S1meD

Membru
 • Număr conținut

  137
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  5

S1meD a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 4 2016

S1meD a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Neutru

4 Urmăritori

Despre S1meD

 • Rang
  Membru avansat
 1. Cat de ratat poți să fii? Ai zis că m-ai ajutat acum o lună? Pretene, ai văzut și tu că pe skype cand ai fost confruntat cu adevărul ți-ai inchis pliscul. Unde pizda măti m-ai ajutat tu pe mine acum o lună? Dau bump că așa vrea pula mea, să nu te fută pe tine un puradel de ce dau eu bump. Ratatlul puli mele, mare șmecher ești tu, zi în pizda mati unde m-ai ajutat tu e mine?
 2. Cand m-ai ajutat tu mă acum o lună? Am vorbit pe skype cu tine și nu ai zis nimic deci nu ai argumente nici dovezi că m-ai ajutat.
 3. Ce vinzi:Gamemode de tip RPG și panel la dorință. Dovezi: Imagini: imgur.com/a/xIxDb Pret: Discutăm în privat. Metode de plata:PayPal, Skinuri CSGO. Metode de contact: Skype: s1med.official Altele: Detalii: - Economia este unică și bine pusă la punct. - GM-ul nu este curcubeu. - Sistem de licitații. - Sistem VIP Car. - Sistem War avansat. - Sistem Vote avansat. - DealerShip bun. - Sistem vehicule personale avansat. - Joburi optimizate și unice. - Raport automat. - Maxim 12 sloturi la vehicule personale. Cine dorește să-l vadă de aproape mă poate contacta. Cateva:Un update pe care l-am făcut cand eram pe old-națion, doar pe ăsta il am notat.
 4. Sevraj, cat de prost poti sa fii? Nu este deloc U-S. GM-ul asta e postat cu mult mai inainte decat US.
 5. Nu am backup, dar cum s-a putut întampla asta?
 6. La fel.
 7. Ești un mare prost și scuze de caracterizare dar nu tu ar trebui să zici dacă ești bun scripter sau nu ci clienți tăi. Cît despre numele tau.......
 8. GM-ul are un sistem de două limbi ca pe B-Zone.
 9. Nu e justgame edit =))))))))))))))))))
 10. Care sv?
 11. Salutare utilizatori samp, ai m-am decis sa postez GM-ul meu pe net, este un GM la care am muncit destul de mult. Sisteme: - Sistem de doua limbi avansat (Gen B-Zone) este tradus undeva la 25% in romana si 97 in engleza. - Sistem de pin. - Sistem de DS, ca pe b-zone, vreau sa mentionez ca nu e DS-ul lui edison, e facut de mine de la 0, comparati cele doua DS-ul si o sa vedeti. - Majoritatea joburilor unice. - Sistem de vote leader din joc. - Sistem de war avansat. - Sistem training. - Sistem friends. Detalii: In GM este un sistem de quest destul de bun. Economia este mica. Majoritatea mafiilor au HQ-ul unic. Cu ajutorul jobului Drugs Dealer mafiile se alimenteaza cu droguri. HQ-ul mafiilor e la toate la fel. Numele mafiilor este unic. Mai multe aveti aci: https://www.youtube....h?v=xJ21pVeS74E Poze:http://imgur.com/a/lghvC Mneh, mai multe gasiti in GM nu stau acum sa mi le amintesc. Bafta cu el Download: Hidden Content http://www77.zippysh...r7Kdh/file.html O sa revin in 3 zile sun un sistem de trade e care o sa-l postez pe net.. A da, muie ainox.