Jump to content

SenXD

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by SenXD

  1. Incearca AddStatickPickup(1239,1,'coordonatele',0); asa trebuie sa mearga sigur Succes. Lasa reply daca merge.
  2. SenXD

    Propuneri

    Salutare SA-MP.RO, pentru ca nu am mai postat pe acest site de foarte mult timp brusc mi-a venit cheful si pentru ca am si timpul necesar am zis ca de ce nu? Ce vreau eu de la voi sunt niste propuneri cu ce sa fac pentru ca ideile mele sunt 0/ in timpul de fata. Tin se mentionez ca nu sunt nici profesionist nici incepator sunt mediu spre avansat. Multumesc frumos, astept niste propuneri in comentarii.
  3. Da, este o idee in curand voi scoate si versiunea 2 din filterscript. O sa includa si astfel de lucruri asa ca ramai aproape ;).
  4. Nu te supara, poti pune fisierul pe alt site de download pentru ca mie nu imi merge.
  5. Ma asteptam la mai multe comentarii nu doar la unul singur.
  6. Astept pareri, nu doar download si atat, multumesc.
  7. Salutare dragi membrii ai comunitatii sa-mp.ro . Astazi plictisindu-ma, am zis sa fac o mica "nebunie" si am creeat acest Event System. Este un sistem de event destul de ok si folositor care poate fi implementat usor cu cateva modificari intr-un gamemode RPG. FilterScript-ul contine doar 2 include-uri, acestea fiind: a_samp si zcmd. Sunt doar 3 comenzi facute cu cap : /startevent /join /stopevent La fiecare iti afiseaza un text ca de exemplu: Link de la galeria foto: https://postimg.org/gallery/3ex7irl22/ Eu insumi nu am gasit niciun bug, in caz ca gasiti unul va rog sa imi spuneti in comentarii. Astept parerile voastre alaturi de niste sfaturi si o nota de la 1 - 10. Tin sa mentionez ca sunt incepator si fiecare sfat este bine venit. Link de download: http://www.girlshare.ro/3489733677.1 Multumesc, cu stima SenXD.
  8. alexandru.marian62 este adresa mea de skype, putem comunica acolo.
  9. Ce sa spun,este un textdraw chiar frumusel...si nu inteleg care este faza cu "Are multe culori" eu inspumi as prefera un SpeedOmetru cu mai multe culori decat unul inclolor pe care il gasesti pe orice server de sa-mp... + ca tipul a muncit din partea mea ai 5/5 meriti.
  10. Pozitie: scripter Alte precizari: Niste prieteni de ai mei cauta scripter priceput....eu nu stiu multe detalii dar va voi lasa id-ul lor de skype: yurka995
  11. Foarte frumos...faci o treaba foarte buna! PS: Poti face un sistem de DealerShip..vreau sa ma documentez de unul...si nu am unde sa gasesc...
  12. Multumesc pentru apreciere..Scuze pentru scrisul meu cel mare chiar nu era o intentie in fine voi tine cont si nu voi mai scrie cu 20+,multumesc
  13. Multumesc extrem de mult stimatule pentru aceasta spusa..eu chiar nu am stiut de aceasta chestie..voi tine cont si nu se va mai repeta...si o intrebare am si eu si daca ai putea sa imi raspunzi as fi foarte recunoscator.. "Sti vre-un program usor de folosit pentru mapping?" Nu doresc MapEditor si MTA..ceva mai bunicel..multumesc anticipat.
  14. Draga Sebastian ..si eu sunt un scripter incepator...si,si eu am patit exact la fel ca si tine...parerea mea este urmatoarea: Pentru a iti face un gamemode de la 0 ai nevoie de minim 1 an de scriptat.. Eu am inceput prin FilterScript-uri...si acum banuiesc,ca te intrebi ce fel de FS-uri Pai: *Incearca sa creezi un text pentru player-ul care intra pe server EX: Te duci la OnPlayerConnect si scrii: SendClientMessage(playerid,-1(culoarea alba),"Bun venit pe server-ul meu"); acesta este textul... *Incearca sa te uiti pe youtube..cu toate ca nu gasesti nimic...in orice caz eu iti voi da un youtuber roman care face o treaba destul de buna..poti invata de acolo https://www.youtube.com/watch?v=qk5eRxl4Zx4 acesta este *Te poti ajuta de wikipedia gen la un CallBack ..EX:OnPlayerSpawn(acesta este callback-ul) ce sa scrii..daca vrei sa ii dai arme..daca vrei sa ii seteze viata la 50 cand se spawneaza....sa ii dai bani... Toate aceste chestii sunt de incepatori..eu asa am invatat..dar sa iti dau un sfat..pentru a te apuca de SCRIPTING trebuie sa stii macar putina engleza.. Daca a fost de folos ceea ce am spus eu te rog sa imi spui.Iti urez foarte multa bafta si sper sa inveti cat mai repede...
  15. Stimate XStormiests iti multumesc foarte mult pentru incurajarea ta..si pentru propunerea tot odata.. Voi tine cont de ce ai spus..si voi da un edit..pentru a pune pastebin-ul,inca odata iti multumesc! EDIT: "Pentru a punE" - nu am scris E-ul
  16. Salutare dragi tovarasi...in acest topic va voi prezenta + pune la dispozitie jobul Curier.. Acest job este in totalitate facut de mine..nu detine nici un bug.... Jobul se bazeaza pe urmatoarele etape: * Mergeti in spate la..pizza boy-ul cunoscut pe mai multe servere... * Si acolo puteti tasta comanda /startjob. Prin comanda -> /startjob..va v-a aparea o masina de tip pony..(cred) este o dubita in orice caz Si voi trebuie sa mergeti cu dubita prin toate checkpoint-urile... * La sfarsit-ul turei masina v-a disparea si veti primii banii... Comenzile job-ului sunt: */startjob */asd -> aceasta comanda a fost pusa la nimereala pentru a va teleporta la job..nu aveam in minte alta comanda asa ca am spus "asd" in orice caz..merge Poze: Locul in care poti tasta /startjob: http://postimg.org/image/4d1yw3skv/ Ce se intampla cand tastezi /startjob?: http://postimg.org/image/pdnubbwpb/ -> Iti da masina Ce se intampla cand termini tura?: http://postimg.org/image/i8hqpchd5/ Link de descarcare: http://www.mediafire.com/download/xbtmaqdo39dnkid/CurierJob+by+SenXD.rar http://pastebin.com/mUD6s107 ---> PASTE BIN Va multumesc foarte mult pentru citirea + descarcarea acestui text job acesta a fost cel de-al 2-lea job creat astept notele/parerile voastre...stiu ca este cam simplu dar ...nu m-am gandit la ceva mai complex...in orice caz urmatorul job v-a fi unul uimitor si unic (parerea mea) Eu am fost SenXD si va urez o zi/seara placuta.Bafta!
  17. @KruZZ iti multumesc foarte mult pentru nota..la fel si pentru corectarea acestui ,,Topic" in legatura cu checkpoint-ul care dispare...ai perfecta dreptate am uitat de pus chestia aceasta..poate aceasta greseala a mea sa fie rea dar in acelasi timp poate fi si buna.. Buna pentru faptul ca cei ce descarca acest job pot continua cu crearea lui Dupa cum am spus si mai sus in descriere pe parcurs voi face job-ul mult mai sofisticat..dar pana atunci multe persoane il pot sofistica in felul lor... Inca odata iti multumesc pentru nota si intelegere.. O zi buna!
  18. Salutare,astazi va voi prezenta (pune la dispozitie) jobul Bus Driver...acesta este primul meu job. Este integral creat de mine..din nefericire nu pot sa va prezint acest job intr-un videoclip dar voi face suficiente fotografii pentru a va arata... Jobul consta in urmatorul fel: La gara LosSantos unde pe multe servere de sa-mp este Hq-ul de la taxi... sunt niste autobuze Momentan am reusit sa fac doar o singura linie de autobuz dar puteti continua chiar voi.. * Bun deci in momentul in care intri in autobuz trebuie sa tastezi comanda /linia1 . * Prin aceasta comanda vi se activeaza cateva checkpoint-uri (puncte pe mini-map) . * In total sunt 10 checkpoint-uri (puncte) . * Fiecare checkpoint are suma de 1k = 1.000$ * La sfarsitul turei veti primii un mesaj cum ca ati primit 10.000$ pe tura se inmaneaza banii..si pentru a continua trebuie sa REtastati comanda /linia1 Dupa cum am spus acesta este primul meu job..va rog sa nu ma presati prea tare...pe parcurs voi face mult mai complex jobul eventual sa tasteze /chooseline si sa apara direct autobuzul...... Poze : Locul unde sunt parcate vehiculele: http://postimg.org/image/9w51qd5qt/ Cand tastezi /linia1 si nu esti in autobuz vei primii mesajul acesta : http://postimg.org/image/l4b2hrziv/ Cand tastezi /linia1 si esti in autobuz (cand se activeaza punctele): http://postimg.org/image/ilvyat6jd/ Cand terminati linia 1 mesajul de final: http://postimg.org/image/6n028ioq9/ Download site : http://www.mediafire.com/download/i3l4hxis8dwaf9a/BusDriverJob+by+SenXD.rar Multumesc pentru citirea (descarcarea) acestui text + job..astept parerile voastre cu multa placere.. atat si criticile deoarece sunt 90% sigur ca am destule greseli...Eu va urez multa bafta! La revedere!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.