detalii: - Economia este unică și bine pusă la punct. - GM-ul nu este curcubeu. - Sistem de licitații. - Sistem VIP Car. - Sistem War avansat. - Sistem Vote avansat. - DealerShip bun. - Sistem vehicule personale avansat. - Joburi optimizate și unice. - Raport automat. - Maxim 12 sloturi la vehicule personale. Cine dorește să-l vadă de aproape mă poate contacta. Cateva:Un update pe care l-am făcut cand eram pe old-națion, doar pe ăsta il am notat.
 5. S1meD

  Gamemode S1meD - 2016

  Sevraj, cat de prost poti sa fii? Nu este deloc U-S. GM-ul asta e postat cu mult mai inainte decat US.
 6. S1meD

  Gamemode NIULL din senin

  Nu am backup, dar cum s-a putut întampla asta?
 7. S1meD

  Gamemode NIULL din senin

  La fel.
 8. S1meD

  Caut scripter

  Ești un mare prost și scuze de caracterizare dar nu tu ar trebui să zici dacă ești bun scripter sau nu ci clienți tăi. Cît despre numele tau.......
 9. S1meD

  Gamemode S1meD - 2016

  GM-ul are un sistem de două limbi ca pe B-Zone.
 10. S1meD

  Gamemode S1meD - 2016

  Nu e justgame edit =))))))))))))))))))
 11. S1meD

  Gamemode S1meD - 2016

  Care sv?
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.